2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    270
Redpanda11 Ben meme reddi bitti demiştim ya yok ya bir iyi bir kötü bu çocuk. Zaten düzeldi dediğimde de çok kısa oturarak emzirebilmiştim, şimdi asla oturtmuyor. Evin içinde turlaya turlaya emzirmeye çalışıyorum kendini yay gibi geriyor. Artık 6 ay emsin sonra keyfi bilir moduna girdim bende, sinirim bozuldu. Sürekli parmak emiyor, parmak emiceğine göğsümü emsin diye dolaşıyorum evin içinde yok. İki damağının arasına alıp öyle bir çekiyor ki gözümden yaş gelecek kadar acıyor ya da memeye gelince geriyor kendini. Umarım dişten filandır bu nedir böyle ya biri meme bağımlısıydı biri nefret ediyor. İki çocuk birbirinden o kadar farklıymış ki

Benimde öyle yapıyor zorla veriyorum dıye agzına alıp kendini sıkıp cekıyor Sıpa yaa .. Gözümün içine bakıp birde gülüyor .
Bende 6 ay emsin yeter dedım napayım. Ama şükür bizim azda olsa düzeldi. En azından gece reddetmıyor .

Aynısı bugün yine denedim kıyamet kopuyor damaklarıyla çiğniyor sanki diş kaşıyıcı muamelesi yapıyo memeye. Umarım senin geçicidir ama yok istemeyen çocuk ne yaparsan yap emmiyor

Bizimde öyle canım gece uykuluyken çok güzel emiyor sadece artık uyanmasına üzülmüyorum hatta uyansın da emsin diye bekliyorum Of düzelir inşallah ya ben hiç böyle bir şey yaşamamamıştım
Aynısı bugün yine denedim kıyamet kopuyor damaklarıyla çiğniyor sanki diş kaşıyıcı muamelesi yapıyo memeye. Umarım senin geçicidir ama yok istemeyen çocuk ne yaparsan yap emmiyor
Hiç geçici gibi de değil ki 2. Aydan beri böyleyiz belim ağrıdı artık kucakta emzirmeye çalışmaktan zaten uyuturken kucakta uyutuyordum. Of inşallah düzelirler sağıp versem bu sefer de biberona alışacak diye korkuyorum. Bir de sağınca en son çok çok az çıkmıştı onu da düşünüp iyice strese girmek istemiyorum

Kilo alması iyiydi ama demek ki yetiyor süt. Emzirmesen hiç emmek istemiyor mu? Yani sen teklif etmezsen ne kadar süre sonra istiyor

Ah ne zor benimki memeye bağımlı oldu diye silikon olmadan emziriyorum, uçları hep yara oldu. Çekiyor ediyor, tamamını almak yerine genelde ucunu alıyor ağzına parmak emmeyi doktor normal dedi. Benimki emziği bile atıp parmaklarını emiyor. Bazen kıpkırmızı oluyor parmakları ama asla vazgeçmiyor. Ben de uyku gerilemesiyle uğraşıyorum. Az önce sırf uyusun diye dışarı çıktık, kanguruda uyudu. Öyle yatırdım

Kilo alması iyiydi ama demek ki yetiyor süt. Emzirmesen hiç emmek istemiyor mu? Yani sen teklif etmezsen ne kadar süre sonra istiyor
En az 4 saati buluyor ama bir çığlık kıyamet kopararak ağlıyor açlıktan sonra önce sakinleştirip öyle emzirmek gerekiyor. O haliyle de kabul etmiyor süt yetiyor emse aslında akıyor üstüme başıma ama işte yok şimdi oyun gibi bir şeyle emzirebildim 5 dk. Yanağımı şişirip elimle bastırıyorum gözünün içine bakarak öyle çaktırmadan verdim. Önce ağladı çekiştirdi sonra her seferinde elini tutup memeye çevirdim yanağımı şişirip gözüne baktım öyle emdi işte
Of o meme yarası doğumdan beter bir şey onu da yaşamıştım ilkinde insanın siniri bozuluyor ya parmak emdikçe. Bizde de aynı sorun var dün artık o kadar çok ağladı ki gece uykusuna geçerken bebek arabasında uyuttum apartmanın girişinde

Kızlar Defnenin sesi kalınlaştı gibi, kısıldı gibi değişik çıkıyor. Çok ağlamaktan olur mu? Yoksa bugün ben yokken babasıyla önce evde oynamışlar, peşinden pusetle bahçeye çıkarmış orada takılmışlar. Rüzgara dikkat ettim diyor ama terli falan mıydı çıkarken bilmiyorum. Üşüttü mü? Sabaha düzelme olmazsa Dr görsün değil mi?

Bugun dısarıya cıkmakla hemen olmaz canım . Sen bı kontrol et gözlemle bakalım ınsallah ıyı olur.

Ağlamaktan da olabilir, gözlemlersin. Zaten allah korusun hastalık falan durumu varsa belli eder kendini öksürük, burun akıntısı vb ile. Yoktur bir şey umarım

Kabak, patates, havuç, ev yoğurdu, elma, armut şeklinde ilerle dedi doktoru. Bu tadımlar bitince sanırım bunları karıştırarak vermeye başlıcam
Akşam havuç denedim 1 çay kaşığı kadar sevmedi bu ne şimdi mama ne güzel kolay içiliyordu Triplerine girdi sanırım yarında tattırayım biraz

Akşam havuç denedim 1 çay kaşığı kadar sevmedi bu ne şimdi mama ne güzel kolay içiliyordu Triplerine girdi sanırım yarında tattırayım biraz
Valla ben tadımlara başlamadım sadece yoğurt onu da çok sevdi Biz yemek yerken ona yoğurt vermezsem bağırıyor sürekli eli kolu yemeklerimizde Ben de ufaktan tadımlara başlamayı düşünüyorum. Zaten 1-2 ay tadımla geçecek bu gidişe

kızlar konuşulmuştu ama aklımda kalmadı, yaklaşık 7 kg bebek için de 14 damla demir önerdi. 0.5mlden fazla oluyor galiba değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…