2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    270
Ahhh benimki de o peyniri sık çıkarıyor bu ara. Sanırım gereğinden fazla emdiği için oluyor.
Benimki de uykudan kıvranıyor ama asla ana kucağı ya da beşiğinde uykuya geçemiyor. Ayağıma alıp iki pıt pıt yapıyorum uyuyor. Sonra yatağına koyuyorum. Ayakta sallanma işini hiç istemiyorum oysaki, kilo aldıkça zorlar beni biliyorum

Selam kızlar biz hasta olduk Çarşamba günü ben grip oldum dün gece Ada birden ateşlendi. Düşmeyen inatçı bi ateş olunca acile gittik kanında enfeksiyon yok ciğerleri temiz çok şükür idrar tahlilide istemişti ama onu beceremedik, hastane o kadar kötüydü ki daha fazla beklemekte istemedik. Bu arada İstanbul öyle mi bilmiyorum ama İzmir’de özel hastanelerde gece çocuk doktoru yok aramadığımız yer kalmadı. Kendi doktoru da bu hafta izinli mesaj atıyorum interneti kapalı. Çok şükür geceden beri ateşi olmadı bende burnunu temizleyip çekiyorum düzenli bi şekilde. Başka şunu yap diyeceğiniz bi şey var mı

Kızlar bu arada göbeğinizdeki siyah çizgi ve kararma gitti mi? Bende çizgi baya belirgin ve sanki kirli gibi kararmış bir göbek bölgem var maşallah göbek bölgemde herhangi bir yumuşaklık yok ama o pis gibi görüntü beni çok rahatsız ediyor

Canım benim ilkinde oldu o göbek çizgisi yeni geçmişti nerdeyse Umay oldu sonra Umay ın hamileliğinde oluşmadı o çizgi hatta dalga geçmiştim vücudum bile çizgi üretemeyecek kadar yorgun diye giderek azalacak koyuluk yaza kadar iyice azalır

Ahhh benimki de o peyniri sık çıkarıyor bu ara. Sanırım gereğinden fazla emdiği için oluyor.
Bencede ya herhalde ondan şimdi yanına yattım uyudu da çok şükür aşının etkisiyle tüm sütü farkettirmeden içirdim o kadar çok parmak emdiki 3 gündür sinirimi bozdu, elini emse yine tamam bildiğin baş parmak

Benimki parmak emecekse işaret ve orta parmağı beraber emiyor. Ama onun dışında tüm el ağızda artık saldım, emziği çıkarıp elini emiyor, bazen memeyle elini aynı anda emmeye çalışıyor falan

Ay çok kötü ya, sadece siyah çizgi olsa neyse de o kirli gibi görüntü çok sinir bozucu

Aynen öyle canım, medicana, özel sağlık hastanesi, point falan hepsini aramıştık biz de. Tek çare Behçet Uz’a gitmek o da inanılmaz kalabalık Burnunu temizleyip bol bol emzir, merak etme doktor ihtiyacın olursa ben sana mesaj atarım doktorumuzu, götürebilirsin ona da

Kızlar 4. Ay kontrolünde doktor dişlerine baktı önden geliyorlar dedi, çocukta bir huysuzluk var ve ellerini zaten sürekli ağzına sokuyordu ama şimdi o mimikleri görseniz öyle iştahla yapıyor ki bu işi.. Ben de dişe bağlıyorum

Benim göbeğimde siyah çizgi oluşmuştu ama geçti canım.

Senin nasıl bilmiyorum ama bende öyle bir görüntü yoktu aslında çok rahatsız etmemişti beni
Siyah çizgi dışında göbek deliği ve çevresinde sanki kir gibi koyu lekeler var. Asıl rahatsız eden o lekeler. Beyaz tenli olduğum için daha da sinir bozucu geliyor gözüme. Çatlak oluşmadı bende, dediğim gibi yumuşama da yok. Onların acısı böyle çıkıyor galiba
Benim göbeğimde siyah çizgi oluşmuştu ama geçti canım.

Evet bizde Behçet uza gittik son çare at canım bir bakayım

Herkesin farklı oluyor demekki, bende hiç öyle bir şey olmadı doktora gittiğinde göster istersen belki kremle filan geçer

Bende de vardı. Hiç catlamadim, hiç yumusamadim, göbek de yok ama o lekelenmeler vardı. Duş alırken sert bir şekilde lifledim. 2 ay olunca geçmişti canım

Çok geçmiş olsun ben hasta olduğunda ek bir de hava makinesinin içine izotonik su koyup vermiştim en kısık ayarda. 3 saatte bir yaptım uzaktan tutarak gözleri kapalıyken yapsan daha iyi olur ben o zaman bilmiyordum. Yani hastalığın sonlarına doğru öğrenmiştim

Ben 15 gündür filan kullanıyorum bitkisel rahatlatıcı içeriğindeki bitkilerden kaynaklı ağrıyı kesiyor. İlk kızımda çok kullanmıştım çok fayda etmişti.
Paketli ya açıp yutuyor mu sürülüyor mu nasıl kullanılıyor ?
Ya çok kötü özellerde hiç yok acilde cocuk doktoru . Kızım ateşlenince en son bizde devletin aciline gitmiştik sonra o gün orada bır kızamık vakası olmuş bizi aradılar genel müdürlükten gelip kızamık asısı olmanız lazım dıye O gün baya küfür etmiştim birde korona zamanı ateşten gidip birde aşı olmustk.
Gecmıs olsun canım bu arada bizdede öksürük var burnu tıkalı iken bende duş aldırıp burnunu temzılıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…