- 22 Mayıs 2023
- 352
- 382
- 34
Bende aşamıyorum boğazında kalır fobisini en büyük korkum ateşlenmesi ve boğulması ama çok zorlamaya gerek yok daha küçükler bizimkiler benimkinin hele daha dişi bile yok elbet yicek kendi kendine yavaş yavaşMaşallah.8 ay 8 günlüğüz.Ben daha vermedim,baş parmağını kullanması 8 aydan sonra oluyor diye,hem de bana ağır bir yemek gibi geldiği için vermedim,dişi de yok,ön kesici dişleri çıksaydı verirdim belki.Bütük parça koparır,boğazında kalır diye de korktum,ama artık vermek istiyorum,önce önüne büyük parçalar koyup deneyeceğim,olmazsa küçük parçalara ayırıp yedirmek olur bence.Dün yulaf+muz+ceviz muhallebi gibi yapıp vermiştim,bu gün yumurta sarısını öğütülmüş cevize batırıp verdim,yedi,yumurtayı seviyor benimki.Her gün yumurta vermek istemiyorum,günaşırı vermek istiyorum.
Biz 7.5 aylığiz eline verdim bütün attı çok korktum.Maşallah.8 ay 8 günlüğüz.Ben daha vermedim,baş parmağını kullanması 8 aydan sonra oluyor diye,hem de bana ağır bir yemek gibi geldiği için vermedim,dişi de yok,ön kesici dişleri çıksaydı verirdim belki.Bütük parça koparır,boğazında kalır diye de korktum,ama artık vermek istiyorum,önce önüne büyük parçalar koyup deneyeceğim,olmazsa küçük parçalara ayırıp yedirmek olur bence.Dün yulaf+muz+ceviz muhallebi gibi yapıp vermiştim,bu gün yumurta sarısını öğütülmüş cevize batırıp verdim,yedi,yumurtayı seviyor benimki.Her gün yumurta vermek istemiyorum,günaşırı vermek istiyorum.
Saç delisi gördüğü an çekiyor. Çok can yakıcı hiç hoşlanmıyorum bu durumdanKızlar sizin bebişlerde de saça ilgi var mı ya yanına yanaştığım an yapışıyor zaten hormonal dökülen saçlarımı bide kızım yoluyor8 aylık olduk var mı benim gibi olan
Disarda kuzu evde canavar beni çok bunaltıyor.Kızlar benim oğlum dışardayken çok sessiz ve tepkisiz zorlarsam çok az tepki veriyor ama evde aşırı hareketli sizlerinki nasıl?
Benimkide aynı ellerinde kalıyo saçlarımKızlar sizin bebişlerde de saça ilgi var mı ya yanına yanaştığım an yapışıyor zaten hormonal dökülen saçlarımı bide kızım yoluyor8 aylık olduk var mı benim gibi olan
Benim oglum da 2 aydır anibir değişiklik oluştu, 2 ay öncesine kadar tatlis sevimli akıllı terbiyeli bi çocukken, bir anda agresif, şiddetci, söz dinlemez, küfürcü bi cocuk oldu cikti, sanki ikizi vardi yer degistiler o derece, hemem yapardi, sozumu dinlerdi artik basedemiyorum, hic bir sey fayda etmiyor, ya Allah için öğretmende bir az ödev veriyor, oğlumun kapasitesinde max15 dk da bitecek kolaylığa, güzelce anlatıyorum oğlum 15 dk da bitir ikimizde rahat edelim, sende rahatsız oluyorsun benden sürekli ödev dememden diyorum, yapacam diyor sürekli, yapmazsan çantaya öyle koyarım diyorum çığlık atıyor, artık kızımda korkuyor, çocuk zarar görecek korka korka ona üzülüyorum. Birde Her şeyi bilir bi kaynanam var, destek oluyor çocuğa, beni yanında itibarsizlastiriyor, cildirmamak elde degilAllah yardımcınız olsun. Biz çoğumuz tek bebekle bu haldeyiz..inşallah kendi evinize çıkarsınız bir an önce. Bir de yanlış anlamayın bir sınıf öğretmeni olarak oğlunuz için bir tavsiyede bulunayım. Ödev konusunda öğretmeni ile konuşun, yapmazsa okulda bazı yaptırımlarla karşılaşacağını bilsin. Sorumluluk onda olsun. Mesela sınıfça oyun oynuyorlarsa o gün ödevini yapmadığı için o oyuna katılamayacağını, ya da okulda sevdiği şeylerden mahrum kalacağını bilsin. (Teneffüs beden eğitimi vs. Gibi.)Bu şekilde benim tüm öğrencilerim ödevini yaparak gelir, velilerine çok sorun çıkarmazlar ödev konusunda.
