- 28 Eylül 2022
- 477
- 465
- 34
Ben ilk kullandığım gün korkmuştum ya ağlar istemezse diye.. Kaç kez uyudu o haldebenimki de o marka ama bi türlü inceleyip tam kullanamadım ya. durmuyor ama durmasa da kullanmam lazım biliyorum. acaba bi videosu falan var mıdır
ay güya benimki de ayarlıyor ama güvenemiyorumBen ilk kullandığım gün korkmuştum ya ağlar istemezse diye.. Kaç kez uyudu o haldeşu çevirme ve yatış dik duruşları ayarlarını ben de bilmiyorum Eşim ayarlıyor
İnşallah canım inşallah..inşallah kendin ve bebeğin için en güzel şekilde iş bulursun canım hakkımızda hayırlısı olsun
Yazmayı unutmuşum,İşe başlamışsın hayırlı olsun,Allah kolaylık versin.Öğretmenlik zor,bizde de ekstradan o kadar evrak işleri var ki,işe dönmeyi gözüm almıyor.kahvaltı beni de zorluyor hem enerjim olmuyor hem kendim için için de kahvaltı hazırlamayı hiççç sevmem
avokado- labne ayrı ayrı veriyorum labneyi migrostan aldım biorganikti galiba markası
bir de şunu görmüştüm azıcık irmik muz yoğurt karıştırıp veriyorum
eskiden yumurta haşlardım çeyrek yumurta yerdi artık yemiyor
bir de eğer temizlemeyi göze almışsam pankek yapıyorum
Anneannesine ve dedesine uçarak gidiyor çünkü ailem çok sık geldi ve oğlumla çok vakit geçirdi ama babaannesi ve diğer dedesi dün geldi doğumdan sonra üçüncüye o da çocuk tanımadığı için bana bakıp bakıp durdu ben orda mıyım diye sonra bana geldi bennolmasam ortamda muhtemelen huysuzlanıcaktı babası alınca duruyor ama ben gel oğlum diyince iki eliyle bana uzanıyorkızlar, bebekleriniz siz yanından ayrılınca ne tepki veriyor? Başka birileri alınca kucağına mesela anneanne dede gibi yakın kişiler.
Hayırlı olsun rayına oturucak merak etme ama öğretmenlik zor cidden ve yine çocuklar veya ergenler allah kolaylık versinaçıkçası pek iyi değildi hem bebişten ayrılırken çok zorlandım hem de çalışırken.. boğazımı hissetmiyorum aşırı yorgunum hem çalışıp hem bebeğe bakmak zor oluyordöndüğümde de selim full üstüme tırmandı kucağımdan inmedi memeyi bırakmadı… tabi mecburen alışacağız
Ben arabaya biner binmez üstünü soyuyorum. Benimki de hoşlanmıyor arabaya ısınıyor hemen sorun yaşamıyorum. Onları da anlamak lazımay güya benimki de ayarlıyor ama güvenemiyorumbizimki arabada çok ağlıyor ya galiba kalın giydiği için rahat hareket edemiyor
Özlemiştir annesini. Zamanla alışırsınız, kolaylaşır . Allah kolaylık versinaçıkçası pek iyi değildi hem bebişten ayrılırken çok zorlandım hem de çalışırken.. boğazımı hissetmiyorum aşırı yorgunum hem çalışıp hem bebeğe bakmak zor oluyordöndüğümde de selim full üstüme tırmandı kucağımdan inmedi memeyi bırakmadı… tabi mecburen alışacağız
Benimki mutluyken komşuda bile duruyo valla sıfır tepkikızlar, bebekleriniz siz yanından ayrılınca ne tepki veriyor? Başka birileri alınca kucağına mesela anneanne dede gibi yakın kişiler.
Benim oğlum pek yabancılık yapmıyor.Cumartesi doktora eşimin halası kızıyla götürdüm,ona da,oğluna kolayca gitdi,uslu durdu.Yılbaşında babaanne ve anneannesi geldiğinde ilk önce bir az bunlar kim diye bakmıştı,sonra alışmıştı.Bu aylarda artık anne,baba ve yabancıları ayırt ede biliyorlar,o yüzden yabancılara bunu hiss etdirmeleri çok normal.kızlar, bebekleriniz siz yanından ayrılınca ne tepki veriyor? Başka birileri alınca kucağına mesela anneanne dede gibi yakın kişiler.
Kıymalı seklinide yapıyorum, bazen minik parca kemikli et kaynatıp pirinç yada şehriye, soğan sarımsak koymaya özen gosteriyorum, aynı şekilde patates, havuç, ispanak,pırasa koyuyorum, ben doğaçlama yapıyorum genelde, kırmızı mercimek çorbası yaparken, ben salcasiz yaparım kendimizde, dudukluye az yağ soğan sarımsak kavuşuyorum, üzerine kırmızı mercimek et suyu normal su ekleyip pisiriyorum, duduklude eziliyor zaten blenderagerek kalmıyor, kızımin corbasini ayırıp tencere tuz karabiber koyuyorum, dün yayla çorbası yaptım yine piştikten sonra kızımın çorbasını ayırıp öyle tuz attim, yoğurda biseyler katıyorum ispanak haslayip yogurtluyorum, havuc muz felan, elime ne gecerse isteBen de bunun kıymalı şeklini yapıyorum, bazen havuç bazen patates, bazen pırasa ekliyorum.
