2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    270
Ay kıyamam ona benm ki de sevmiyor tumy time ama yenidoğan halleri hep öyle dururdu çok severdi şimdi hiç bir saniye bile durmuyor ağlıyor

Dün yoktu aslında ama gece başladı eğer iyi geliyorsa ilerlemeden alıp kullanmaya başlayayım bende. Çok teşekkür ederim sizede geçmiş olsun

İyiki vermişim boğazı kapanmış yavrumun nasıl 1 günde bu kadar ilerledi aklım almıyor antibiyotik başlandı

Aynısı bizde de oldu. Sanki yenidoğan dönemine döndük gaz kaka yapamama ve dediğin gibi yatar pozisyonda çığlık çığlığa sanırım geçecek artık ama dün pazar pazar mahvolduk
Sabırla güzel güncellemeler alacağı günü bekliyorum. Etini koparıyormuşçasına ağlamaları ve meme uykuya direnmesi var.

4 ay aşısı olmaya götürcem birazdan. Kaç tane oluyor aşı birde bacaktan mı oluyor:) ağır geçiyormuş sanırım 4 ay aşısı

4 ay aşısı olmaya götürcem birazdan. Kaç tane oluyor aşı birde bacaktan mı oluyor:) ağır geçiyormuş sanırım 4 ay aşısı
Biz cuma günü olduk iki bacaktan yani zaten şuan çok huysuz oldukları için aşı aklına bile gelmiyor insanın 37.5 oldu maksimum ateş biraz zıbınla tuttum filan öyle geçti çok şükür

Ne emiyor ne uyuyor stres oldum iyice bende. Bugün tam 4 aylık olduk. Bakalım aşıları olunca nasıl olacak.inşallah bu kadar eziyetim sonunda güzel güncellemeler alır bebeler.
Bizimki sürekli konuşma güncellemesi aldı uyku eziyetinin sonunda, sürekli ses çıkarıyor bir de kucağa gelmek için ellerini uzatıyor

Normalde 3 günde bir kaka yapan defne günde 3-4 kere yapmaya başladı, yediğini yapıyor gibime geldiyor. Doktoruna yazdım ishal mi oldu diye endişe ettim

Kan damlasına devam ediyor musun? yagmurcicegii Ben 2 gün verdim kakasının kokusu değişti balık gibi kokuyordu hatta Bade ilk kez altını alırken anne midem bulandı dedi gitti Bir de kaka sayısı günde 3 4 e inmişti. Bugün ilk defa sabah 6 da kaka yapmadı, saat 10 da bir kere yaptı. Normalde bu saate kadar en az 3 yapması lazımdı. Ben devam edicem, biraz bizde de huzursuzluk oldu kakada etkili gerçekten ama en azından biraz toparlar kilo olarakta

Bıraktım vermiyorum tekrarda başlamak istiyorum ama bilemedim ben

Kızlar doğum sonrası hormonlu spiral taktıran var mı aramızda ? Doktorım düzensiz kanamalarımın olabilceğini söylemişti ama bende bitmeyen devamlı bi kanama var anlamadım gitti..

Sidefer verdi bize günde 7 damla. Anne sütü ve mama beraber götürdüğüniz için, istersen ver dedi. Daha almadım bile. Kan tahlili dışında eksikliği gösteren başka bir semptom var mı? Nedense hiç vermek istemiyorum. Diş boyama olayını anlamadım ben birde. Daha çıkmadan mı etkileniyor dişler?

Kızlar doğum sonrası hormonlu spiral taktıran var mı aramızda ? Doktorım düzensiz kanamalarımın olabilceğini söylemişti ama bende bitmeyen devamlı bi kanama var anlamadım gitti..
Daha önce uyarı yapmıştım yine yazayım . Hormonlu spiral meme kanserini tetikliyor. Annem yaptırdıktan 2 yıl sonra meme kanseri oldu. Doktorları hormonlu spiralin yüksek ihtimalle sebep olduğunu söylüyor. Aklınızda bulunsun normal bakır olanlar nispeten daha sağlıklı. Hormonlu spiralde düzen kalmıyor pek zaten ara ara damla şeklinde kanamalar, bazen aylarca bu şekilde devam ediyor bazen de kanama olmuyor. Yine de detaylıca doktorunuzla görüşün belki riskleri avantajlarından azdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…