Çok güzel, güzel günlerde giysin kuzucuk.Bir de şunu almıştım yine 18-24 çocuk seneye bu zamanlar giyer galibabunun da kumaşı yumuşacıktı.
LCWaikiki.com kargo da bedavayken bi bakın derim mutlaka kupon kodu kullanın
Sırf kalın giyinmekten hoşlanıyor diye ben 3. Montu aldım.gerçekten haklısın ben de kat kat giyinmeyi sevmiyorum ama kısa mesafe diye çıkaramıyorum da üstünü neyse artık alışacak mecbur
Ben mama sandalyesini halısız yere koyuyorum , ya da altına sofra bezi seriyorum. Geçen pantolonunun içinde bile yumurta vardı. Çok bulaştırırsa kendini yıkıyorum. Yoksa sadece elini yüzünü yıkıyorum. Bunca zahmete de yediği en fazla bir iki yemek kaşığıÖnceden yüzüme kremler surerdim. Serum lar hepsi yalan oldu. O zaman derlerdi yüzün ne güzel parlak canlı derlerdi. Şimdi hiçbir şey süremiyorum. Kendine zaman ayırana helal olsun diyorumGüneş korumasız günüm yoktur. Ama artık 7.5 aydır ben eski ben değilim. Bir işe başlayım acısını çıkaracağım.
Geçen verdim hepsini attı yok kalbim dayanmıyor.
Geçen Nisan ayına kadar hep çalıştım, şimdi çok sıkılıyorum ama bebeği bırakacak kimsem yok o yüzden biraz daha evde kalmak istiyorum.Bence biraz da mevsimden dolayı böyleyiz. Burda havalar bahar havası gibi. Daha uzun süre dışarda kalabiliyoruz artık daha iyi hissettiriyor insana.Bence çalışmak şart hele ki normalde çalışan kadınlarsak ev işkence zulüm bana eğer imkanın varsa sosyal hayata dönmelisin bi arkadaşım altı ay sonra işe başladım arkadaşlarla kahve içerken ağlamıştım demişti şu an burda sakin sakin kahve içiyomuyym gerçekten diye bende ağlıcam sanırım ama inşallah mutluluktan günlerdir evde ağlama krizlerine giriyorum tabi kocamın ettiği lafların payı büyük ama psikolojimde berbat
Krem sürmek bile lüks tebrik ederimbenimki de attı direkt bugün yabir de sandalyeye ve yüzüne saçına süryor saçını iyice sıvıyor
ben arada krem sürebiliyorum diye seviniyorum
Dökülsün sıkıntı etmem ama sevemeri 9 aylik olunca felan mi denesem bilemedimBen mama sandalyesini halısız yere koyuyorum , ya da altına sofra bezi seriyorum. Geçen pantolonunun içinde bile yumurta vardı. Çok bulaştırırsa kendini yıkıyorum. Yoksa sadece elini yüzünü yıkıyorum. Bunca zahmete de yediği en fazla bir iki yemek kaşığı
Ayy ben de bir an önce kendi kendine yemeyi öğrensin istiyorum. Bir an önce öğrensin 1 yaşında artık kendi kendine yesin. Her gün kahvaltıda ne yapsam , akşama ne pişirsem diye düşünmek zaten çok zor geliyor bana bir de yedirmekle uğraşmayayım istiyorum . İnşallah öğrenirKrem sürmek bile lüks tebrik ederim
Dökülsün sıkıntı etmem ama sevemeri 9 aylik olunca felan mi denesem bilemedim
Ben hamileyken hiç kilo almadım ama emzirme döneminde onu ye bu süt yapar derken çok kilo aldımKizlar ben çok depresiflestim.
Kendime hic bakamiyorum.
Cok bakimsiz hissediyorum.
Siz nasil yonetiyorsunuz zamaninizi? Bir gununuz nasil geciyor?
Ben sabah nasıl oluyor, aksam nasil oluyor farkinda degilim, az once su biyiklarimi artik alıyım diyordum tam, yarın fırsat bulursam inşallah, biyik alıp bi güzel yıkanmak istiyorum, benim 1 bebek degilki, bi bebek olsa gözünü seveyim, ilkokul 2 de çocuğum var, dedirtiyor beni ödevi yemeği yatması kalkması, yüreğim tükeniyor beynim patlıyor, ödev yap diye dolanıyorum zorla yapıyor, bu kez ne yemek yiyecek paşazadenin yediği yemek sayılı, beyim et tavuk köfte ister sürekli, zorla karnı iyi kötü doyduysa bu kez de oğlum yat okul var sabah diye çatlıyorum, kaynana kaynata var, bugünde yoruldum bi makarna salata yapip yiyeyim diyemiyorum, en az iki çeşit tencere yemeği lazim, daha neler neler yangın var diye bağırıp kacsammiKizlar ben çok depresiflestim.
