- 9 Mart 2023
- 3.480
- 6.172
Ahhh benimki de o peyniri sık çıkarıyor bu ara. Sanırım gereğinden fazla emdiği için oluyor.Bu ikincilerde de görmediğimiz farklı zorlukları görüyoruz gerçektenbende hiç bu kadar uzun süren bir red görmedim. Ama benim göğüslerim mesela şuan acıyacak kadar dolu emziriyorum koşarak zıplayarak yürüyerek, havaya bir dikiyorum peynir çıkarıyor. Diyorum herhalde tok o yüzden emmiyor. Hiç anlamadım bu işten bir şey
Benimki de uykudan kıvranıyor ama asla ana kucağı ya da beşiğinde uykuya geçemiyor. Ayağıma alıp iki pıt pıt yapıyorum uyuyor. Sonra yatağına koyuyorum. Ayakta sallanma işini hiç istemiyorum oysaki, kilo aldıkça zorlar beni biliyorumBu arada dün yazılmış gece gördüm. Benim kız yatağında iğne varmış gibi davranıyor geceleri. Kucağa alınca 5.saniyede uyuyor. Bekliyoruz derinleşsin uykusu diye sonra yatağa koyuyoruz. Anında açıyor gözlerini.
Canım benim ilkinde oldu o göbek çizgisi yeni geçmişti nerdeyse Umay olduKızlar bu arada göbeğinizdeki siyah çizgi ve kararma gitti mi? Bende çizgi baya belirgin ve sanki kirli gibi kararmış bir göbek bölgem varmaşallah göbek bölgemde herhangi bir yumuşaklık yok ama o pis gibi görüntü beni çok rahatsız ediyor
Bencede ya herhalde ondan şimdi yanına yattım uyudu da çok şükür aşının etkisiyle tüm sütü farkettirmeden içirdimAhhh benimki de o peyniri sık çıkarıyor bu ara. Sanırım gereğinden fazla emdiği için oluyor.
Benimki parmak emecekse işaret ve orta parmağı beraber emiyor. Ama onun dışında tüm el ağızdaBencede ya herhalde ondan şimdi yanına yattım uyudu da çok şükür aşının etkisiyle tüm sütü farkettirmeden içirdimo kadar çok parmak emdiki 3 gündür sinirimi bozdu, elini emse yine tamam bildiğin baş parmak
Ay çok kötü ya, sadece siyah çizgi olsa neyse de o kirli gibi görüntü çok sinir bozucuCanım benim ilkinde oldu o göbek çizgisi yeni geçmişti nerdeyse Umay oldusonra Umay ın hamileliğinde oluşmadı o çizgi hatta dalga geçmiştim vücudum bile çizgi üretemeyecek kadar yorgun diye giderek azalacak koyuluk yaza kadar iyice azalır
Senin nasıl bilmiyorum ama bende öyle bir görüntü yoktu aslında çok rahatsız etmemişti beniAy çok kötü ya, sadece siyah çizgi olsa neyse de o kirli gibi görüntü çok sinir bozucu
Aynen öyle canım, medicana, özel sağlık hastanesi, point falan hepsini aramıştık biz de. Tek çare Behçet Uz’a gitmek o da inanılmaz kalabalıkSelam kızlar biz hasta oldukÇarşamba günü ben grip oldum dün gece Ada birden ateşlendi. Düşmeyen inatçı bi ateş olunca acile gittik kanında enfeksiyon yok ciğerleri temiz çok şükür idrar tahlilide istemişti ama onu beceremedik, hastane o kadar kötüydü ki daha fazla beklemekte istemedik. Bu arada İstanbul öyle mi bilmiyorum ama İzmir’de özel hastanelerde gece çocuk doktoru yok aramadığımız yer kalmadı. Kendi doktoru da bu hafta izinli mesaj atıyorum interneti kapalı. Çok şükür geceden beri ateşi olmadı bende burnunu temizleyip çekiyorum düzenli bi şekilde. Başka şunu yap diyeceğiniz bi şey var mı
Benim göbeğimde siyah çizgi oluşmuştu ama geçti canım.Kızlar bu arada göbeğinizdeki siyah çizgi ve kararma gitti mi? Bende çizgi baya belirgin ve sanki kirli gibi kararmış bir göbek bölgem varmaşallah göbek bölgemde herhangi bir yumuşaklık yok ama o pis gibi görüntü beni çok rahatsız ediyor
Siyah çizgi dışında göbek deliği ve çevresinde sanki kir gibi koyu lekeler var. Asıl rahatsız eden o lekeler. Beyaz tenli olduğum için daha da sinir bozucu geliyor gözüme. Çatlak oluşmadı bende, dediğim gibi yumuşama da yok. Onların acısı böyle çıkıyor galibaSenin nasıl bilmiyorum ama bende öyle bir görüntü yoktu aslında çok rahatsız etmemişti beni
Benim göbeğimde siyah çizgi oluşmuştu ama geçti canım.
