bir makineye o kadar para vermek çok manasız bana göre.Daha ucuz ve iyisini yeni olarak ala bilirsiniz.Mesela,benimki Diamond Mama Elmasın elektrikli süt pompası,çok iyiydi,ilk 10-15 gün kullandım,sonra gerek kalmadı.Kızlar merhaba elinde medela swing maxi süt sağma makinası olup satmayı düşünen varmı Sadece bu marka düşünüyorum
Şimdiden afacanaşırı fena oldu benimki tutunup kalkıyor asla yerde durmak istemiyor. oyalamak ne mümkün gösterdiğim her oyuncağı ısırıp bırakıyor. kanepeye yanımıza koyuyoruz orada sürünerek kanepeden diğerine ya da masaya geçmek istiyor. yere atlamak istiyor
Gittim bugün doktora, soracağım dediğim her şeyi unuttum.Keçiboynuzu pekmezi yani,
Spectra almaya karar verdim canım medela ya göre çok daha iyi ve 3 te 1 fiyatınabir makineye o kadar para vermek çok manasız bana göre.Daha ucuz ve iyisini yeni olarak ala bilirsiniz.Mesela,benimki Diamond Mama Elmasın elektrikli süt pompası,çok iyiydi,ilk 10-15 gün kullandım,sonra gerek kalmadı.
amiiiinn hepimize inşallah canımŞimdiden afacan, Allah size bol enerji versin, peşinden koşmak için kuzuya da sağlıklı bir ömür inşallah .
Bence anne sütünü alabileceği kadar alsin, 2 sene emzirme öneriyor dr larda zaten, diğer yedikleriyle karnı doyuyordur mutlaka ama anne sütü kadar hiç birşey faydalı değil, mucizevi vitamin olarak düşün, kendi ısrarla reddedene kadar verKızlar iyi geceler size bir sorum var sütten kesme işini nasıl yapmalıyız ?
Benim oğlum meme aramıyor gibi artık bol bol ek gıda alıyor mama içiyor memeyle işi yok gibi günde maks iki kere ben teklif edersem içiyor genelde bir kere günde memelerimde süt var mı yok mu bilmiyorum boş hali gibi ama emince bişeyler emiyor sanki iki hafta sonra işe başlıcam sizce işten dönünce meme teklif etmeli miyim yoksa artık unutturup emme işini bırakmalı mıyım ?
Geçen tv de bi cocuk dr dinledim, yesil sogan en iyi agri kesici dedi, beyaz kismini verin dişlesin cok iyi gelir dediKızlar diş çıkarırken bebeği rahatlatmak için neler kullandınız geceleri ağlama krizlerimiz var sanırım patlatacak yakında
hayırlı olsun,bebeğinizi de sağlıcakla kucağınıza alın.İlk gebeliğiniz herhalde.Vallahi hiç bir şeyde pahalıya kaçmanın anlamı yok,sizin kriterlerinize uygun olan bir çok şeyi makul fiyata ala bilirsiniz.Ne biberon,ne emziği marka almadım,eczaneden aldım,oğlum anne sütü emdi,biberon ilk ayda kullandım sadece,o da çok az,emziği de pek sevmedi,1 ay bittikten sonra verdim,onu da uykuya dalarken tutuyor,sonra çıkarıyordu,6.aydan sonra emzik tutmuyorSpectra almaya karar verdim canım medela ya göre çok daha iyi ve 3 te 1 fiyatına
Oyy maşallah
ay benimki de hiçbirini yapmıyorVarya benim kuzim komedi daha üc gün öncesine baybay ve allis yapiyordu simdi hepsini unuttu haha
Ben de doktora gidince bazı şeyleri sormayı unutuyorum.En iyisi not tutmakGittim bugün doktora, soracağım dediğim her şeyi unuttum.
Genelde hepsi öyle galiba, benim kızda geçen ay ellerini gel gel yapıyordu, alkış yapıyordu unuttu, tepkileri sürekli değişiyor, bize seslenecegi zaman eehh diye bağırıyor, kuşumuzun adını biliyor maviş nerde kızım dediğimde dönüp kafese bakıp ona sesleniyor eehh diye, abisinin adını biliyor Emiiir gel dediğimde kapıya bakıp eehh diyor, sürekli farklı tepkiler veriyorVarya benim kuzim komedi daha üc gün öncesine baybay ve allis yapiyordu simdi hepsini unuttu haha
Bence biz anneler çocukları kendi haline bırakalımVarya benim kuzim komedi daha üc gün öncesine baybay ve allis yapiyordu simdi hepsini unuttu haha
Benim oğlumdan kalma var bi arabamız, o kadar çok eşya almisizki bu zamana kadar aklıma hiç gelmedi, kaynanam bakıp bakıp bu neymiş böyle valinin cocugumuymus kaymakam torunumuymus bu kadar eşyayı ne zaman aldık deyip duruyorKızlar şok markete ilk adım arabası geliyormuş haberiniz olsu
sürekli bir yerlerden tutunup yapıştığı için kırılıyor benceKızlar sizin bebeklerinizin tırnakları da çok çabuk kırılıyor mu? Benim oğlumun öyle,hep kırık,kendini çiziyor. Bir yerlere vurunca hemen kırılıyor. Acaba vitamin eksikliğinden mi yoksa zaten bebeklerin tırnakları zayıf mı böyle
Valla bende birinden yürüteç alacağım. Yapmam dediğim ne varsa yapıyorumBenim oğlumdan kalma var bi arabamız, o kadar çok eşya almisizki bu zamana kadar aklıma hiç gelmedi, kaynanam bakıp bakıp bu neymiş böyle valinin cocugumuymus kaymakam torunumuymus bu kadar eşyayı ne zaman aldık deyip duruyorguzelce yikadim kizim 2 gundur biniyor nasıl hoşuna gidiyor
Valla bende birinden yürüteç alacağım. Yapmam dediğim ne varsa yapıyorumBenim oğlumdan kalma var bi arabamız, o kadar çok eşya almisizki bu zamana kadar aklıma hiç gelmedi, kaynanam bakıp bakıp bu neymiş böyle valinin cocugumuymus kaymakam torunumuymus bu kadar eşyayı ne zaman aldık deyip duruyorguzelce yikadim kizim 2 gundur biniyor nasıl hoşuna gidiyor
Benimde oğlumun tırnakları çabuk kırılıyor. Ama en olmadık sert şeyleri tutmaya çalıştığı için. Geçen dolaptaki aynayı ayırmaya çalışıyordu. Tırnak ne desinKızlar sizin bebeklerinizin tırnakları da çok çabuk kırılıyor mu? Benim oğlumun öyle,hep kırık,kendini çiziyor. Bir yerlere vurunca hemen kırılıyor. Acaba vitamin eksikliğinden mi yoksa zaten bebeklerin tırnakları zayıf mı böyle