Benimki felaket azcik onun de egilmeyim anında yapışıyorKızlar sizin bebişlerde de saça ilgi var mı ya yanına yanaştığım an yapışıyor zaten hormonal dökülen saçlarımı bide kızım yoluyor8 aylık olduk var mı benim gibi olan
Benimde çıkmaya başladı ama tamamen dökülme durmuş değil halaBenim bi süre baya yapıştı ama şimdi dikkatini çekmiyor çok bu arada benim dört ile 6 ay arası aşırı döküldü ama şimdi varya maşallah bin kere nasıl çoğaldı alın çizgim daraldı iki ayda hepsi geri çıkıyor yani merak etmeyin
Ya o küçücük elleriyle bir asılıyor sanırsın yetişkin biri çekiyor çok can yakıcıBenimkide aynı ellerinde kalıyo saçlarımbazen öyle acıyorki defneciimm dağdan mı geldin annecim diyorum kahkaha atıyo ne anlıyosa
Mechur yetisiyorum canim ya, ayaklarimda sızlıyor ama aksam olunca 1 dk boşluk yok, hergun şu işi bugün yapıyım yarın rahat edeyim diyorum ama istisnasiz hergun diyorum böyle, ertesi gün yine bi iş daha çıkıyor, işler hep basa dönüyor, kısır döngüye girdim cikamiyorumBenim oglum da 2 aydır anibir değişiklik oluştu, 2 ay öncesine kadar tatlis sevimli akıllı terbiyeli bi çocukken, bir anda agresif, şiddetci, söz dinlemez, küfürcü bi cocuk oldu cikti, sanki ikizi vardi yer degistiler o derece, hemem yapardi, sozumu dinlerdi artik basedemiyorum, hic bir sey fayda etmiyor, ya Allah için öğretmende bir az ödev veriyor, oğlumun kapasitesinde max15 dk da bitecek kolaylığa, güzelce anlatıyorum oğlum 15 dk da bitir ikimizde rahat edelim, sende rahatsız oluyorsun benden sürekli ödev dememden diyorum, yapacam diyor sürekli, yapmazsan çantaya öyle koyarım diyorum çığlık atıyor, artık kızımda korkuyor, çocuk zarar görecek korka korka ona üzülüyorum. Birde Her şeyi bilir bi kaynanam var, destek oluyor çocuğa, beni yanında itibarsizlastiriyor, cildirmamak elde degil
OTE="Look Up, post: 76667706, member: 216697"]
Yesilcan, sen cok daha yogun bir tempodasin. Nasil yetisiyorsun hepsine? Tebrik ederim gercekten.
Yaa aynı aynı. Kucağıma alır almaz başlıyor yolmaya sonra direk ağzına tabiKızlar sizin bebişlerde de saça ilgi var mı ya yanına yanaştığım an yapışıyor zaten hormonal dökülen saçlarımı bide kızım yoluyor8 aylık olduk var mı benim gibi olan
Benim ki de öyle, sanki ilk defa çıkıyormuş gibi şaşkın. Tüm insanları süzüyor ama onu seven , konuşan hiç birine tepki vermiyor.Kızlar benim oğlum dışardayken çok sessiz ve tepkisiz zorlarsam çok az tepki veriyor ama evde aşırı hareketli sizlerinki nasıl?
Görüyorum ki çoğumuzda aynı durum var ozaman normal bir dönem ama can yakıyorYaa aynı aynı. Kucağıma alır almaz başlıyor yolmaya sonra direk ağzına tabiben de senin saçın yok diye kıskanıyorsun dimi diyorum
Ben de ben deeeAy ayni hisler ya.
En son tum kiyafetlerimi hurcladim, sadece yeni aldiklarim duruyor.
Hafif hafif yemeyi azaltmaya calisiyorum, insallah kisa zamanda kurtulurum fazla kilolarimdan.
Bol gelen kotlarim gecmiyor ust bacagimdan, bitsin bu durum istiyorum
arada bende de depresif hal oluyor.Ben gece krem sürmeye gündüz yüzümü temizlemeye çalışıyorum.Bir kaç gün yapınca devamı geliyor,ben çok zayıfladığım için derim de kuru olduğu için yüzüme bakım yapmaya başladım.Kizlar ben çok depresiflestim.
Kendime hic bakamiyorum.
Cok bakimsiz hissediyorum.
Siz nasil yonetiyorsunuz zamaninizi? Bir gununuz nasil geciyor?
Dönemsel bir durumdur inşallah çok can yakıyor çünküMechur yetisiyorum canim ya, ayaklarimda sızlıyor ama aksam olunca 1 dk boşluk yok, hergun şu işi bugün yapıyım yarın rahat edeyim diyorum ama istisnasiz hergun diyorum böyle, ertesi gün yine bi iş daha çıkıyor, işler hep basa dönüyor, kısır döngüye girdim cikamiyorum
Benimki felaket azcik onun de egilmeyim anında yapışıyor
evet,kafamın yanındaki saçlarımı çekiyor,küçük ama çok kuvvetli çekiyorlar.Bende saç dökülmesi doğumdan hemen sonra başlamıştı,artık azaldı ve bir az kelleşen bölgelerde yeni saçlar da çıktıKızlar sizin bebişlerde de saça ilgi var mı ya yanına yanaştığım an yapışıyor zaten hormonal dökülen saçlarımı bide kızım yoluyor8 aylık olduk var mı benim gibi olan
Biz 2 gün önce nörolog doktoruna gitmiştik,benim oğıum önceleri herkese gülümserdi,ama artıq meraklı ve sakin bir şekilde her kese bakıyordu,doktor müayene ederken çığlık atdı,kucağıma alana kadar ağladı.Doktorun yanında ayaklarını da yere iyi basmadı,parmak ucunda yürüdü,doktor bacakları çok gergin,mutlaka masaj yaptırın dedi.Sinir sistemi için de 2 ilaç yazdı.Dün evde kendim dik tuttum,ayaklarınə yere güzel bastı.Kızlar benim oğlum dışardayken çok sessiz ve tepkisiz zorlarsam çok az tepki veriyor ama evde aşırı hareketli sizlerinki nasıl?
hey maşallah kuzuma lütfen bi boydan foto atsana ya uzaktan kollarını mıncıralım
bence doktor çok haklı sen ilk defa söylediğinde ben de öyle düşünmüştüm. hareketlenince kilo alması yavaşlıyor ve hatta kilo veriyor çünkü.
inşallah en güzel doğru zamanda sünneti de olurdoktorlar daha iyi biliyorlar