2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    198
Bir de şunu almıştım yine 18-24 çocuk seneye bu zamanlar giyer galiba bunun da kumaşı yumuşacıktı.
LCWaikiki.com kargo da bedavayken bi bakın derim mutlaka kupon kodu kullanın
Çok güzel, güzel günlerde giysin kuzucuk.
Ben alışverişi yaptıktan sonra bu siteler indirim yapıyor şansızlık mı ne?

Ben mama sandalyesini halısız yere koyuyorum , ya da altına sofra bezi seriyorum. Geçen pantolonunun içinde bile yumurta vardı. Çok bulaştırırsa kendini yıkıyorum. Yoksa sadece elini yüzünü yıkıyorum. Bunca zahmete de yediği en fazla bir iki yemek kaşığı

Geçen Nisan ayına kadar hep çalıştım, şimdi çok sıkılıyorum ama bebeği bırakacak kimsem yok o yüzden biraz daha evde kalmak istiyorum.Bence biraz da mevsimden dolayı böyleyiz. Burda havalar bahar havası gibi. Daha uzun süre dışarda kalabiliyoruz artık daha iyi hissettiriyor insana.
Ahh o kocalar , benim ki dün fotoğraf arşivine bakıyor,”” 3 sene önce ona aşkla bakıyormuşum, şimdi ise kin ile bakıyormuşum. Dünyayı serse memnun olmuyormuşum ”
Kinle baktığım günler, 24 saatte toplam beş saat ( deliksiz 1-1,5 saat )uyuduğum günler.

benimki de attı direkt bugün ya bir de sandalyeye ve yüzüne saçına süryor saçını iyice sıvıyor

ben arada krem sürebiliyorum diye seviniyorum
Krem sürmek bile lüks tebrik ederim
Dökülsün sıkıntı etmem ama sevemeri 9 aylik olunca felan mi denesem bilemedim

Krem sürmek bile lüks tebrik ederim

Dökülsün sıkıntı etmem ama sevemeri 9 aylik olunca felan mi denesem bilemedim
Ayy ben de bir an önce kendi kendine yemeyi öğrensin istiyorum. Bir an önce öğrensin 1 yaşında artık kendi kendine yesin. Her gün kahvaltıda ne yapsam , akşama ne pişirsem diye düşünmek zaten çok zor geliyor bana bir de yedirmekle uğraşmayayım istiyorum . İnşallah öğrenir

Dıştan bakınca ne güzel duruyo rezeneli tahıllı vs
Ama içi koruyucu dolu
Bunların temiz içerikli olanı yok mu acaba ya?
Hep kendim yapıyorum her çeşit unu aldım ama kayınvalideme falan bırakırdım temizi olsa

Eklentiler

• 82653185-DE1D-49EE-ABD6-CE10D537A3EE.png
    234,3 KB · Görüntüleme: 23
Kizlar ben çok depresiflestim.
Kendime hic bakamiyorum.
Cok bakimsiz hissediyorum.
Siz nasil yonetiyorsunuz zamaninizi? Bir gununuz nasil geciyor?
Ben hamileyken hiç kilo almadım ama emzirme döneminde onu ye bu süt yapar derken çok kilo aldım
Kilomu veremiyorum veremedikçe kendime bakım yapasım gelmiyo bir türlü
Kuaföre gitmem gerekiyor mesela ama önce diyorum kilo ver. Kiloya takmış durumdayım kotlarıma ağlayarak bakıyorum

Kendime hic bakamiyorum.
Ben sabah nasıl oluyor, aksam nasil oluyor farkinda degilim, az once su biyiklarimi artik alıyım diyordum tam, yarın fırsat bulursam inşallah, biyik alıp bi güzel yıkanmak istiyorum, benim 1 bebek degilki, bi bebek olsa gözünü seveyim, ilkokul 2 de çocuğum var, dedirtiyor beni ödevi yemeği yatması kalkması, yüreğim tükeniyor beynim patlıyor, ödev yap diye dolanıyorum zorla yapıyor, bu kez ne yemek yiyecek paşazadenin yediği yemek sayılı, beyim et tavuk köfte ister sürekli, zorla karnı iyi kötü doyduysa bu kez de oğlum yat okul var sabah diye çatlıyorum, kaynana kaynata var, bugünde yoruldum bi makarna salata yapip yiyeyim diyemiyorum, en az iki çeşit tencere yemeği lazim, daha neler neler yangın var diye bağırıp kacsammi

