- 30 Mayıs 2015
- 4.708
- 10.701
- 33
aynıyım ya bu yüzden uyuyamıyorum da tam uyuyor gibi oluyorum geri kalkıyor. 3-4 gündür aşırı uykusuzum dinlenemeyince hayat çok zor oluyor kızlar allah bebeklermizin de bizim de yardımcısı olsunBizim de gecelerimiz böyle,ağlayarak uyanıyor,emzirmezsem susmuyor,bazen kucağımdayken uyuyup kalıyorum,uyandığımda yerine koyuyorum,o zaman da benim uykum kaçıyor,bir az sonra da oğlum uyanıyor,tekrar aynı şeyler
Çok geçmiş olsun. Ev kazaları oluyor bebekle malesef. Allah'a şükür bir şey olmamış. Allah beterinden korusun
Yaa çok geçmiş olsun. Ben de düşürdüm bir kez. Büyüyünceye kadar bize çok vicdan azabı çektirecekler
Geçmiş olsun Rabbım korusun hepsini
geçmiş olsun,benim oğlumun kafası hep bir yerlere değiyor.Kafasını korumaya çalışdıkça sanki daha da artıyor.Ben kucağımda uyuya kalıyorum,benim de dikkat etmem lazımsabah son uykusunda yanıma aldığım bebişim yataktan düştügece full uyanık olduğumdan derin uyumuşum galiba. fark etmedim kalkıp gittiğini. çok üzüldüm ama bir şey olmadı çok şükür. bi daha yanımda yatırmam
ben emzirdiğim için mümkün oldukca sağlıklı beslenmeye devam ediyorum,belki de bu yüzden kilo alamıyoruz.Yediklerimizin kalorisi harcadığımız kaloriden az ki,kiloya dönüşmüyor@yesilcan86 çok çok geçmiş olsun
A-BH ayaklarına tam basıyor. Geçen haftalarda daha güçsüzdü şimdi iki ayagına basıp doğruluyor daha uzun süre 2 ayağının üstünde duruyor,kollarının altından tutup adım attırıyoruz son zamanlarda. Koltuğa tutunduruyoruz.
Onun dışında uykusuzluk konusunda aynı diyebilirim. saat başı uyanıyor hâlâ. Emmeden geri dalmıyor. Emerek uyumaya alıştığı için sanırım. Meme arıyor her uyandığında. Ağlayarak uyanıyor malesef. Hadi dönmeyi öğrensin,hadi dişi bi çıksın derken düzelir diye bekliyoruz ama çok yorucu oluyor artık.
Bir de ben de doğumdan sonra zayıflayanlardanım. Emzirmek daha da zayıflattı. doğum kilomun da altındayım ki doğuma da 3 kilo alarak gitmiştimçok da yiyorum sık acıktıgım için ama yok kilo olmuyor
ben de üşütmüşüm 2 gündür çok zorlanıyorum,akşama doru her yerim ağrıyor,bu gün banyo yaptırdık,önce uyumadı,00:18-de uykuya geçti,03:43-te uyandı,arada uyanmak istemişti,eşim şşş yaparak geri uyutmuştu,ben de kendimi terletdim sonunda.Sen bir de çalışıyorsun,Allah yardımcın olsunaynıyım ya bu yüzden uyuyamıyorum da tam uyuyor gibi oluyorum geri kalkıyor. 3-4 gündür aşırı uykusuzum dinlenemeyince hayat çok zor oluyor kızlar allah bebeklermizin de bizim de yardımcısı olsun
bebek sabunu kullanıyorum.Siveno ya da İncia kullanmak isterdim,malesef şu an onları alamıyorumKızlar hangi şampuanı kullanıyorsunuz bebişlere? Biz mustela konak karşıtı köpük kullanıyorduk,bitmek üzere. Şimdi baktım fiyatlara, çok pahalanmış. Göz yakmayan şampuan tavsiyelerinizi bekliyorum
ahh çok geçmiş olsun hep bebeklere iyilik sağlık diliyorum anneleri unutmamalıyım bebekler ve anneler hepppp iyi olsunlarben de üşütmüşüm 2 gündür çok zorlanıyorum,akşama doru her yerim ağrıyor,bu gün banyo yaptırdık,önce uyumadı,00:18-de uykuya geçti,03:43-te uyandı,arada uyanmak istemişti,eşim şşş yaparak geri uyutmuştu,ben de kendimi terletdim sonunda.Sen bir de çalışıyorsun,Allah yardımcın olsun
Ben rahatsız olmuyorum çünkü hepimizin bebeği varoyyyy maşallah can kuzu çok tatlıkıyafeti de çok yakışmış eğer yüklemekten rahatsız oluyorsan mesajı düzenleyip geri silebilirsin canım ben kollarını falan merak etmiştim
Bizimki bu aya kadar duruyordu şimdi çekmekte zorlanıyorumbizim hiç böyle sabit olduğu bir fotomuz yok sadece uyurken öyle çekebiliyorum
ben e bebek in markasını kullanıyorum baby meKızlar hangi şampuanı kullanıyorsunuz bebişlere? Biz mustela konak karşıtı köpük kullanıyorduk,bitmek üzere. Şimdi baktım fiyatlara, çok pahalanmış. Göz yakmayan şampuan tavsiyelerinizi bekliyorum
ben de böyle düşünüyorum bizlerle paylaştığın için çok teşekkür ederimBen rahatsız olmuyorum çünkü hepimizin bebeği varöyle böyle heryerde bebek görüyoruz zaten
Bunları ben mi yazdım diye baktım bi anDoğumdan sonra kilolarımın nerdeyse hepsi gitmişti ama süt olsun die herşeyi yiyince geri geldi bi kısmı saçlarımı boyatmam lazım ellerimin maniküre ihtiyacı var eski kıyafetlerime giremiyorum giremedikçe sinirim bozuluyor diyet yapmam lazım ama kızım çok iştahlı bir bebek değil sütümünde azalmasından çekiniyorum şuan bişe alsam üstüme yakıştıramıyorum dolabımı bile düzenleyesim gelmiyoranlıycağın kendini bakımsız kilolu hissedenler kulübü yöneticisiyim
Hiç bir şey tutamaz yerini ana kucağınınyatağına koyuyorum uyanıyor kucağıma alıyorum uyuyor.. ah be selim’im ana kucağı gibisi yok değil mi
teşekkür ederim canımahh çok geçmiş olsun hep bebeklere iyilik sağlık diliyorum anneleri unutmamalıyım bebekler ve anneler hepppp iyi olsunlarben de çok kilo verdim koşturmak böyle bir şeymiş demek ki erken kalkmıyorım allahtan öğlen gidip akşam geliyorum çok sağol canım
Geçmiş olsun.Sivilcelerin üzerine ne sürüyorsunuz?Benim bebeğimin sadece göğüs ve göbek arasında isilik gibi küçük sivilceler var, terleyince kaşınıyor. Başka hiç bir yerinde yok. Ev çok sıcak değil bir kaç gündür doğalgazı sadece gece 12 gibi açıyorum, sabah 10 gibi kapatıyorum. Açık olduğunda da en düşük derecede.
