- 10 Ekim 2019
- 2.839
- 2.350
- 34
Maşallah. Oğlum hiç emeklemeyw çalışmıyor. Ama bize tutunup ayağa kalkıyor..Bizim dişler 6 ay da çıktı üst dişkerde çok yakın çok huysuz dün düşük ateş de yaptı. Çıkarır hemen inşallah. Yürüteç ben de kullanmam asla diyordum . Gerçekten kolaylık tuvalet ihtiyacım olunca hemen koyuyor oh mis10 gün kullanıyoruz ondan bilmiyorum. 2 gün sonra emeklemeye başladı bir den Simdide koltuğa ya da baba tutunma kalkma hareketi yapıyor. Guven geldi kızıma
Keçiboynuzu pekmezi yani,Ayy ne olduğunu bilmiyorum bileşimdi internetten bakacağım
Kendim de hiç yemedim, yarın doktora götüreceğim sorayım unutmazsamKeçiboynuzu pekmezi yani,
Benimki de öyle, hatta dişimiz de yokMaşallah. Oğlum hiç emeklemeyw çalışmıyor. Ama bize tutunup ayağa kalkıyor..emekleden yürüyecek mi acaba diye dusunuyor
hayırlı olsun canımbugün e bebek oyuncaklarda %29 indirim varmış ben yürüme arkadaşı aldım çok sevdi bebişim inş bizi salar da kendi kendine yürür
Sizde belki kucakta çok gezdirdiğiniz için belinizde ağrı oluyor Çünki 2-3 hafta önce bende de belimde ağrı vardı,çünki hava almaya kucağımda çıkarıyordum,o yüzden bebek arabasına geçtim,artık ağrım olmuyorBende sonradan oldu son iki aydır falan ve giderek artıyo iki büklüm geziyorum evde bazen kendiliğinden geçmicek galiba
Aynen öyle bide ben bebek arabası kullanamıyorum dışarıda filan kanguruyla gezdiriyorm daha çok ağrıyo öyle olunca
öksürdüğü için ben dut pekmezi verdim son 3 günde,severek içti,suyla sulandırıp verdim,bir az da muhallebisine katıp verdim,tahinle karıştırıp veren de var.Arkadaşlar bebeklere harnup verdinizmi hiç, internette 6 aydan sonra verilebilir diyor, veren varsa nasıl veriyorsunuz
Bu gün Osman Gönülalın böyle bir soruya yanıtını gördüm,"gittiği yere kadar anne sütüne devam edilmeli" diye cevap vermişti.Siz mama yerine anne sütü verseniz daha iyi olur.İş saatleriniz nasıl olacak?Sabah gitmeden önce emzirin,işden geldikten sonra da bol-bol emzirin, sütünüz azalıp kesilmesin.Ben olsam böyle yapardım.Çünki anne sütünün yerini hiç bir şey tutamaz.Osman Gönülal 9.ay bittikten sonra önce ek gıda sonra anne sütü teklif edin diyor. 9.ay bittikten sonra ek gıda ile anne sütü beraber miktarda almalı.Gündüzler daha çok ek gıda,akşamdan sabaha kadar da anne sütü vermiş olacağız.Kızlar iyi geceler size bir sorum var sütten kesme işini nasıl yapmalıyız ?
Benim oğlum meme aramıyor gibi artık bol bol ek gıda alıyor mama içiyor memeyle işi yok gibi günde maks iki kere ben teklif edersem içiyor genelde bir kere günde memelerimde süt var mı yok mu bilmiyorum boş hali gibi ama emince bişeyler emiyor sanki iki hafta sonra işe başlıcam sizce işten dönünce meme teklif etmeli miyim yoksa artık unutturup emme işini bırakmalı mıyım ?
Benimki de öyle, hatta dişimiz de yok
Canım ben işe başlayalı 2 ay oldu. Gündüzleri müsait olup çok sağım yapamıyorum bir kere yapabiliyorum. Ama geceden gündüze kadar memede. gittiği kadar emzirmeye çalış istersen.Kızlar iyi geceler size bir sorum var sütten kesme işini nasıl yapmalıyız ?
Benim oğlum meme aramıyor gibi artık bol bol ek gıda alıyor mama içiyor memeyle işi yok gibi günde maks iki kere ben teklif edersem içiyor genelde bir kere günde memelerimde süt var mı yok mu bilmiyorum boş hali gibi ama emince bişeyler emiyor sanki iki hafta sonra işe başlıcam sizce işten dönünce meme teklif etmeli miyim yoksa artık unutturup emme işini bırakmalı mıyım ?
Bizde 8.5 aylığız bizimde diş yok henüz ama damaklar kabarmış geceleri ağlayarak uyanıyor sanırım yakında patlatıcakBu arada 8 buçuk aylık olduk nerdeyse ve bir tane bile dişimiz yok
Hiç belli olmuyor bir anda ters köşe yapıyorlar.Maşallah. Oğlum hiç emeklemeyw çalışmıyor. Ama bize tutunup ayağa kalkıyor..emekleden yürüyecek mi acaba diye dusunuyorum
ben parmağa geçirilen diş kaşıyıcıdan almıştım bir de zeytinyağına 5 tanr karanfil dövüp koydum buzdolabında sakladım. soğuk soğuk onu masaj yapıyordum iyi geliyordu ama artık bırakmıyorKızlar diş çıkarırken bebeği rahatlatmak için neler kullandınız geceleri ağlama krizlerimiz var sanırım patlatacak yakında
Benim oğlum da yatağında oturtduğum zaman yatağın yanından tutup kalkmak istiyor,geri oturamadığı için de ağlıyoraşırı fena oldu benimki tutunup kalkıyor asla yerde durmak istemiyor. oyalamak ne mümkün gösterdiğim her oyuncağı ısırıp bırakıyor. kanepeye yanımıza koyuyoruz orada sürünerek kanepeden diğerine ya da masaya geçmek istiyor. yere atlamak istiyor
karanfil+zeytinyağı ya da karanfil+soğan kürü iyi geliyor,ben çok kaşındığı zamanlarda 2.yi yapmıştım etki ediyordu,Bir de içerisinde lidokain olmayan diş geli almıştık,arada onu da sürdüm,şimdi oğlumun damağı daha az kaşınıyor ve dişi de çıkmadı henüzKızlar diş çıkarırken bebeği rahatlatmak için neler kullandınız geceleri ağlama krizlerimiz var sanırım patlatacak yakında