Emmeyi seviyorsa hiç üzülme inan o çektikleri yetiyor. Bizim emmeyede tahammülümüz yok napalım en kötü derdimiz bu olsun dediğin gibi sağlıklılar yaMaşallah size. Benim kız da mama artı meme alıyor biliyorsun. Emmeyi o kadar seven bir bebek ki ben de çok üzülüyorum mememde doymadığı için. Sonra sağlıklı olduğu aklıma geliyor ve geçiyor üzüntüm. Hep pozitif düşün böyle düşün bir damla bir damladır.
Tadımlar için de çok heyacanlandımben de sabırsızlıkla bekliyorum
Başladım kuzum kabak verdim bir çay kaşığı yüzünü buruşturmadan yedi mamadan memeden yüzüm gülmedi bundan gülsün bari diye dua ediyorumBizimde tadımlara 5 ayında başla dedi aynı şekilde 3 gün kuralı ile benim için iyi olacak başlamak çünkü her şeye yüzü vücudu döküyor geçen elimde elma vardı dişi kaşınıyordu ağzında baya oyalandı bütün vücudu döktü 6 aya kadar neye tepki veriyor neye vermiyor ancak oturturum düzeni sanırım sen ne zaman başlayacaksın
Bakacağım artık duruma göreAnladım o zaman sen doktoruna göre ilerle istersen
Bizim geç uyuyordu 11 den sonra sabahta 11 gibi kalkıyordu. Gece dediğin gibi 2 kez emip uyumaya devam ediyordu. Şimdi hem az uyuyor hemde sabahlaro yanıma almak zorumda kalıyorum emmek istiyor sürekli. Bide gece uykusuna geçmesi çok zorlaştı düm gece mesela emdi bıraktı etrafı izlemeye başladı gece saat 1 bu arada bir süre izledi güldü yarım saat sonra falan ancak bir daha emip uykuya geçti memede yarım saat 45 dakka kalıyo yanımda 1 saate yakın tutuyorum uyanmasın diye. inşallah ataktandır düzelirBenim de en büyük sıkıntım o. Akşam 10da uyuyup 9 gibi tam uyanırdı. Tabii gece 2-3 kez emmeye kalkıp uyuyordu. Şimdi 11 saat olan gece uykusu aynı şekilde 8-9 saate düştü ona rağmen 3-4 kez kalkıyor emmek için ve geri uykuya dalması çok daha zor oluyor. Ben de ataktan diye düşünmek istiyorum
Yok yok ocean boyamıyormuş bi arkadaşım onu kullandı memnundu. İlacı verince bir süre emzirmemek mi lazım ? Evet ya hava bugün çok güzelAa oceanda mı diş boyuyormuşsilmedim valla diş etini olmadı yarın siliyim artık. Ben dışarı çıkarken veriyorum damlayı unutup emzirmeyeyim diye. Şimdi geldik eve valla hava mis, bahar gelmiş
Bizimki çok hevesli ya ben bişey yiyince kaşığa bardağa çıldırıyor bende diyorum çok hevesli maşallah alerjik olmazsa sorunsuz bir ek gıda olacak gibi bugün bende deneyim azcık kabakBaşladım kuzum kabak verdim bir çay kaşığı yüzünü buruşturmadan yedi mamadan memeden yüzüm gülmedi bundan gülsün bari diye dua ediyorumbakalım inşallah alerjik reaksiyon göstermez inşallah sizinde olmaz
Nasıl yaa 9.ayda olcaksa bu yaşadığımız neymişBizim geç uyuyordu 11 den sonra sabahta 11 gibi kalkıyordu. Gece dediğin gibi 2 kez emip uyumaya devam ediyordu. Şimdi hem az uyuyor hemde sabahlaro yanıma almak zorumda kalıyorum emmek istiyor sürekli. Bide gece uykusuna geçmesi çok zorlaştı düm gece mesela emdi bıraktı etrafı izlemeye başladı gece saat 1 bu arada bir süre izledi güldü yarım saat sonra falan ancak bir daha emip uykuya geçti memede yarım saat 45 dakka kalıyo yanımda 1 saate yakın tutuyorum uyanmasın diye. inşallah ataktandır düzelirBizim doktor 9. Ayda uyku gerilemesi olur şimdi beklemeyiz demişti ama bilemiyorum
Nasıl yaa 9.ayda olcaksa bu yaşadığımız neymiş
Lütfen öyle olsunGaliba çocuğu yok doktorun 9-12. Aylarda da var uyku gerilemesi ama en şiddetlisi bu ay diye biliyorum
Üstüne baska bır tane ınce ört benım 6 yasındakı kızımdan ötürü asırı korkarım uyuyan bebegin üstğndekini almayaKızlar evin iç sıcaklığı iyi ben su an kısa kolluyla duruyorum yani. Kızım uyuyor ve üstü böyle örtülü. Ellerini içe sokup kundağı kaldırırsam uyanırüşümüyordur değil mi?
Müslin örtü örteyim bariÜstüne baska bır tane ınce ört benım 6 yasındakı kızımdan ötürü asırı korkarım uyuyan bebegin üstğndekini almayaAldın mı bitti uyku o yuzden yedek battanıye atarım üstüne
Yok anam illa açılacakÜstüne baska bır tane ınce ört benım 6 yasındakı kızımdan ötürü asırı korkarım uyuyan bebegin üstğndekini almayaAldın mı bitti uyku o yuzden yedek battanıye atarım üstüne
Normal demir ilacında süt ve ürünleri kullanmıyorduk ya içmeden önce ve sonra bu da aynı işteYok yok ocean boyamıyormuş bi arkadaşım onu kullandı memnundu. İlacı verince bir süre emzirmemek mi lazım ? Evet ya hava bugün çok güzel
Benim hatırladığım o uyku gerilemesinde de sabah 4 de gün başlamış gibi uyanıyordu ve bildiğin oyun oynamak istiyorduNasıl yaa 9.ayda olcaksa bu yaşadığımız neymiş
HayııırBenim hatırladığım o uyku gerilemesinde de sabah 4 de gün başlamış gibi uyanıyordu ve bildiğin oyun oynamak istiyordubir iki saat oynayıp geri yatıyorduk
Hepimizinki inşaallah aminnnnHayııırkızım nolur uykuyu sevsin noluur