Kendime hic bakamiyorum.
Doğumdan sonra kilolarımın nerdeyse hepsi gitmişti ama süt olsun die herşeyi yiyince geri geldi bi kısmı saçlarımı boyatmam lazım ellerimin maniküre ihtiyacı var eski kıyafetlerime giremiyorum giremedikçe sinirim bozuluyor diyet yapmam lazım ama kızım çok iştahlı bir bebek değil sütümünde azalmasından çekiniyorum şuan bişe alsam üstüme yakıştıramıyorum dolabımı bile düzenleyesim gelmiyorKizlar ben çok depresiflestim.
Kendime hic bakamiyorum.
Allah yardımcınız olsun. Biz çoğumuz tek bebekle bu haldeyiz..inşallah kendi evinize çıkarsınız bir an önce. Bir de yanlış anlamayın bir sınıf öğretmeni olarak oğlunuz için bir tavsiyede bulunayım. Ödev konusunda öğretmeni ile konuşun, yapmazsa okulda bazı yaptırımlarla karşılaşacağını bilsin. Sorumluluk onda olsun. Mesela sınıfça oyun oynuyorlarsa o gün ödevini yapmadığı için o oyuna katılamayacağını, ya da okulda sevdiği şeylerden mahrum kalacağını bilsin. (Teneffüs beden eğitimi vs. Gibi.)Bu şekilde benim tüm öğrencilerim ödevini yaparak gelir, velilerine çok sorun çıkarmazlar ödev konusunda.Ben sabah nasıl oluyor, aksam nasil oluyor farkinda degilim, az once su biyiklarimi artik alıyım diyordum tam, yarın fırsat bulursam inşallah, biyik alıp bi güzel yıkanmak istiyorum, benim 1 bebek degilki, bi bebek olsa gözünü seveyim, ilkokul 2 de çocuğum var, dedirtiyor beni ödevi yemeği yatması kalkması, yüreğim tükeniyor beynim patlıyor, ödev yap diye dolanıyorum zorla yapıyor, bu kez ne yemek yiyecek paşazadenin yediği yemek sayılı, beyim et tavuk köfte ister sürekli, zorla karnı iyi kötü doyduysa bu kez de oğlum yat okul var sabah diye çatlıyorum, kaynana kaynata var, bugünde yoruldum bi makarna salata yapip yiyeyim diyemiyorum, en az iki çeşit tencere yemeği lazim, daha neler neler yangın var diye bağırıp kacsammi
Aynı.Ben de bazen böyle hissediyorum, çalışsam mı acaba diyorum?
Hep evde kendimize vakit ayıramadığımız için böyle oluyor bence. Ama kimse anlamıyor.
Kendime vakit ayırıp gezsem , ev alıp başını gidiyor. Eve baksam iş hiç bitmiyor. Bebek sürekli yanında istiyor. Emmeden uyumuyor. Günün yarısı emzirmekle geçiyor
Benim de sinirlerim cok yipraniyor. Hic beklemedigim anlarda cok geriliyorum ben de sasiriyorum kendime. Ben dd bu aralar serum, krem vs aldim gece firsat bulunca cilt bakimi yapiyorum. Sacimi kendim kestim. Kaslarimi kendim aliyorum, kuafor randevusuyla denk getirmem mumkun olmuyor. Ev cok daginik, minimal olmaya cabaliyorum. Giymedigim tum kiyafetlefi hurclara kaldirdim, dolabim ferahladi.Bende öyleyim geçen gün evdeki büyük öküzle kavga ettik kafama vura vura ağladım sinir krizi geçirdim resmen bugün gittim yüzüme vitamin detox yaptırdım yıllardır yaptırırım geçen sene hamilelikten yaptırmamıştım o kadar iyi geldi ki giderken süslendim falan kilom kaldı biraz beş kilo vermem lazım onu da işe başlayınca halledrrsem eskisi gibi hissederim belki yoksa evdeki hal fecaat yakın aynam elimden düşmezdi şimdi çok uzun süre bakmayınca bu benmiyim be diyorum bir günüm full harala gürele geçiyor uyandı uyudu yemek yedi altına etti falan derken ben bir öğün anca yiyebiliyorum yemek yapamıyorum hele öküzle kavgalıysam hiç yapmıyorum az önce sipariş verdim mesela yani saçma sapan bir düzen gidiyor ama oğluşum iyi olsun o güzel yesin beslensin şu an bana yeter arada işte saçımı yapıp aynada güzel bi kadın görebiliyorsam kardayım sen neler yapıyosun gün içinde