Evet bizde Behçet uza gittik son çareAynen öyle canım, medicana, özel sağlık hastanesi, point falan hepsini aramıştık biz de. Tek çare Behçet Uz’a gitmek o da inanılmaz kalabalıkBurnunu temizleyip bol bol emzir, merak etme doktor ihtiyacın olursa ben sana mesaj atarım doktorumuzu, götürebilirsin ona da
Herkesin farklı oluyor demekki, bende hiç öyle bir şey olmadı doktora gittiğinde göster istersen belki kremle filan geçerSiyah çizgi dışında göbek deliği ve çevresinde sanki kir gibi koyu lekeler var. Asıl rahatsız eden o lekeler. Beyaz tenli olduğum için daha da sinir bozucu geliyor gözüme. Çatlak oluşmadı bende, dediğim gibi yumuşama da yok. Onların acısı böyle çıkıyor galiba
Bende de vardı. Hiç catlamadim, hiç yumusamadim, göbek de yok ama o lekelenmeler vardı. Duş alırken sert bir şekilde lifledim. 2 ay olunca geçmişti canımSiyah çizgi dışında göbek deliği ve çevresinde sanki kir gibi koyu lekeler var. Asıl rahatsız eden o lekeler. Beyaz tenli olduğum için daha da sinir bozucu geliyor gözüme. Çatlak oluşmadı bende, dediğim gibi yumuşama da yok. Onların acısı böyle çıkıyor galiba
Çok geçmiş olsunSelam kızlar biz hasta oldukÇarşamba günü ben grip oldum dün gece Ada birden ateşlendi. Düşmeyen inatçı bi ateş olunca acile gittik kanında enfeksiyon yok ciğerleri temiz çok şükür idrar tahlilide istemişti ama onu beceremedik, hastane o kadar kötüydü ki daha fazla beklemekte istemedik. Bu arada İstanbul öyle mi bilmiyorum ama İzmir’de özel hastanelerde gece çocuk doktoru yok aramadığımız yer kalmadı. Kendi doktoru da bu hafta izinli mesaj atıyorum interneti kapalı. Çok şükür geceden beri ateşi olmadı bende burnunu temizleyip çekiyorum düzenli bi şekilde. Başka şunu yap diyeceğiniz bi şey var mı
Paketli ya açıp yutuyor mu sürülüyor mu nasıl kullanılıyor ?Ben 15 gündür filan kullanıyorum bitkisel rahatlatıcı içeriğindeki bitkilerden kaynaklı ağrıyı kesiyor. İlk kızımda çok kullanmıştım çok fayda etmişti.
Ya çok kötü özellerde hiç yok acilde cocuk doktoru . Kızım ateşlenince en son bizde devletin aciline gitmiştik sonra o gün orada bır kızamık vakası olmuş bizi aradılar genel müdürlükten gelip kızamık asısı olmanız lazım dıyeSelam kızlar biz hasta oldukÇarşamba günü ben grip oldum dün gece Ada birden ateşlendi. Düşmeyen inatçı bi ateş olunca acile gittik kanında enfeksiyon yok ciğerleri temiz çok şükür idrar tahlilide istemişti ama onu beceremedik, hastane o kadar kötüydü ki daha fazla beklemekte istemedik. Bu arada İstanbul öyle mi bilmiyorum ama İzmir’de özel hastanelerde gece çocuk doktoru yok aramadığımız yer kalmadı. Kendi doktoru da bu hafta izinli mesaj atıyorum interneti kapalı. Çok şükür geceden beri ateşi olmadı bende burnunu temizleyip çekiyorum düzenli bi şekilde. Başka şunu yap diyeceğiniz bi şey var mı