2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    198
aynıyım ya bu yüzden uyuyamıyorum da tam uyuyor gibi oluyorum geri kalkıyor. 3-4 gündür aşırı uykusuzum dinlenemeyince hayat çok zor oluyor kızlar allah bebeklermizin de bizim de yardımcısı olsun

Çok geçmiş olsun. Ev kazaları oluyor bebekle malesef. Allah'a şükür bir şey olmamış. Allah beterinden korusun
Yaa çok geçmiş olsun. Ben de düşürdüm bir kez. Büyüyünceye kadar bize çok vicdan azabı çektirecekler
Geçmiş olsun Rabbım korusun hepsini

çok teşekkür ederim kızlar allah korusun bebişlerimizi. hareketlenince kontrol etmesi zor oluyor valla. ben artık beşiğini de aşağı indireceğim bazen tutup kalkıyor. bir de aniden farklı davranıyorlar hiç aklına gelmeyecek şeyler yapıyorlar mesela bugün krem kapağını açıp krem yemiş

geçmiş olsun,benim oğlumun kafası hep bir yerlere değiyor.Kafasını korumaya çalışdıkça sanki daha da artıyor.Ben kucağımda uyuya kalıyorum,benim de dikkat etmem lazım
ben emzirdiğim için mümkün oldukca sağlıklı beslenmeye devam ediyorum,belki de bu yüzden kilo alamıyoruz.Yediklerimizin kalorisi harcadığımız kaloriden az ki,kiloya dönüşmüyor

aynıyım ya bu yüzden uyuyamıyorum da tam uyuyor gibi oluyorum geri kalkıyor. 3-4 gündür aşırı uykusuzum dinlenemeyince hayat çok zor oluyor kızlar allah bebeklermizin de bizim de yardımcısı olsun
ben de üşütmüşüm 2 gündür çok zorlanıyorum,akşama doru her yerim ağrıyor,bu gün banyo yaptırdık,önce uyumadı,00:18-de uykuya geçti,03:43-te uyandı,arada uyanmak istemişti,eşim şşş yaparak geri uyutmuştu,ben de kendimi terletdim sonunda.Sen bir de çalışıyorsun,Allah yardımcın olsun

bebek sabunu kullanıyorum.Siveno ya da İncia kullanmak isterdim,malesef şu an onları alamıyorum

ahh çok geçmiş olsun hep bebeklere iyilik sağlık diliyorum anneleri unutmamalıyım bebekler ve anneler hepppp iyi olsunlar ben de çok kilo verdim koşturmak böyle bir şeymiş demek ki erken kalkmıyorım allahtan öğlen gidip akşam geliyorum çok sağol canım

ben e bebek in markasını kullanıyorum baby me

yatağına koyuyorum uyanıyor kucağıma alıyorum uyuyor.. ah be selim’im ana kucağı gibisi yok değil mi

Bunları ben mi yazdım diye baktım bi an

Benim bebeğimin sadece göğüs ve göbek arasında isilik gibi küçük sivilceler var, terleyince kaşınıyor. Başka hiç bir yerinde yok. Ev çok sıcak değil bir kaç gündür doğalgazı sadece gece 12 gibi açıyorum, sabah 10 gibi kapatıyorum. Açık olduğunda da en düşük derecede.
Cildi çok kuru diye losyon kullanıyorum. Çok yıkıyorum diye düşündüm şimdi en fazla 3 günde bir yıkıyorum. Çok az şampuan kullanıyorum ( mustela) .
Kıyafetlerini doğduğundan beri bizimkilerden ayrı bebek deterjanı ile yıkıyorum 2 defa duruluyorum. ( deterjanı değiştirmedim)
Yaklaşık 20 gün oldu geçmiyor. Ek gıdadan mı dedim 3 gün oldu doğru düzgün ek gıda vermedim.
Sizce neden olabilir. Hastaneler kalabalık oluyor diye hastaneye götürmek istemiyorum.( Şimdilik Cuma ya kadar bekleyeceğim )

teşekkür ederim canım

Geçmiş olsun.Sivilcelerin üzerine ne sürüyorsunuz?

Bizde de bu dönem olur mu? Bizimki nadiren dönüyor.
Bebek bezinin gobekte kalan kısmı alerji falan yapıyor olabilir mi?

Geçmiş olsun yazın bende yaşadım buna benzer durumu bizimki sudanmış sularımız çok kreçli yazında baya kuraktı sularda enfeksiyon çıkmıştı boyundan göbeğe kadar döküntü oluyordu damacana suları kaynatıp onla yıkayıp düzenlide nemlendirince geçti çok şükür 3 4 ay kadar öyle yıkadık sonra tekrar çeşme suyuna döndük birdaha öyle döküntü yaşamadık

Geçmiş olsun.Sivilcelerin üzerine ne sürüyorsunuz?
Sivilcelere değil de genel olarak vücuduna soldakini,bacaklarına sağdakia losyonu sürüyorum
Çok teşekkür ederim, burda da su çok kireçli. Ben de damacana ile deneyeyim.

Bebek bezinin gobekte kalan kısmı alerji falan yapıyor olabilir mi?
Sadece göbek olunca bez hiç aklıma gelmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…