Kızlar mama sandalyesi öneriniz var mııı
İşin zor deseneBeni iftardan daha çok sahur korkutuyoresim iftarda sırayla su, corba, kola, ayran seklınde gidiyor, cayın yanına tatlı yıyıp yatıyor.. Sahurda da katı yemek yıyo.. Sahurumuz iftar gibi oluyo yani
Hemen nazar degiyo hemenBenim bi arkadaşım geldi geçen haftalarda onunda o zaman çocuğu 10 aylıktı. Bana hep doğum öncesi derdi ilk aylar hep uyuyor bizimki öyleydi falan diye. Geldiklerinde de bizim çocuk bir ara uyudu onlarınki uyumadı diye bak Gökçe ne güzel uyuyor sen uyumuyorsun dedi amanın bir hafta uyumadı çocukilk aylar uyumuş işte çocuğun beni ne karıştırıyorsun hı birde görümcem sütün de yarıyorrrrr maşşaaalllahh dedi bastıra bastıra sütüm azalmaya başladı valla çok korkuyorum uykusu ve sütüyle alakalı kimse bana soru sormasın
Ben tamamen o moddayım ağzımızın tadı kaçmasın diye içime içime konuşuyorumşu Umay ın emzirme derdi de bitsin de şöyle bir kaç gün tek ya da eşimle uzaklara gidip uyumak beraber kalmak istiyorum ya. Bir yaşına kadar emsin de sonra emmiyorsa da emmesin valla ben çok bunaldım
Genel olarak basit olan ikea nin modeli tavsiye ediliyor. Kumaşli olanları temizlemek zor diye okudum. Ben de onu almak istiyorum. Temizliği kolay.Kızlar mama sandalyesi öneriniz var mııı
Bence çocuktan çocuğa değişiyor ya Bade nin hep iştahı iyiydi ama emiyordu daBende gözlemlerime göre 18.ayda emzırmeyi sonlandırmak mantıklı gelıyor.. Uzun sure devam edınce bu sefer katı gıdaları istemiyor, yada ıstahı az oluyor.. Bence 1 yıl emzırme bile gayet iyi performans
Emzik ya da biberon var mı sizde canım atak da durumu nasıl günde kaç kez emiyorBiz 550 gram almışız bu ay canım
Mama sandalyesi olarak şu kaba ayaklıklı modeller var ya onlardan almayın. Katlanıyor evet ama çok kullanışlı değil ikeadaki gibi hafif temizliği yıkaması kolay bir şey alın. Bulursam 2. El bende alıcam bendekini satıp. Bendeki joie mimzy lxdi. Kızım zaten 9. Aydam sonra oturmak istemedi. 2. 5 yaşında hala oturarak birşeyler yiyemez aşırı hareketli. Ucuz kolay temizlenebilen birşey almak mantıklı bence. Hatta şu heryere taşınabilen portatif mama oturaklaru var. Destekli oturmaya da faydalı sağlıyor o bile olur. Masanın üzerine koyup içine oturtmak içinKızlar mama sandalyesi öneriniz var mııı
İkiside yok sadece beni emiyor diğerlerini almıyo. Memeye çok düştü uyurken mutlaka meme istiyor gece uykuya geçişte çok zorlanıyoruz. Emip sızıp kalana kadar uğrşıyo. Gündüz uykularında bi ara zorla uyuyordu hatta uyumuyodu ama şimdi dışarı çıkartyorum gün içinde daha normalleşti sanki uykuları en azından uyuyor yorulupEmzik ya da biberon var mı sizde canım atak da durumu nasıl günde kaç kez emiyor
Portatifi önermemMama sandalyesi olarak şu kaba ayaklıklı modeller var ya onlardan almayın. Katlanıyor evet ama çok kullanışlı değil ikeadaki gibi hafif temizliği yıkaması kolay bir şey alın. Bulursam 2. El bende alıcam bendekini satıp. Bendeki joie mimzy lxdi. Kızım zaten 9. Aydam sonra oturmak istemedi. 2. 5 yaşında hala oturarak birşeyler yiyemez aşırı hareketli. Ucuz kolay temizlenebilen birşey almak mantıklı bence. Hatta şu heryere taşınabilen portatif mama oturaklaru var. Destekli oturmaya da faydalı sağlıyor o bile olur. Masanın üzerine koyup içine oturtmak için
Evet bu bizde de birkaç gündür varAma senle benim red ile bu dönemi sonlandırmış olmamız gerekiyordu. Zaten kaç ay red ile uğraştıkbir de yeni güncelleme, beni görmeyince ağlıyor. onunla oynamama gerek yok, ben yanında oturayım yeter. O kendi kendine oynuyor ama mutfağa bardak almaya gitsem başlıyor ağlamaya evi mi yabancılıyor acaba diye düşünmeye başladım artık