Cildi çok kuru diye losyon kullanıyorum. Çok yıkıyorum diye düşündüm şimdi en fazla 3 günde bir yıkıyorum. Çok az şampuan kullanıyorum ( mustela) .
Kıyafetlerini doğduğundan beri bizimkilerden ayrı bebek deterjanı ile yıkıyorum 2 defa duruluyorum. ( deterjanı değiştirmedim)
Yaklaşık 20 gün oldu geçmiyor. Ek gıdadan mı dedim 3 gün oldu doğru düzgün ek gıda vermedim.
Sizce neden olabilir. Hastaneler kalabalık oluyor diye hastaneye götürmek istemiyorum.( Şimdilik Cuma ya kadar bekleyeceğim )
Bizde de bu dönem olur mu? Bizimki nadiren dönüyor.Kızlar yardım edin ya nolur çocuk artık dönmekten uyuyamıyor kafayı yicem öncedem iki saatte bir olan nöbetim şu an full gece sürekli dönüyor gözleri kapalı dönüyor dönüyor nasıl sabitlicem ya yanımda yatıyor bi de bana uyku haram ama çok sinir bozucu kundak yapmak istiyorum bildiğiniz yani
Bebek bezinin gobekte kalan kısmı alerji falan yapıyor olabilir mi?Benim bebeğimin sadece göğüs ve göbek arasında isilik gibi küçük sivilceler var, terleyince kaşınıyor. Başka hiç bir yerinde yok. Ev çok sıcak değil bir kaç gündür doğalgazı sadece gece 12 gibi açıyorum, sabah 10 gibi kapatıyorum. Açık olduğunda da en düşük derecede.
Cildi çok kuru diye losyon kullanıyorum. Çok yıkıyorum diye düşündüm şimdi en fazla 3 günde bir yıkıyorum. Çok az şampuan kullanıyorum ( mustela) .
Kıyafetlerini doğduğundan beri bizimkilerden ayrı bebek deterjanı ile yıkıyorum 2 defa duruluyorum. ( deterjanı değiştirmedim)
Yaklaşık 20 gün oldu geçmiyor. Ek gıdadan mı dedim 3 gün oldu doğru düzgün ek gıda vermedim.
Sizce neden olabilir. Hastaneler kalabalık oluyor diye hastaneye götürmek istemiyorum.( Şimdilik Cuma ya kadar bekleyeceğim )
Geçmiş olsun yazın bende yaşadım buna benzer durumu bizimki sudanmış sularımız çok kreçli yazında baya kuraktı sularda enfeksiyon çıkmıştı boyundan göbeğe kadar döküntü oluyordu damacana suları kaynatıp onla yıkayıp düzenlide nemlendirince geçti çok şükür 3 4 ay kadar öyle yıkadık sonra tekrar çeşme suyuna döndük birdaha öyle döküntü yaşamadıkBenim bebeğimin sadece göğüs ve göbek arasında isilik gibi küçük sivilceler var, terleyince kaşınıyor. Başka hiç bir yerinde yok. Ev çok sıcak değil bir kaç gündür doğalgazı sadece gece 12 gibi açıyorum, sabah 10 gibi kapatıyorum. Açık olduğunda da en düşük derecede.
Sivilcelere değil de genel olarak vücuduna soldakini,bacaklarına sağdakia losyonu sürüyorumGeçmiş olsun.Sivilcelerin üzerine ne sürüyorsunuz?
Çok teşekkür ederim, burda da su çok kireçli. Ben de damacana ile deneyeyim.Geçmiş olsun yazın bende yaşadım buna benzer durumu bizimki sudanmış sularımız çok kreçli yazında baya kuraktı sularda enfeksiyon çıkmıştı boyundan göbeğe kadar döküntü oluyordu damacana suları kaynatıp onla yıkayıp düzenlide nemlendirince geçti çok şükür 3 4 ay kadar öyle yıkadık sonra tekrar çeşme suyuna döndük birdaha öyle döküntü yaşamadık
Sadece göbek olunca bez hiç aklıma gelmedi.Bebek bezinin gobekte kalan kısmı alerji falan yapıyor olabilir mi?