Biz almıştık fakat bir kaç olumsuz yorum gördük geri iade ettik. İade etmeseydik keşke diyorum şimdi dekızlar ilk adım arabası aldınız mı
Biz almıştık fakat bir kaç olumsuz yorum gördük geri iade ettik. İade etmeseydik keşke diyorum şimdi de
bizimki her yerden tutup kalkmaya çalışıyor bütün gün onu ayakta tutturmakla geçiriyoruz çok yoruldumYigenkmin vardi kardesi. Verdi ama daha kullanmadik su aralar pikler ücgeni ilgimi cekiyor
evet öyle de ben emeklesin istiyorum açıkçası çünkü o da farklı bir aşama :) kolları, omuzları, sırtı kuvvetlenecek. Etrafını farklı bir açıdan keşfediyor olacak.bazı bebişler emeklemeden yürürlermiş:)
ay bende bazen aynısını düşünüyorum.benim bebeğim beni hala tanımıyor mu yoksa takmıyo mu anlamadım gitti
Bugün ilk kez bi arkadaşımı gördü kıza nasıl gülüyor kahkaha atıyor hiçbi şey yapmasa bile
Hiç yabancılık çekmez arkamdan ağlamaz (sadece uykusu varken odada tek bırakırsam ağlar)
Bazı bebekler annem de annem oluyormuş benim kız niye böylebi yandan iyi tabii sıcakkanlı olması ama insan istiyo şöyle kızım beni bi bilsin tanısın bana gelsin diye
biz ikinci el aldık çünkü yürümeye çok meraklı çok uzun zamandır.kızlar ilk adım arabası aldınız mı
Daha geçen e bebekten baktım ama bebeğimde bir çaba görmediğim için almadımkızlar ilk adım arabası aldınız mı
Benim bebeğim uyku ve açlık dışında beni aramıyor. Babasına bırakıp alışverişe, markete gidiyorum. Bazen 2 saat kalıyorum. Beraber vakit geçiriyorlar.benim bebeğim beni hala tanımıyor mu yoksa takmıyo mu anlamadım gitti
Bugün ilk kez bi arkadaşımı gördü kıza nasıl gülüyor kahkaha atıyor hiçbi şey yapmasa bile
Hiç yabancılık çekmez arkamdan ağlamaz (sadece uykusu varken odada tek bırakırsam ağlar)
Bazı bebekler annem de annem oluyormuş benim kız niye böylebi yandan iyi tabii sıcakkanlı olması ama insan istiyo şöyle kızım beni bi bilsin tanısın bana gelsin diye
Ben de dönmeyi gösteriyorumevet öyle de ben emeklesin istiyorum açıkçası çünkü o da farklı bir aşama :) kolları, omuzları, sırtı kuvvetlenecek. Etrafını farklı bir açıdan keşfediyor olacak.
Bugün yanında baya kendim emekledim beni görsün de örnek alsın diye
Oyun grubu araştırıyorum şimdi, çünkü evde hep ikimiziz, hiç bebek çocuk göremiyor.
O ortamda iyi olur diye düşünüyorum.
ay bende bazen aynısını düşünüyorum.
bazen de tam anneci ama, babasındayken bile gözleri beni arıyor bu aralar hep.
bazense tam senin anlattığın gibi :)
şu güvenli bağlanma olayını iyi ve sağlam şekilde başarabilelim de, tek derdim o.
biz ikinci el aldık çünkü yürümeye çok meraklı çok uzun zamandır.
ama sevmedi çok, biraz alıştırmak lazım.
bizim yürütmemize çok alıştığı için böyle oldu ama pratiklerle alışır, arkadaşım kullandı bence güzel bir şey.
ben şu an emeklemesine odaklı olduğum için arabaya alıştırmaya çalışmıyorum. :)
Bizde kollarından tutup yürütüyoruz çok mutlu oluyo çığlık kıyamet ama işte benim belimde sıkıntı var hemen ağrıyor. Bebisi biraz yürütüp bırakıncada agliyo araba olsaymış iyi olacakmışbizimki her yerden tutup kalkmaya çalışıyor bütün gün onu ayakta tutturmakla geçiriyoruz çok yoruldum
Valla anlamıyorum ki bağlanma var mı yok mu. Herkese nasılsa bana da öyle. Babasından daha çok hoşlanıyo hatta ona daha çok güler meselaevet öyle de ben emeklesin istiyorum açıkçası çünkü o da farklı bir aşama :) kolları, omuzları, sırtı kuvvetlenecek. Etrafını farklı bir açıdan keşfediyor olacak.
Oyun grubu araştırıyorum şimdi, çünkü evde hep ikimiziz, hiç bebek çocuk göremiyor.
şu güvenli bağlanma olayını iyi ve sağlam şekilde başarabilelim de, tek derdim o.
Benim bebeğimi geceleri babası uyutuyo onda daha rahat uykuya geçiyo. Çünkü biraz ağlıyo mesela ben kıyamıyorum bırakıyorum ama babası 2 dakikada hallediyo vallaBenim bebeğim uyku ve açlık dışında beni aramıyor. Babasına bırakıp alışverişe, markete gidiyorum. Bazen 2 saat kalıyorum. Beraber vakit geçiriyorlar.