Başka tariflerinizi de yazar mısınız?
Her gün ne pişirsem bebeğe diye düşünmek zor.
Kesinlikle sogan sarimsak her seferinde koyuyorum ki doğal antibiyotik, Allah ima bin şükür 8 buçuk aylık olacak ya 2 yada 3 defa hafif nezle oldu, ilaç bile kullanmadı, bi iki defa asi yada diş için calpol verdim o kadar, dogaclama yapıyorum yemekleri ben, once malzemeleri gozden geçiriyorum zararlı bisey yoksa pisiriyorumBende ızgara yapıp en yumuşak yerini iyice ezerek verdim hep böylede yapayım bari besleyici hem seninki
Ben vermeye başladım beyazını sağlık ocağı bisey demedi banaBeyazını denediniz mi hiç ? Bana sağlık ocağı bu ay beyazını dene eğer alerjisi çıkarsa önünüzdeki ayki aşıyı yapmıycaz dedi sizede böyle dediler mi
Bende kahvaltıya genelde yoğurt muz fındık yada ceviz olarak veriyorum, yada yarım yumurtayı hafif sulandirip yağsız tavada pisiriyorum, bazen labne bazen çökelik koyuyorum icine, bazende kendi yaptığımız ekmeği yumurtaya batırıp yağsız kızartıyorum yanına 2 dilim domates çok seviyorkahvaltı beni de zorluyor hem enerjim olmuyor hem kendim için için de kahvaltı hazırlamayı hiççç sevmem
avokado- labne ayrı ayrı veriyorum labneyi migrostan aldım biorganikti galiba markası
bir de şunu görmüştüm azıcık irmik muz yoğurt karıştırıp veriyorum
eskiden yumurta haşlardım çeyrek yumurta yerdi artık yemiyor
bir de eğer temizlemeyi göze almışsam pankek yapıyorum
Biz babanneyle beraber yaşıyoruz, babannesi balkona çıkarıyor ya, ne zaman ayağa kalksa kadın, kizim kollari uzatip ciglik atiyor benide al gezdir diye, şakasına gel bana nereye gidiyon diyorum elini çekip babannenin omzuna saklanıyorkızlar, bebekleriniz siz yanından ayrılınca ne tepki veriyor? Başka birileri alınca kucağına mesela anneanne dede gibi yakın kişiler.
eğer sürekli gördüğü bir yüzse (en sık anneannesini görüyor) ağlamıyor. diğerlerine gitmek istemiyor gidince de ağlıyor. biraz vakit geçirip alıştıktan sonra ağlamıyorkızlar, bebekleriniz siz yanından ayrılınca ne tepki veriyor? Başka birileri alınca kucağına mesela anneanne dede gibi yakın kişiler.
ay ben de tuvalete giderken ya da acil bi şekilde içeri gitmem gerekirse reklam açıyordum. yine de şu sıralar hemen fark edip peşimden geliyordu ama açmamaya çalışayım çok sağol. gün içinde korkarsa, rüyasında korkarsa, gaz ya da diş sancı yaparsa da ağlayarak uyanıyorlarmışKızlar bu ara bi gece çığlıklarla uyanma başlamıştı hemde atak haftası olamdığı halde neyse geçen gün bir gece anneme bıraktım onalrda kaldı 8 ayda ilk defa gece yine bu şekil ağlamış ben baya araştırdım ve televizyon ekranına maruz kalmanın gece bu şekil ağlatabileceğini gördüm ben yanında tv izlemiyorum ben tv yi unuttum zaten de yemek yedirirken veya ben yemek yerken kısa süreli ona çizgi film açıyodum son bi iki aydır şimdi bi süredir tamamen kestim sıfır tv ama telefondan yine kırmızı balık ceviz adam falan açıyorum yemek yedirirken çocuğun gece ağlaması durdu bin kere maşallah diyeyim eğer böyle bişey yaşıyosanız ekran da varsa işin içinde büyük ekranı kesin derim zaten zararlı biliyorum ama çıkmaza girip yaptım kısa süreli de olsa
düşünsene ekran ona göre nasıl büyük kıyamam kim bilir neyden korktu bize sevimli gelen çizgi film ona nasıl işledi kim biliray ben de tuvalete giderken ya da acil bi şekilde içeri gitmem gerekirse reklam açıyordum. yine de şu sıralar hemen fark edip peşimden geliyordu ama açmamaya çalışayım çok sağol. gün içinde korkarsa, rüyasında korkarsa, gaz ya da diş sancı yaparsa da ağlayarak uyanıyorlarmış