2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    198
Bende aşamıyorum boğazında kalır fobisini en büyük korkum ateşlenmesi ve boğulması ama çok zorlamaya gerek yok daha küçükler bizimkiler benimkinin hele daha dişi bile yok elbet yicek kendi kendine yavaş yavaş

Kızlar benim oğlum dışardayken çok sessiz ve tepkisiz zorlarsam çok az tepki veriyor ama evde aşırı hareketli sizlerinki nasıl?

Biz 7.5 aylığiz eline verdim bütün attı çok korktum. Zamanı var biraz daha bekleyim. Her gün yumurta sarısı veriyorum. Ben ilk günden beri hep ayrı veriyorum. Hiç karıştırmadım muhallebi tarzı şeyler de vermiyorum. Haftada 1.2 kez o da yulaf unu ile yapıyorum.

Kızlar sizin bebişlerde de saça ilgi var mı ya yanına yanaştığım an yapışıyor zaten hormonal dökülen saçlarımı bide kızım yoluyor 8 aylık olduk var mı benim gibi olan
Saç delisi gördüğü an çekiyor. Çok can yakıcı hiç hoşlanmıyorum bu durumdan
Kızlar benim oğlum dışardayken çok sessiz ve tepkisiz zorlarsam çok az tepki veriyor ama evde aşırı hareketli sizlerinki nasıl?
Disarda kuzu evde canavar beni çok bunaltıyor.

Kızlar sizin bebişlerde de saça ilgi var mı ya yanına yanaştığım an yapışıyor zaten hormonal dökülen saçlarımı bide kızım yoluyor 8 aylık olduk var mı benim gibi olan
Benimkide aynı ellerinde kalıyo saçlarım bazen öyle acıyorki defneciimm dağdan mı geldin annecim diyorum kahkaha atıyo ne anlıyosa

Benim oglum da 2 aydır anibir değişiklik oluştu, 2 ay öncesine kadar tatlis sevimli akıllı terbiyeli bi çocukken, bir anda agresif, şiddetci, söz dinlemez, küfürcü bi cocuk oldu cikti, sanki ikizi vardi yer degistiler o derece, hemem yapardi, sozumu dinlerdi artik basedemiyorum, hic bir sey fayda etmiyor, ya Allah için öğretmende bir az ödev veriyor, oğlumun kapasitesinde max15 dk da bitecek kolaylığa, güzelce anlatıyorum oğlum 15 dk da bitir ikimizde rahat edelim, sende rahatsız oluyorsun benden sürekli ödev dememden diyorum, yapacam diyor sürekli, yapmazsan çantaya öyle koyarım diyorum çığlık atıyor, artık kızımda korkuyor, çocuk zarar görecek korka korka ona üzülüyorum. Birde Her şeyi bilir bi kaynanam var, destek oluyor çocuğa, beni yanında itibarsizlastiriyor, cildirmamak elde degil
OTE="Look Up, post: 76667706, member: 216697"]
Yesilcan, sen cok daha yogun bir tempodasin. Nasil yetisiyorsun hepsine? Tebrik ederim gercekten.
[/QUOTE]
Mechur yetisiyorum canim ya, ayaklarimda sızlıyor ama aksam olunca 1 dk boşluk yok, hergun şu işi bugün yapıyım yarın rahat edeyim diyorum ama istisnasiz hergun diyorum böyle, ertesi gün yine bi iş daha çıkıyor, işler hep basa dönüyor, kısır döngüye girdim cikamiyorum
Benimki felaket azcik onun de egilmeyim anında yapışıyor

Benimde çıkmaya başladı ama tamamen dökülme durmuş değil hala
Benimkide aynı ellerinde kalıyo saçlarım bazen öyle acıyorki defneciimm dağdan mı geldin annecim diyorum kahkaha atıyo ne anlıyosa
Ya o küçücük elleriyle bir asılıyor sanırsın yetişkin biri çekiyor çok can yakıcı çabuk geçse bari bu dönem yanına yaklaşmaya çekinir oldum

Mechur yetisiyorum canim ya, ayaklarimda sızlıyor ama aksam olunca 1 dk boşluk yok, hergun şu işi bugün yapıyım yarın rahat edeyim diyorum ama istisnasiz hergun diyorum böyle, ertesi gün yine bi iş daha çıkıyor, işler hep basa dönüyor, kısır döngüye girdim cikamiyorum

Benimki felaket azcik onun de egilmeyim anında yapışıyor
[/QUOTE]
Dönemsel bir durumdur inşallah çok can yakıyor çünkü

Yaa aynı aynı. Kucağıma alır almaz başlıyor yolmaya sonra direk ağzına tabi ben de senin saçın yok diye kıskanıyorsun dimi diyorum

