- 6 Şubat 2019
- 5.911
- 12.985
- 33
Yalnız olmadığıma çok sevindim. Ben de bir bakacağım belki alırım o kalınlardan
Ben ikea antilop bılmıorm kırmızı beyaz bir şeydi bendeki.. Son ayak kısmında birbirine bağlanıyordu.. Eymen 20kgya kadar oturdu düşünün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yalnız olmadığıma çok sevindim. Ben de bir bakacağım belki alırım o kalınlardan
Çok teşekkür ederimOnlar sütün yağından oluyormuş sanırım. Burada arkadaşlar yazmıştı
Anladım çok teşekkür ederimO değil de ben her uykusuz geceden sonra( ve tek çocuk) sabahları sana hayran kalıyorum nasıl yapıyorsun bunu bordo bereli
Merhaba. Çapak geçti ama gürültülü kaka mukuslu kaka hala devam. Doktoru takip edelim demişti. Alerjide önlem alınmazsa daha kötüye gitmesi bekleniyor. Kakada kan, kilo alımının durması egzama vs.
Biz de durum hep stabil kaldı. Kilo alımı iyi başka belirti yok. Sadece gürültülü ve mukuslu kaka durumu var. Olabiliyormuş böyle de. Bir önlem almadık yani sonrasında
Benim kız benden başka herkeste uyuyor ama evde tekim gündüz. Ne yapacağımı bilmiyorum. Her uyku öncesi ağlıyor mutlaka
Onu benimki de yapıyor. Hele ayakları ile bir yerden destek alıyorsa sürünerek her yere giderGünaydınnn, sırt üstü sürüngen gibi giden bebeğimle sabah antrenmanı yapıyoruz
Bizimki bundan canım konfor olarak çok memnunum ama temizlemesi çok zor Ben çok memnunum aslında düşme problemi yok ayağının altı ayarlanabilir. Kademesi var yatırılıp dikleştiriliyor. Ama Bade kustu mesela pütürlüye geçerken o kadar zor yıkadım ki minderi. Temizlemek dışında çok iyiEki Görüntüle 3398095 Kızlae bu ürünü kullanan alan bilen var mı ? Mama sandalyeleri konuşulmuş ben de bakıyorum ikea aslında cazip geliyor ama katlanabilmeleri hoşuma gitti bu ürünün
İkinize de çok güzel görünüyorsunuzSabah büyüğünü okula götürüp gelmiş, küçüğünü ise tek başına aşıya götürüp gelmiş bir anne bırakıyorum şuraya
Umay 6995 çıktı sadece bezle 6900 yazdı hemşire çok şükür 700 gram almış 37 günde. Demekki bunun kapasitesi bu kadar tok diye emmiyor. Bir de sabah 2 kez kaka yaptı emmedi. Sonra ben aç götürdüm sağlık ocağına 7 30 da emmişti en son. İyi bari ya takmıcam artık. Bir de ben bu heykeltraşa gidiyorum ya onu araştırdım yağ hücrelerini parçaladığı için emzirmede önerilmiyor yazmış bir yerde. Sütün yağ dengesini bozarmış. Zaten ek gıdaya da az kaldı, gittiğim yer kadın doğumcumda öyle bir şey demedi. O yüzden de biraz korkuyordum çok şükür yine atlattık bu ayı da
Sabah büyüğünü okula götürüp gelmiş, küçüğünü ise tek başına aşıya götürüp gelmiş bir anne bırakıyorum şuraya
Umay 6995 çıktı sadece bezle 6900 yazdı hemşire çok şükür 700 gram almış 37 günde. Demekki bunun kapasitesi bu kadar tok diye emmiyor. Bir de sabah 2 kez kaka yaptı emmedi. Sonra ben aç götürdüm sağlık ocağına 7 30 da emmişti en son. İyi bari ya takmıcam artık. Bir de ben bu heykeltraşa gidiyorum ya onu araştırdım yağ hücrelerini parçaladığı için emzirmede önerilmiyor yazmış bir yerde. Sütün yağ dengesini bozarmış. Zaten ek gıdaya da az kaldı, gittiğim yer kadın doğumcumda öyle bir şey demedi. O yüzden de biraz korkuyordum çok şükür yine atlattık bu ayı da