Kendime hic bakamiyorum.
Doğumdan sonra kilolarımın nerdeyse hepsi gitmişti ama süt olsun die herşeyi yiyince geri geldi bi kısmı saçlarımı boyatmam lazım ellerimin maniküre ihtiyacı var eski kıyafetlerime giremiyorum giremedikçe sinirim bozuluyor diyet yapmam lazım ama kızım çok iştahlı bir bebek değil sütümünde azalmasından çekiniyorum şuan bişe alsam üstüme yakıştıramıyorum dolabımı bile düzenleyesim gelmiyor anlıycağın kendini bakımsız kilolu hissedenler kulübü yöneticisiyim

Allah yardımcınız olsun. Biz çoğumuz tek bebekle bu haldeyiz..inşallah kendi evinize çıkarsınız bir an önce. Bir de yanlış anlamayın bir sınıf öğretmeni olarak oğlunuz için bir tavsiyede bulunayım. Ödev konusunda öğretmeni ile konuşun, yapmazsa okulda bazı yaptırımlarla karşılaşacağını bilsin. Sorumluluk onda olsun. Mesela sınıfça oyun oynuyorlarsa o gün ödevini yapmadığı için o oyuna katılamayacağını, ya da okulda sevdiği şeylerden mahrum kalacağını bilsin. (Teneffüs beden eğitimi vs. Gibi.)Bu şekilde benim tüm öğrencilerim ödevini yaparak gelir, velilerine çok sorun çıkarmazlar ödev konusunda.

Son düzenleme:
Aynı.
Emmeden uyumuyor ve uyuduğunda da yanında yatmam gerekiyor cunku sarilmak istiyor. Ev darmadaginik. Bir gun toplasam ertesi gun hic toplanmamis gibi oluyor yine.

Benim de sinirlerim cok yipraniyor. Hic beklemedigim anlarda cok geriliyorum ben de sasiriyorum kendime. Ben dd bu aralar serum, krem vs aldim gece firsat bulunca cilt bakimi yapiyorum. Sacimi kendim kestim. Kaslarimi kendim aliyorum, kuafor randevusuyla denk getirmem mumkun olmuyor. Ev cok daginik, minimal olmaya cabaliyorum. Giymedigim tum kiyafetlefi hurclara kaldirdim, dolabim ferahladi.
Ben hamile kaldigim kilodan 3 kilo fazlayim ama zaten o zamanda kilo vermek istiyordum yani su an 13 kilo vermek istiyorum. İstedigim her kiyafete girebilmeyi cok istiyorum cidden.
Gunum bebegimle baslayip onunla bitiyor, ona ek gida verirken ben de yiyorum kendime de hazirliyorum yemek, ac kalmiyorum artik yani.

Ay ayni hisler ya.
En son tum kiyafetlerimi hurcladim, sadece yeni aldiklarim duruyor.
Hafif hafif yemeyi azaltmaya calisiyorum, insallah kisa zamanda kurtulurum fazla kilolarimdan.
Bol gelen kotlarim gecmiyor ust bacagimdan, bitsin bu durum istiyorum

hepimiz ayni durumdayiz ya cidden.
Yani dertlesmek iyi geldi ve bir an once hepimiz eski bedenlerimize, guzel psikolojilerimize kavusuruz umarim.

Yesilcan, sen cok daha yogun bir tempodasin. Nasil yetisiyorsun hepsine? Tebrik ederim gercekten.

Maşallah.8 ay 8 günlüğüz.Ben daha vermedim,baş parmağını kullanması 8 aydan sonra oluyor diye,hem de bana ağır bir yemek gibi geldiği için vermedim,dişi de yok,ön kesici dişleri çıksaydı verirdim belki.Bütük parça koparır,boğazında kalır diye de korktum,ama artık vermek istiyorum,önce önüne büyük parçalar koyup deneyeceğim,olmazsa küçük parçalara ayırıp yedirmek olur bence.Dün yulaf+muz+ceviz muhallebi gibi yapıp vermiştim,bu gün yumurta sarısını öğütülmüş cevize batırıp verdim,yedi,yumurtayı seviyor benimki.Her gün yumurta vermek istemiyorum,günaşırı vermek istiyorum.

Kızlar sizin bebişlerde de saça ilgi var mı ya yanına yanaştığım an yapışıyor zaten hormonal dökülen saçlarımı bide kızım yoluyor 8 aylık olduk var mı benim gibi olan
Benim bi süre baya yapıştı ama şimdi dikkatini çekmiyor çok bu arada benim dört ile 6 ay arası aşırı döküldü ama şimdi varya maşallah bin kere nasıl çoğaldı alın çizgim daraldı iki ayda hepsi geri çıkıyor yani merak etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…