Benim ki de öyle, sanki ilk defa çıkıyormuş gibi şaşkın. Tüm insanları süzüyor ama onu seven , konuşan hiç birine tepki vermiyor.

yesilcan86 hem kayınvalideniz olumsuz etkiliyor oğlunuzu hem de kardeş kıskançlığı olabilir. Belki zor olacak ama üçünüz daha çok vakit geçirebilseniz keşke. Parkta,evde oyunla,mutfakta..basit sorumluluklar vererek sürekli takdir etmek de işe yarar

Yaa aynı aynı. Kucağıma alır almaz başlıyor yolmaya sonra direk ağzına tabi ben de senin saçın yok diye kıskanıyorsun dimi diyorum
Görüyorum ki çoğumuzda aynı durum var ozaman normal bir dönem ama can yakıyor

Ben de ben deee kilo olunca hiçbir bakımı haketmiyorum hissi oluştu bende saçma ama

Kizlar ben çok depresiflestim.
Kendime hic bakamiyorum.
Cok bakimsiz hissediyorum.
Siz nasil yonetiyorsunuz zamaninizi? Bir gununuz nasil geciyor?
arada bende de depresif hal oluyor.Ben gece krem sürmeye gündüz yüzümü temizlemeye çalışıyorum.Bir kaç gün yapınca devamı geliyor,ben çok zayıfladığım için derim de kuru olduğu için yüzüme bakım yapmaya başladım.

Dönemsel bir durumdur inşallah çok can yakıyor çünkü
[/QUOTE]
Dönemsel olduğunu sanmıyorum ikinci senemizdeyiz ayni, hatta gittikce daha da gevsetiyor isi, can yakmak ne demek bazen oturup agliyorum sinirimden, kizomada caktirmamaya calisiyorum anlıyor yavrucak, bi kere sesimi yükseltip oğlanın üzerine yürüdüm kızım bi anda dudağını büzüp bize bakarak ağlamaya başladı, korkuyor Allah korusun travma oluşturmam yavrumda bi ödev için
UOTE="prenses_01, post: 76674059, member: 297485"]
yesilcan86 hem kayınvalideniz olumsuz etkiliyor oğlunuzu hem de kardeş kıskançlığı olabilir. Belki zor olacak ama üçünüz daha çok vakit geçirebilseniz keşke. Parkta,evde oyunla,mutfakta..basit sorumluluklar vererek sürekli takdir etmek de işe yarar
[/QUOTE]
Kardeşini kıskanmıyor aksine aşırı seviyor ama kayinvalidem etkiliyor, benim oğlum 2 yaşında balkondan kafa üstü düştü, 14 gün yoğun bakımda kaldı, dr yaşama olasılığı yok denecek kadar az, yaşasa bile sağlam olmaz dedi, Allah ima bin şükür sapasağlam yürüyerek cıktı çocuğum, bu yüzden oğlum konusunda hassas biraz, Allah onu bize bağışladı, o kafa az şey çekmedi, bozuk işte üzerine gitme felan deyince iyice bırakıyor, bende yelkenleri indiriyorum, çünkü çok ağır seyler yaşadık, ağır kafa travması atlattı, bırakacam artık ister yapsın ister yapmasın, öğretmene söylerim ceza verir bir dahakine kendi yapmak ister

evet,kafamın yanındaki saçlarımı çekiyor,küçük ama çok kuvvetli çekiyorlar.Bende saç dökülmesi doğumdan hemen sonra başlamıştı,artık azaldı ve bir az kelleşen bölgelerde yeni saçlar da çıktı

Biz 2 gün önce nörolog doktoruna gitmiştik,benim oğıum önceleri herkese gülümserdi,ama artıq meraklı ve sakin bir şekilde her kese bakıyordu,doktor müayene ederken çığlık atdı,kucağıma alana kadar ağladı.Doktorun yanında ayaklarını da yere iyi basmadı,parmak ucunda yürüdü,doktor bacakları çok gergin,mutlaka masaj yaptırın dedi.Sinir sistemi için de 2 ilaç yazdı.Dün evde kendim dik tuttum,ayaklarınə yere güzel bastı.
Sizin bebeklerinizde durum nasıl?Dik tutarken yere güzelce basıyorlarmı?
Bir de benim oğlum 1 aydır ağlayarak uyluya geçiyor,çok kötü ağlıyor.Gece de çok sık-sık uyanıyor.Uykusuzluktan o kucaımdayken uyuyup kalıyorum,uyanıp yerine koyduğumdan klsa süre sonra tekrar uyanıyor,meme verene kadar çok kötü ağlıyor.Böyle olan varmı?

Eklentiler

• IMG_4125.jpeg
    97,4 KB · Görüntüleme: 38
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…