kendi yatağında yatmaya alıştırsanız iyi olur,1,5 ay önce mecbur kalıp yanımda yatırmıştım,emerek uyumaya alışmıştı,her yerim ağrıyordu,tövbe ettim,kendi yatağında yatırmaya geri döndürmeye başladım ve başardım.İlk günler zor oldu,ağladı,hala da uykuya geçerken ağlıyor,ama o da ben de daha iyi uyuyoruz.Ne kadar çabuk başlarsanız o kadar kolay olur,büyüdükce bir şeyr alışmaları zor oluyor diye bilirim gördüğüm kadarıyla.Kızlar yardım edin ya nolur çocuk artık dönmekten uyuyamıyor kafayı yicem öncedem iki saatte bir olan nöbetim şu an full gece sürekli dönüyor gözleri kapalı dönüyor dönüyor nasıl sabitlicem ya yanımda yatıyor bi de bana uyku haram ama çok sinir bozucu kundak yapmak istiyorum bildiğiniz yani
bu ikisi arasındaki fark nedir?Neden ayrı-ayrı bölgelerine kullanıyorsunuz?Yağlar gözenekleri ttıkıyor diye ben masaj yaparken çok az kullanmaya çalışıyorum.Sivilcelere değil de genel olarak vücuduna soldakini,bacaklarına sağdakia losyonu sürüyorum
Çok teşekkür ederim, burda da su çok kireçli. Ben de damacana ile deneyeyim.
Eki Görüntüle 3386207
Sadece göbek olunca bez hiç aklıma gelmedi.
hem büyük bi duygusallık hem yorgunluk bana bazen kendimi çok suçlu hissettiriyorHiç bir şey tutamaz yerini ana kucağının
Çabucak büyüyecekler istesek de alamayacağız, çok duygusallık yükleniyor bana
Stelatopia yı bacakları çok kuruyordu doktor önermiştibu ikisi arasındaki fark nedir?Neden ayrı-ayrı bölgelerine kullanıyorsunuz?Yağlar gözenekleri ttıkıyor diye ben masaj yaparken çok az kullanmaya çalışıyorum.
Adım adım büyümelerine şahitlik etmekBen bu aya kadar çocuk bakmamışım ne varmış ki.. şimdi anlıyorum asıl macera yeniymiş.günde defalarca çekmece açıp kapatıyoruz ellerini sıkıştırcak diye aklım çıkıyor
Yok düşcek mi yok kafasını mı vuracak
Vurdu da bi kaç kere
Evet gerçekten mucize. Gözleri görmeyen bebeler şimdi ordan oraya atlıyorAdım adım büyümelerine şahitlik etmekne muhteşem .
ben sıvı formda olanını kullanıyorum bir sorun yaşamadık canım. içerik olarak da temiz diye biliyorum. ama e bebekte kargo ücreti var galiba eğer mümkünse mağazadan almanı öneririm
Malesef bulunduğum yerde mağaza yokben sıvı formda olanını kullanıyorum bir sorun yaşamadık canım. içerik olarak da temiz diye biliyorum. ama e bebekte kargo ücreti var galiba eğer mümkünse mağazadan almanı öneririm
o zaman al gitsin diğerlerine göre çok uygun zatenMalesef bulunduğum yerde mağaza yok
çekmeceler için kilitler var,onları kullansanız açamadığı için sıkılıp vaz geçer mi?Benim oğlum da kucağımdayken dolapa yakınlaştırdığımda dolabın kapısını açmaya çalışıyorBen bu aya kadar çocuk bakmamışım ne varmış ki.. şimdi anlıyorum asıl macera yeniymiş.günde defalarca çekmece açıp kapatıyoruz ellerini sıkıştırcak diye aklım çıkıyor
Yok düşcek mi yok kafasını mı vuracak
Vurdu da bi kaç kere
Ben uyandırıyorum,8den sonra uyanmasına izin vermemeye çalışıyorum,çünki geç uyandığında yemeği de,uykuları da geri düşüyor,günlük rutinimiz bozuluyor.Pazar günü kucağımda uyuya kalmıştık,8:30 ya 9 gibi uyanmıştık,akşam banyo yaptırsam da,00:15-te uyuta bilmiştim.Her gün aynı saatlerde yemek yemek,uyumak bebek için de,büyükler için de çok iyi diye biliyorum(bioloji saat meselesi)Kızlar bebeğiniz sabah 10 a kadar uyudu mesela kaldırır mısınız? İlla 8 de uyandırmak gerekli mi
Benimki sabah çok geç kalktı bu saat oldu uyumadı mesela
Her yerde bebekler en geç 7-8 de kalkmalı yazıyo ya
Biz her gün 9 da uyanıyoruz. Geçenler de 10 da uyandı uyandirmadim. 2 uyku yaptığım için sorun yaşamıyoruz biz.Kızlar bebeğiniz sabah 10 a kadar uyudu mesela kaldırır mısınız? İlla 8 de uyandırmak gerekli mi
Ben uyandırmıyorum kendim de onunla uyuyorum ( hatta dua ediyorum 10 a kadar uyusun diyeKızlar bebeğiniz sabah 10 a kadar uyudu mesela kaldırır mısınız? İlla 8 de uyandırmak gerekli mi
Kızım hala uyuyor uyandırayım en iyisi ben de bundan sonraçekmeceler için kilitler var,onları kullansanız açamadığı için sıkılıp vaz geçer mi?Benim oğlum da kucağımdayken dolapa yakınlaştırdığımda dolabın kapısını açmaya çalışıyor
Ben uyandırıyorum,8den sonra uyanmasına izin vermemeye çalışıyorum,çünki geç uyandığında yemeği de,uykuları da geri düşüyor,günlük rutinimiz bozuluyor.Pazar günü kucağımda uyuya kalmıştık,8:30 ya 9 gibi uyanmıştık,akşam banyo yaptırsam da,00:15-te uyuta bilmiştim.Her gün aynı saatlerde yemek yemek,uyumak bebek için de,büyükler için de çok iyi diye biliyorum(bioloji saat meselesi)
Geceleri uyuması sorun olmasa ben de seviyodum geç uyanmasını ama artık yormaya başladı biziBen uyandırmıyorum kendim de onunla uyuyorum ( hatta dua ediyorum 10 a kadar uyusun diye)
Biz de unuttuk sosyalleşmeyi , ayda yılda birGeceleri uyuması sorun olmasa ben de seviyodum geç uyanmasını ama artık yormaya başladı bizi
Ya öğlen uykusunu az tutup ayarlıcam bi şekilde akşamları erken uyumasını sağlamam lazım
Ama bunun için sosyal hayatı kısıtlamak lazım işte her gün her şeyi aynı saat yapmak için
Onu da biz beceremedik
8 de uyuduğunda nerdeyse her gün çıkardık eşimle daha rahattık. Ama artık uyku düzeni mahvoldu o uyumadan da gidesimiz gelmiyo hiçBiz de unuttuk sosyalleşmeyi , ayda yılda bir. Sayılı gün çabuk geçer diyerek teselli buluyoruz . Akşam sindirella gibiyiz en geç 8 de evdeyiz.
Biz artık uyku sorunu yaşamıyoruz ( nadiren oluyor tabii), bir de uzun süreli uyusa şöyle 5-6 saat çok daha iyi olacak