Bel sıkıntın eskiden de var mıydı? Benim sezaryenden beri ara ara belim çok kötü oluyorBizde kollarından tutup yürütüyoruz çok mutlu oluyo çığlık kıyamet ama işte benim belimde sıkıntı var hemen ağrıyor. Bebisi biraz yürütüp bırakıncada agliyo araba olsaymış iyi olacakmış
Sana helal olsun,anne sütü vermek için çok uğraştın ve hala devam ediyorsun.Böyle durumda %90 ve belki de daha fazla kadın bunu yapmıyor,emmiyor,sütüm az deyib süt vermeyi kesiyor,mamaya geçiyor.Sana bravo!Evet hala sağıyorum ben. Artık günde 2 biberon ancak çıkıyor 150-150 ml şeklinde
2 de mama veriyorum gerisi ek gıda o şekilde dengelendi
Şimdiki aklım olsa daha çok uğraşırdım emsin diye çünkü çok yıprattı bu sağma işi beni
Ben sabah 6 da uyanamıyorum ki bebeğim uyansın, önce kendimi düzene koymam lazım.
bebeğim uyuyunca çamaşır bulaşık her şeyi yapıyorum derken gece 3 oluyor haliyle sabah uyanamıyorum
1 günlü düzelmez ki,alışmaz ki?Biz yeni bir alışkanlığa bir günde alışa biliiyor muyuz?Hayır.Bebeklerde de zaman lazım,sabırla uygulamalısınEvet haklısın ama şöyle; sabah 11-12 ye kadar uyuduğu için şu an hala uyanıkama sabah kaldırdım yine değişmedi
Bırakcam bakalım kendi haline bi şekilde düzelir inşallahhhhhhh
Karın üstü zamanını eğlenceli hale getirmün lazım,günde bir kaç kez 3-5 dk dursa yetiyor.İlk doğduğundan beri karın üstü koymak lazımdı.Şimdi de koya bilirsin,bir zaman sonra alışacak.Osman Gönülalın bu gün bunla ilgili videosu vardı.Büyüme ve gelişne arasındaki fark nedir diye bir video.Kilosu fazla olan bebekler gelişim olarak geride kala biliyor diyor.Maşallah kilosu iyi,ayına göre fazla da diye biliriz,o yüzden bir az geriden gele bilir.Kilosu kendimle birlikte tartıyorum, 9 kilo ölçüyorum. Karın üstü ilk zamanlar koymuyordum yere de çok az koydum. Şimdi koyunca da durmak istemiyor.en fazla 1-2 dk.Sonra ortalığı yıkıyor ağlamaktan mecbur kaldırıyorum
ben de yürütğyorum ama çok yorucu oluyorevet öyle de ben emeklesin istiyorum açıkçası çünkü o da farklı bir aşama :) kolları, omuzları, sırtı kuvvetlenecek. Etrafını farklı bir açıdan keşfediyor olacak.
biz ikinci el aldık çünkü yürümeye çok meraklı çok uzun zamandır.
ama sevmedi çok, biraz alıştırmak lazım.
bizim yürütmemize çok alıştığı için böyle oldu ama pratiklerle alışır, arkadaşım kullandı bence güzel bir şey.
ben şu an emeklemesine odaklı olduğum için arabaya alıştırmaya çalışmıyorum. :)
ben de bikaç gün içinde bakacağım ama ahşap olanları gördüm çok tatlı ve pahalıDaha geçen e bebekten baktım ama bebeğimde bir çaba görmediğim için almadım
benim de belim çok ağrıyor yaBizde kollarından tutup yürütüyoruz çok mutlu oluyo çığlık kıyamet ama işte benim belimde sıkıntı var hemen ağrıyor. Bebisi biraz yürütüp bırakıncada agliyo araba olsaymış iyi olacakmış
benimkinin de daha yürümek için çabası yok,o yüzden almayı düşünmüyorum,mecbur kalırsam alırım belkiben de yürütğyorum ama çok yorucu oluyorbelki kendi kendine oyalanır dedim
sadece emekleyerek gelişmiyor ki öyle düşünme bebişin nasıl hareket etmek istiyorsa öyle olur zaten
her geçen gün büyüdükce bizim işimiz zorlaşıyor,şimdilik oturması benim işime geliyor,yürümeye çabalarsa,ben onun yanından nasıl ayrılacağım,işlerimi nasıl yapacağım diye düşünüyorum bazenbenim de belim çok ağrıyor yakuyruk sokumu kısmı özellikle
ben artık yere oturtamıyorum bile hep ayakta olmak istiyor
Önceden yoktu böyle bi ağrı eğildim mi geri kalkamıyorum kilitleniyo gibi çok değişik. Sezaryenden olabilir diye düşünüyorum bende inşallah geçer bian önceBel sıkıntın eskiden de var mıydı? Benim sezaryenden beri ara ara belim çok kötü oluyor
Nasıl anlatsam oraya bi odun bağlamışsın gibi sanki çok kötü oluyorum
Ne zaman geçecek acaba.
gerçekten öyle oluyor benim bebişin oturmasıyla sürünmesi bir oldu sürünmesi bile daha rahatmış. şimdi bulduğu her yerden kalkmaya çalışıyor ve düşüyor. bugün bir bulaşığı 30 dkda anca makineye koydum sürekli elimi yıkayıp ona müdahale ettiğim içinher geçen gün büyüdükce bizim işimiz zorlaşıyor,şimdilik oturması benim işime geliyor,yürümeye çabalarsa,ben onun yanından nasıl ayrılacağım,işlerimi nasıl yapacağım diye düşünüyorum bazen