Ay ayni hisler ya.Ben hamileyken hiç kilo almadım ama emzirme döneminde onu ye bu süt yapar derken çok kilo aldım
Kilomu veremiyorum veremedikçe kendime bakım yapasım gelmiyo bir türlü
Kuaföre gitmem gerekiyor mesela ama önce diyorum kilo ver. Kiloya takmış durumdayım kotlarıma ağlayarak bakıyorum
hepimiz ayni durumdayiz ya cidden.Doğumdan sonra kilolarımın nerdeyse hepsi gitmişti ama süt olsun die herşeyi yiyince geri geldi bi kısmı saçlarımı boyatmam lazım ellerimin maniküre ihtiyacı var eski kıyafetlerime giremiyorum giremedikçe sinirim bozuluyor diyet yapmam lazım ama kızım çok iştahlı bir bebek değil sütümünde azalmasından çekiniyorum şuan bişe alsam üstüme yakıştıramıyorum dolabımı bile düzenleyesim gelmiyoranlıycağın kendini bakımsız kilolu hissedenler kulübü yöneticisiyim
Yesilcan, sen cok daha yogun bir tempodasin. Nasil yetisiyorsun hepsine? Tebrik ederim gercekten.Ben sabah nasıl oluyor, aksam nasil oluyor farkinda degilim, az once su biyiklarimi artik alıyım diyordum tam, yarın fırsat bulursam inşallah, biyik alıp bi güzel yıkanmak istiyorum, benim 1 bebek degilki, bi bebek olsa gözünü seveyim, ilkokul 2 de çocuğum var, dedirtiyor beni ödevi yemeği yatması kalkması, yüreğim tükeniyor beynim patlıyor, ödev yap diye dolanıyorum zorla yapıyor, bu kez ne yemek yiyecek paşazadenin yediği yemek sayılı, beyim et tavuk köfte ister sürekli, zorla karnı iyi kötü doyduysa bu kez de oğlum yat okul var sabah diye çatlıyorum, kaynana kaynata var, bugünde yoruldum bi makarna salata yapip yiyeyim diyemiyorum, en az iki çeşit tencere yemeği lazim, daha neler neler yangın var diye bağırıp kacsammi
Maşallah.8 ay 8 günlüğüz.Ben daha vermedim,baş parmağını kullanması 8 aydan sonra oluyor diye,hem de bana ağır bir yemek gibi geldiği için vermedim,dişi de yok,ön kesici dişleri çıksaydı verirdim belki.Bütük parça koparır,boğazında kalır diye de korktum,ama artık vermek istiyorum,önce önüne büyük parçalar koyup deneyeceğim,olmazsa küçük parçalara ayırıp yedirmek olur bence.Dün yulaf+muz+ceviz muhallebi gibi yapıp vermiştim,bu gün yumurta sarısını öğütülmüş cevize batırıp verdim,yedi,yumurtayı seviyor benimki.Her gün yumurta vermek istemiyorum,günaşırı vermek istiyorum.Kızlar omlet krep tarzı şeyleri nasıl veriyorsunuz? Bizim kız sevemedi. Her gün yumurta sarısı yiyor. Farklı olsun diye veriyorum çok sevmedi ağlıyor7 ay 18 günlüğüz bizde 10 gün önce kilo kontrolü için gittik. Kiyafetle 9400 çıktı 9 kg olmuşuz. Boyumuz da 71 cm hemşire iştahı iyice ne veriyorsan ver büyüyünce fazla yemiyorlar dedi.
Benim bi süre baya yapıştı ama şimdi dikkatini çekmiyor çok bu arada benim dört ile 6 ay arası aşırı döküldü ama şimdi varya maşallah bin kere nasıl çoğaldı alın çizgim daraldı iki ayda hepsi geri çıkıyor yani merak etmeyinKızlar sizin bebişlerde de saça ilgi var mı ya yanına yanaştığım an yapışıyor zaten hormonal dökülen saçlarımı bide kızım yoluyor8 aylık olduk var mı benim gibi olan