Bende çelik haşlama aparatı var kabakları dilimleyip onda haşladım sonra çatalla iyice ezdim zaten çekirdekleri olduğu için pek pürüzsüz bi kıvam olmuyor. Yavaş yavaş bekleyerek verdim bir çay kaşığı, yutabiliyorlar korkmayın izlemesi çok keyifliBenim de bebeğim doğduğundan beri kusuyor. Hiç azalmadı. Mama ile besleniyor. Özellikle gaz çıkarınca birden çıkarabiliyor. Ya da herhangi bir pozisyonda kusabiliyor.
Kabağı hasladiniz pürüzsüz mu yaptınız ben de denesem mi mama ile besleniyor benim oğlum yutabilir mi ona endişeleniyorum. Yediklerimize 10 gündür çok bakıyor
Aile hekimliğindeki ebe bize de onu verdi ama başlamadım. Tahlilsiz başlayayım mi bilemedim. Bende demir eksikliği de var genektikse. 4. Ay için doktora da gitmedim kafam karışık. Kabızlık yapıyorsa işimiz zor
Siz buna dağınıklık mi diyorsunuz gelin benim odama bakınBebekli ev diye bir gerçek varmış, deneyimli annelerin yüzünde tatlış bir gülümseme olabilirBiz de yeni yeni öğreniyoruz
Bende yoyko nun makinesi var yazın almıştım bugünlere yatırım maksatlıBende çelik haşlama aparatı var kabakları dilimleyip onda haşladım sonra çatalla iyice ezdim zaten çekirdekleri olduğu için pek pürüzsüz bi kıvam olmuyor. Yavaş yavaş bekleyerek verdim bir çay kaşığı, yutabiliyorlar korkmayın izlemesi çok keyifli
Ama sizinle aramızda 15 gun fark var. Benim ki 41. Haftada doğdu biraz ona güveniyorumBende çelik haşlama aparatı var kabakları dilimleyip onda haşladım sonra çatalla iyice ezdim zaten çekirdekleri olduğu için pek pürüzsüz bi kıvam olmuyor. Yavaş yavaş bekleyerek verdim bir çay kaşığı, yutabiliyorlar korkmayın izlemesi çok keyifli
Ya evet philips ve ona bakıyorum ama çok ihtiyacım var mı emin olamıyorum bi türlüBende yoyko nun makinesi var yazın almıştım bugünlere yatırım maksatlıtavsiye ederim. Onunla haslayacagim. Ben de küçük bir şey deneyeyim bakalım
Benimki doğduğundan beri emzik hastası. Ama artık elleri daha lezzetli. Emzigi atıp parmaklarını emiyor. Normal bence de. Parmakları kaşınan yerlere sürüp rahatliyordurAh ne zorbenimki memeye bağımlı oldu diye silikon olmadan emziriyorum, uçları hep yara oldu. Çekiyor ediyor, tamamını almak yerine genelde ucunu alıyor ağzına parmak emmeyi doktor normal dedi. Benimki emziği bile atıp parmaklarını emiyor. Bazen kıpkırmızı oluyor parmakları ama asla vazgeçmiyor. Ben de uyku gerilemesiyle uğraşıyorum. Az önce sırf uyusun diye dışarı çıktık, kanguruda uyudu. Öyle yatırdım
Yoyko dan çok memnunum emzik dezenfekte ediyorum her gün. Şimdi haşlamalar başlayacak. Sonra pankekler için cirpicisini kullanırım.Ya evet philips ve ona bakıyorum ama çok ihtiyacım var mı emin olamıyorum bi türlü
Çok minik bi şey denemekten zarar gelmez bence genelde anne sütü almayan ya da az alan bebeklere erken başlatıyor doktorlarAma sizinle aramızda 15 gun fark var. Benim ki 41. Haftada doğdu biraz ona güveniyorum
Evet bir yıl oldu öğreneli haftaları saymaya başlayalı. Gruba ilk yazıp son doguranlardanimGecen yıl gruba ılk gelenler sizlermişsinizAyy şaka maka 1 yıl oldu öğreneli şimdi kucagımızdalar
Ah iyiyim, iyiyiz. Deli kızımla uğraşıyorumİyiyiz canım biz (iyiyizdir yani inşallah) sen nasılsın?
Benimki sadece mama alıyor. Doktora da her ay gidiyordum bu ay gitmedik tavsiye alamadıkÇok minik bi şey denemekten zarar gelmez bence genelde anne sütü almayan ya da az alan bebeklere erken başlatıyor doktorlar
Bunun için de tahlil yaptırmak lazım. O yüzden doktora gitmeden başlamak istemedim emin olamadım.Kızlar bir soru; ben de demir eksikliği var bebeğimde olur genetiktir diyenlere. Aslında bebeğin hemoglobin değerine bakılması gerektiğini biliyorsunuz dimi? Normal ferritin değeri değil yani
Bu arada Osman Gönülalın videosunda gördüm. Bellli miktarda ( miktarı unuttum) mama alan bebeklerde demir takviyesine ihtiyaç yokmuş.Bunun için de tahlil yaptırmak lazım. O yüzden doktora gitmeden başlamak istemedim emin olamadım.
Daha az önce bebeğinin uyku düzenini okuyup maşallah dedimKızlar 4. Ayla beraber bebekleriniz de atak belirtileri oldu mu ? Herşeye çığlık atıyoruzGece 7/8 kez uyanmaya başladık.Yatmak istemiyoruz kucak da gezeceğiz hep.Siz.de durumlar nasıl ?
Bayadır bakıyordum sen söyleyince aldım gitti benim gaza gelme hızımYoyko dan çok memnunum emzik dezenfekte ediyorum her gün. Şimdi haşlamalar başlayacak. Sonra pankekler için cirpicisini kullanırım.
Tavsiye Üzerine almıştım çok memnunum
Benim doktorum bi şeyleri izinsiz yaptığımda triplere girebiliyor(dün antibiyotiğe hiç gerek yokmuş diye triplere girdi bence haklı) sizin doktorunuzda öyle değilse bence tattırBenimki sadece mama alıyor. Doktora da her ay gidiyordum bu ay gitmedik tavsiye alamadık
1 ml olabilir bizim doktor normalde 1 ml başlıyoruz ama siz erken doğduğu için 0,5 kullanın demiştiAy onu benimki de bir kez yapmıştı çok fena
Yok canım 3.5 ml fazla. 0.5 ml I saydım ama tam net olmadı, 8-10 damla arası bir şey çıktı. 0.75ml sanırım ama emin olamadım. Bilen kızlar vardır diye yazdım
Ay yapmayın benim de sicilim hiç parlak değildir gaza gelme konusundaBayadır bakıyordum sen söyleyince aldım gitti benim gaza gelme hızım