Haha bizim mesai indir kaldır artık alıştım bi birini bindir bir birini kaldır bir de bazen Bade de kucağıma gelmek istiyor bu durumda onu da sırtıma atıyorum valla ben ölmüşüm bugün sağlık ocağı yine sordu nasıl korunuyorsunuz diye, dedim zaten bir tane daha olursa hayat benim için biterYa o kazulet gibi ana kucağını içinde bebişle birlikte nasıl hafif bir şeymiş gibi takmışsın koluna, ben iki kolumla zor taşıyorum, bir yerden bir yere taşıyana kadar belim bükülüyor
Haha bizim mesai indir kaldır artık alıştım bi birini bindir bir birini kaldır bir de bazen Bade de kucağıma gelmek istiyor bu durumda onu da sırtıma atıyorum valla ben ölmüşüm bugün sağlık ocağı yine sordu nasıl korunuyorsunuz diye, dedim zaten bir tane daha olursa hayat benim için biter
evet kesinlikle katılıyorum mizac çok farkettiriyor gerçekten. Süreç hepimizde farklı işliyor ama o anki çaresizliğimiz ya da süreçteki çabamız ve endişelerimiz ortak gerçekten. Şu süreçleri atlatsaydık iyiydi çünkü emmemek beslenmemek uykuyu huzuru herseyi etkiliyor.Bence bu biraz çocuğun mizacıyla ilgili. Spring emzik kullanmıyor, büyük kızında da kullanmamış ama reddi 2 çocuğunda da yaşamış/yaşıyor. Ben emzik biberon (süt vermek için) kullanıyorum ve ben de uzun bir süre ret yaşadım. Ama sadece meme reddi değil, biberon ve emzik reddi de. Şu anda ret bitti. Emziği bazen çiğniyor, bazen emiyor ama asıl favorisi 7/24 meme ve eli düşün beni emerken bile elini sokmaya çalışıyor ağzına geçen ay biz de az kilo aldık ama ret dönemimde 5 saat bile hiç emmdiği olmuştu. Bu 2 haftadır sürekli emşyor, o yüzden ben de kilosunu çok merak ediyorum. Pazartesi gideceğim bakalım
Evet meme bırakmak zorlu bir süreç muhtemelen emzik bırakırkende zorlanma yaşayacağız.Benim büyük kızda da az sürmüştü meme reddi bende nerdeyse 2 aydır uğraşıyorum inşallah bitecekBende ilkinde aynı perişan olmuştum ama bir yaşından sonrada bıraktırmaya çalışcaz ya emziği bir de onunla uğraşmayayım diyerek vermedim. Ama bence emzikle alakası yok bak ben vermedim aynı dışarda bizimki uyuyor bebek arabası hareket ettikçe o yüzden emzirmiyorum. Araba durunca uyanıyor ama büyük kızım 4. Ayda 850 gram almış mesela baktım da ama onun bu kadar uzun sürmemişti meme reddi. Bunun baya aylardır sürüyor bazen böyle pik yapıyor sonra düzeliyor
Bu ikincilerde de görmediğimiz farklı zorlukları görüyoruz gerçekten bende hiç bu kadar uzun süren bir red görmedim. Ama benim göğüslerim mesela şuan acıyacak kadar dolu emziriyorum koşarak zıplayarak yürüyerek, havaya bir dikiyorum peynir çıkarıyor. Diyorum herhalde tok o yüzden emmiyor. Hiç anlamadım bu işten bir şeyEvet meme bırakmak zorlu bir süreç muhtemelen emzik bırakırkende zorlanma yaşayacağız.Benim büyük kızda da az sürmüştü meme reddi bende nerdeyse 2 aydır uğraşıyorum inşallah bitecek
bu akrep bebişleri fazla nazlı çıktı