2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    270
Bende çelik haşlama aparatı var kabakları dilimleyip onda haşladım sonra çatalla iyice ezdim zaten çekirdekleri olduğu için pek pürüzsüz bi kıvam olmuyor. Yavaş yavaş bekleyerek verdim bir çay kaşığı, yutabiliyorlar korkmayın izlemesi çok keyifli

Bende yoyko nun makinesi var yazın almıştım bugünlere yatırım maksatlı tavsiye ederim. Onunla haslayacagim. Ben de küçük bir şey deneyeyim bakalım

Ama sizinle aramızda 15 gun fark var. Benim ki 41. Haftada doğdu biraz ona güveniyorum

Benimki doğduğundan beri emzik hastası. Ama artık elleri daha lezzetli. Emzigi atıp parmaklarını emiyor. Normal bence de. Parmakları kaşınan yerlere sürüp rahatliyordur

Gecen yıl gruba ılk gelenler sizlermişsiniz Ayy şaka maka 1 yıl oldu öğreneli şimdi kucagımızdalar
Evet bir yıl oldu öğreneli haftaları saymaya başlayalı. Gruba ilk yazıp son doguranlardanim Kasım 4 tu tahmini. Çoğu arkadaşın benden sonraydi benden önce ekimde doğurdu ben ekimde doğar diye beklerken kasımda doğdu üzerinden 4 ay geçti bile simdi ek gıdayı konuşmaya baslayacagiz

Kızlar bir soru; ben de demir eksikliği var bebeğimde olur genetiktir diyenlere. Aslında bebeğin hemoglobin değerine bakılması gerektiğini biliyorsunuz dimi? Normal ferritin değeri değil yani
Bunun için de tahlil yaptırmak lazım. O yüzden doktora gitmeden başlamak istemedim emin olamadım.

Bunun için de tahlil yaptırmak lazım. O yüzden doktora gitmeden başlamak istemedim emin olamadım.
Bu arada Osman Gönülalın videosunda gördüm. Bellli miktarda ( miktarı unuttum) mama alan bebeklerde demir takviyesine ihtiyaç yokmuş.
Mama içeriğinde olduğu için. Ama herkesin kendi doktoru ve kararı bilir tabi

Kızlar 4. Ayla beraber bebekleriniz de atak belirtileri oldu mu ? Herşeye çığlık atıyoruz Gece 7/8 kez uyanmaya başladık.Yatmak istemiyoruz kucak da gezeceğiz hep.Siz.de durumlar nasıl ?
Daha az önce bebeğinin uyku düzenini okuyup maşallah dedim sonra okumaya devam edince bunu gördüm valla hepimizinki aynı galiba. Uykular bozuldu, yerde durmuyor kucak istiyor

Kızlar endişelenmeli miyim hâlâ kendisi elini uzatıp bir şey tutmuyor. Ben kucağına oyuncaklarını yaklaştirinca veya eline degdirince hemen iki elini getirip tutup ağzına götürüyor ama kendisi uzanmıyor bir de üzerinde pijama filan yokken sadece bez varken dönüyor ama üzerinde kıyafet varken ayaklarını bile kaldırmıyor

1 ml olabilir bizim doktor normalde 1 ml başlıyoruz ama siz erken doğduğu için 0,5 kullanın demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…