- 15 Şubat 2023
- 733
- 1.203
- 31
Ben bugün eşim ekmek almadı pide aldı diye ağladım. Hem de öyle böyle değil. Hatta şu an bile ağlayasim var niye ekmek almadı diyeya arkadaşlar hormonlardan mı bilmiyorum. Ben ağlamaya başladım her şeye. Alınganım eşime kızıyorum. Annemi özlüyorum sürekli ağlamaklıyım
Benim de iştahım çok fazla sürekli acikiyorum ama abartmıyorum kuruyemiş falan yiyorumKızlar iştah durumlarınız nasıl ben asla aç duramıyorum ya
Bende misafirler gelcek misafirler yüzünden uyuyamayacağım diye kendi kendime ağladım sonra sustumBen bugün eşim ekmek almadı pide aldı diye ağladım. Hem de öyle böyle değil. Hatta şu an bile ağlayasim var niye ekmek almadı diyebiraz da rahatsızdı bugün ama ben öyle hıçkıra hıçkıra ağlayınca dayanamadı kalkıp ekmek alıp geldi
14 15 haftalarda belli oluyor senin 6 haftan kalmışAyy cinsiyetler ne zaman belli oluyor kızlar yaa 8+3 zaman geçmiyor oğlum diye mi sevsem kızım diye mi şaşırdım valla
Erkek 11-12 de bile anlaşılabiliyor14 15 haftalarda belli oluyor senin 6 haftan kalmış
Geçen hafta çarşamba 11mm idi kese, bugün kalp atışını duydukBende salı keseyi gördüm 10 mmdi 15 gün sonra gel dedi doktor inşallah görürüm bebişi
Ayy süperGeçen hafta çarşamba 11mm idi kese, bugün kalp atışını duyduk
Bnmda adete gore 6+6 ama kesedw bebek gozukmedi endise ettim acikcasi gecmi dollendi acabaEki Görüntüle 3226047
Arkadaşlar bugün 7+0 olduk haftasıyla uyumlu dedi. Var mı cinsiyet tahmin edebilen
Ben de kuzenimin bebeğinin fotoğraflarını gösteriyordum. İki fotoğrafa baktı 3. Ye bakmadı tamam işim var dedi diye ağladımBen bugün eşim ekmek almadı pide aldı diye ağladım. Hem de öyle böyle değil. Hatta şu an bile ağlayasim var niye ekmek almadı diyebiraz da rahatsızdı bugün ama ben öyle hıçkıra hıçkıra ağlayınca dayanamadı kalkıp ekmek alıp geldi
Annelik hep bir endişe etmeye yönelik. Mutlaka bir sebep buluyoruz bunun için. Ama umut olmazsa olmaz, aynısını yaşaman için bir sebep de yok ki. Benim de bel ağrım çok oldu 6 ve 7. Haftada, hatta kanamam bile oldu. Dinlendikçe geçti. Senin için de Bu sefer her şey yolunda gidecek, hatta bence oğlun olacakOff kızlar duygularım çok karışık .. Benım bir tane 7 haftalıkken en son kese buyumeyıp kalbı durmus ve kaybettıgım bır bebegım vardı. Şimdi dünden beri lekelenmem ve aşırı derecede bel ağrım var herkese umut dağıtırken benim umudum yerlerde . Yine aynı şeyler olacak gibi hissediyorum ve bu beni aşırı derecede geriyor ve üzüyor . Yıne 7. Haftamdayım ve bişeyler ters gidiyor dün 6+2 ölçtü
Canım seni çok iyi anlıyorum ama belki bu sefer öyle değildir rahmin büyüdüğü içindir ve zararsızdır belkiOff kızlar duygularım çok karışık .. Benım bir tane 7 haftalıkken en son kese buyumeyıp kalbı durmus ve kaybettıgım bır bebegım vardı. Şimdi dünden beri lekelenmem ve aşırı derecede bel ağrım var herkese umut dağıtırken benim umudum yerlerde . Yine aynı şeyler olacak gibi hissediyorum ve bu beni aşırı derecede geriyor ve üzüyor . Yıne 7. Haftamdayım ve bişeyler ters gidiyor dün 6+2 ölçtü
Annelik hep bir endişe etmeye yönelik. Mutlaka bir sebep buluyoruz bunun için. Ama umut olmazsa olmaz, aynısını yaşaman için bir sebep de yok ki. Benim de bel ağrım çok oldu 6 ve 7. Haftada, hatta kanamam bile oldu. Dinlendikçe geçti. Senin için de Bu sefer her şey yolunda gidecek, hatta bence oğlun olacaklütfen iyi düşün, çünkü iyi olacak
Size sarılmak istedimCanım seni çok iyi anlıyorum ama belki bu sefer öyle değildir rahmin büyüdüğü içindir ve zararsızdır belkilütfen kötü düşünme yarın doktoruna bi danış istersen ?
Size sarılmak istedimHaftaya kadar kanaman olmazsa haftaya kontrole gel yoksa acıl gelırsın dedı . Bakalım hafta sonunu guzel atlatırsak ınsallah persembe gıderım .
soyasosu bir yanım olacak olacak oldu dıyor işte ahh o kötü düşünceler silinmiyor ..
kızım abla olmayı çoook istiyor ona kalp atımından sonra söyleyecektik böyle olunca söyleyemedim de .
Ah keşke bence bu topigin komple birbirine sarılmaya yaralarını sarmaya ihtiyacı varSize sarılmak istedimHaftaya kadar kanaman olmazsa haftaya kontrole gel yoksa acıl gelırsın dedı . Bakalım hafta sonunu guzel atlatırsak ınsallah persembe gıderım .
soyasosu bir yanım olacak olacak oldu dıyor işte ahh o kötü düşünceler silinmiyor ..
kızım abla olmayı çoook istiyor ona kalp atımından sonra söyleyecektik böyle olunca söyleyemedim de .