- 26 Temmuz 2016
- 1.186
- 486
Bnm de sat 10 subat ama ultrason a göre kac haftalik gozuktunu soylemedi doktor ama cikinti var bebek olusuma baslamis dedi on gün son ra bakalımBenim de geç döllenme diye düşündü doktor, sat 7 ama benim adetlerimin arası 30-37 gün , bana da cihaza göre 4,5-5 haftalık kesen 15 gün sonra gel gözükür muhtemelen dedi, geçen salı günü. Sevindim benim gibi geç döllenme birine denk geldiğim için
Çok teşekkür ederim kuzzumGözünüz aydınçok heyecanlı olmalı merak ettim tedavi ile mi oldu genetik mi
İnşallah geri gelmez ya bir iki günde karnımda kaşıntı oldu benim sonra geçti çok acayip bir dönem bakalım daha neler yaşıycaz.Benimde bir kaç gün bulantım oldu ama hiç kusma olmadı şimdi geçti ama yol uzun daha çok gelir gider
Sat 10 subat ona gore 7 hafta ama dedi cikinti olusmaya baslamis 10 gün sonra dedi ama ultrason a gore kac hafta oldunu soylemediSenin kaçıncı haftan
3000 ustu kese gözüküyor diolar ama zaten 4 gun sonra 4 binlerde olur betanKızlar selam 8 gün gecikme ile beta 1128 çıktıkese görür muyuz sizce sata göre 6 küsür haftalık ama ilişkiye göre 5+5 bakalım kese görürsek en net o zaman belli olur hafta
Tebrikler ne güzel yaÇok teşekkür ederim kuzzumbizde ikiz çok. Teyzemin dayilarimin var. Annemde ikiz düşürmüş zamanında. Ama üçüz ilk yani bide benim pcos vardı iğne tedavisi gördüm sadece
Maşallah ben hiç rahat geçirmedim inan bütün hamileliklerimde birsürü sorun vardı ona rağmen 4 cü yolda rahat geçirsem suriyelileri geçeçekmişimOff nazar değmeyecekse söylüyorum kızımda prensesler gıbıydım .. Allahım gec verdin ama şükür ne güzel verdin dedim hamileliğim bitiyor dıye ne ağlamıştım
Çok haklısınız bekleyeceğim zaten öğrenme konusunda çok erken davrandım 1 gün gecikme beta 27 ile öğrendim
Ağda yapacam canım hamilelikte rahat ediyor insan jilet çok kötü yapıyor birde dogumu düşünmek gerekiyor sancı ile jilet elimde dolanmak istemiyorum saatlerce banyodaKızlar yani affınıza sığınırak tıl tüy işlerini hamilelikte ne yapıyorsunuz yani hangi yöntemi kullanıyorsunuz acaba
Ya herkesin yapısıyla alakalı demekkiMaşallah ben hiç rahat geçirmedim inan bütün hamileliklerimde birsürü sorun vardı ona rağmen 4 cü yolda rahat geçirsem suriyelileri geçeçekmişim
HahaValla ya. Tek kese gördük önce sonra bı gittik iki çıktı. Bidaha gittik üçüz çıktımuhteşem bir şey bı o kadar da gözümü korkutmadilar desem yalan olur
Anladım canım hayırlısı ya inşallah ben biraz beklicem sonra gidicem doktora bayramdan sonra ancakSat 10 subat ona gore 7 hafta ama dedi cikinti olusmaya baslamis 10 gün sonra dedi ama ultrason a gore kac hafta oldunu soylemedi
Ayy maşallah cnm yaHahabende sabah ögrenecegim tekmi çiftçi şüpheli dedi Dr ama senin çok ayrı bir durum olmuş süper ötesi heyecan üstüne heyecan mücizelerin daima seninle olsun canım
Forum seçeneklerinden başkalarının mesaj altındakı inzalarını görüntüleye tik at canımKizlar profile hamile nasil yapiliyo bilen gostersin yapalim kim ne zaman dogumu kac haftalik belli olsun
Ya herkesin yapısıyla alakalı demekkibenim ilk hamileliğim bu Şuan sadece koku hassasiyeti ve vücutta kaşınma oluyor karnım bacaklarım ama eğer yemekten tiksinmezsem bu gidişle yüz kilo olucam o yüzden koku hassasiyetinden çok şikayetçi değilim şuan 57 kiloyum gece durmadan menemen falan çekiyor canım geçen turşu suyu yüzünden başım döndü iç iç doymadım turşuya
Benımde sat 10 şubat dün kalp atısını duydum alttan . 6+2 dedı halbukı 7+0 bugunBnm de sat 10 subat ama ultrason a göre kac haftalik gozuktunu soylemedi doktor ama cikinti var bebek olusuma baslamis dedi on gün son ra bakalım
Tsk ederim cnm denedimAyy maşallah cnm ya
Sat bnmde ayni ama benim kalp duyulmadi bakalım 10 nisanaBenımde sat 10 şubat dün kalp atısını duydum alttan . 6+2 dedı halbukı 7+0 bugun