Mama sandalyesi olarak şu kaba ayaklıklı modeller var ya onlardan almayın. Katlanıyor evet ama çok kullanışlı değil ikeadaki gibi hafif temizliği yıkaması kolay bir şey alın. Bulursam 2. El bende alıcam bendekini satıp. Bendeki joie mimzy lxdi. Kızım zaten 9. Aydam sonra oturmak istemedi. 2. 5 yaşında hala oturarak birşeyler yiyemez aşırı hareketli. Ucuz kolay temizlenebilen birşey almak mantıklı bence. Hatta şu heryere taşınabilen portatif mama oturaklaru var. Destekli oturmaya da faydalı sağlıyor o bile olur. Masanın üzerine koyup içine oturtmak için
Beni linkler misinYaa, biz de joie nin benzer bir modelini oğlumda neredeyse dört yaşına kadar kullandıkbizimkinin minderi kolay çıkarılıp yıkanacak şekilde tasarlanmamıştı, o açıdan memnun kalmadım ama katlanabilir olması ve ergonomisinden çok memnundum. Şimdi yine gittik, aynı markanın minderi çıkarılıp yıkanabilen bir modelini aldık, boyu da ayarlanabiliyor bu kez, o yüzden tepsisiz bizim masada da yiyebilir (oğlumda eksikliğini çektiğim bir özellikti bu). Bunu da yine bir üç dört sene kullanmayı planlıyorum (bebişin de bundan haberi vardır umarım )
Ben yarın aşıya götürücem çok merak ediyorum ne kadar almışKızlar 4. Ay kontrolüme gidenler ve anne sütü alan bebişler kaç kg aldı biz sadece 360 gram almışız. 5. Ayda da ek gıdaya geçiyoruz
Beni linkler misin
Aynı benim eşim kızımda daha kötüydü bunda azcık daha iyiyizYa şu uyuyan çocuğu uyandırmamak olayını eşime nasıl kabullendiririm acaba? Artık yenidoğan değil, altı değişmeden, mama yemeden uyanana kadar dokunmuyoruz diyorum. Aç aç mı yatacak, altının da değişmesi lazım diyor. Bir uyandım başımızda bekliyor. Gece gece tartışmak istemedim ama karışma desem tamamen elini çekecek, tek kalacağım, demesem öyle böyle değil herşeye burnunu sokuyor. arada kaldım. Emziririm uyanırsa uyandırmayalım diyorum. Hemen acıkıyor emince, mama yesin daha iyi demez mi birde. Ya sabır. Neyseki altı değişti, mama yedi ve uykuya döndü çok açılmadan
Ayy eşim de hep annesi annesi annesi.. Bende artık eve gelince direk diyorum babası babası babası dıyor ki bana bi üstümü değişseydim bi soluklansaydımBen de gözümü bir açtım, kucağında bebek, başımda dikilmiş. Annesi, meme istiyor, diyor. Meme istiyor dediği çocuğun da gıkı çıkmıyor. Ne mıkmık ne inga. Baba kucağında halinden memnun takılıyor. Neyse aldık uyku sersemi. Bir de kendi baş ucu ışığını kapatıp benimkini açmaya kalktı. Dedim sen hayırdır? Paşazadeye bak sen.
Neyse emzirdim, yatırdım yerine. Cin gibi duruyor beşiğin içinde minnoşum. Ama çok üzgünüm, uyku da çok minnoş
Kızlar bize de güncelleme gelemedi bir türlü, kaç gündür ellerini seyrediyor ama hala bir şey tutabildiği yok.
Ama şeyi fark ettim, böyle çok yanına yanaştığım zaman o minicik eliyle gıdımı tutuyor yaaa
Bizim kız da emzik almıyor bir kaç gündür. Elimi emiyor ama karnı tok. Umay da toktur bence.Ben yarın aşıya götürücem çok merak ediyorum ne kadar almışpek parlak değil bizde de durumlar hala oturarak emmiyor, ayakta bile zor elini emmeye başladı beni emeceğine şimdide
Aslında kuzenim ikea antilop verdi bana. Onla bi başlayacağım ama bu kalınlar bana daha sağlammış gibi gelmeye başladı. Nedensizce bi çocuk düşecek korkum var benimJoie mimzy lx miş benim aldığım daşu an ebebekte stok görünmüyor, normal fiyatı bu değil bu arada. Göstermek için koydum linki ama bence minderi kesinlikle çıkarılıp yıkanabilen ve boyu ayarlanabilen herhangi bir modeli de olabilir joie nin. Minder çıkarma/yıkama kısmını özellikle vurguluyorum çünkü bazı modellerin hem çıkarması bayağı zor, hem de yıkandıkça aşınıyor kumaş.
Genel Markalar Mimzy Lx Ayaklı Mama Sandalyesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Genel Markalar Mimzy Lx Ayaklı Mama Sandalyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ya tabii bu arada herkes bizim gibi üç dört yıl kullanmıyor mama sandalyesini, 2 yaşından sonra geçebilir normal sandalyeye… tabii geçirmek istersen. Ben hiç istemedim… hala özlüyorum eski sandalyemizi, özellikle de oğlum yemek yerken bir yandan da poposunda kurt varmış gibi dans etmeye çalıştığı zamanlarda