- 24 Kasım 2022
- 973
- 616
Bendende testleri istedi adetin 3. Gunu gel dedi bekliyorum kan vermeye gittigimde hala ogrenmemis olursaniz sorarim amh testinin ne icin oldgnuBir şey daha sorabilir miyim bu amh testini neye göre istiyo doktor benden istemedi ilk gittiğimde fsh ile prolaktin bakmıştı, bugunde o görselini attığım testleri istedi. Ama içinde amh yok. Eşimden sperm testi bekliyor 23ünde gidecek dr a eğer onda bi sorun çıkmazsa bir kere daha yumurta takipli ilişki ile deneyecekmişiz oyle de gebelik oluşmazsa hsg isteyeceğim dedi
Yumurtalık rezervinin kan testi versiyonuymuş. Önce vajinal ultrasonla baktığı için yorumlamasına göre istiyo. Rezervler sınırdaysa düşmeye başlayacaksa gibi.. Bana yaşına göre rezervlerin çok iyi durumda yumurtaların da çok dedi bu yüzden hiç amh testi istemedi galiba anladığım kadarıyla.Bendende testleri istedi adetin 3. Gunu gel dedi bekliyorum kan vermeye gittigimde hala ogrenmemis olursaniz sorarim amh testinin ne icin oldgnuhepmzde ogrrnmis oluruz
Kiloya ilişkin bir şey söylemedi ben de 1.73 boy 66 kiloyum resmen aynıyızAyyy kuzummm benim regl günlerimiz peşpeşe inşallah güzel haberler alırız❤ peki kilo ver gibi bişeyler dedi mi yani kilonu bilmiyorum ama mesela ben 1.74 boyla 69 kiloyum bugun bana inofolic verdi biraz kilo vermene yardımcı olur az ye sık zamanlarda ye dedi
Benim pcos görünümünü amh testine göre söyledi amh değerim 6,98 ( ortalama 3-4 arası bir değer bekleriz normalde dedi) ama tek başına bu test pcos demek değil ama çok fazla yumurtan var görünüm de o şekilde dediYumurtalık rezervinin kan testi versiyonuymuş. Önce vajinal ultrasonla baktığı için yorumlamasına göre istiyo. Rezervler sınırdaysa düşmeye başlayacaksa gibi.. Bana yaşına göre rezervlerin çok iyi durumda yumurtaların da çok dedi bu yüzden hiç amh testi istemedi galiba anladığım kadarıyla.
Yaaa evet boylar kilolarKiloya ilişkin bir şey söylemedi ben de 1.73 boy 66 kiloyum resmen aynıyızama ben son 6 ayda 6 kilo aldım zaten kilo vermeye çalışıyorum doktor dün pcos görünümü var dediği için kilo verme işini ciddiye almaya karar verdim 3-4 kilo vermek bile iyi gelecektir diye düşünüyorum. Ben amhyi kendim istemiştim o şekilde bakıldı. Reglimin ilk günü gitmiş oldum doktora. Benim eşim de haftaiçi sperm testi verecek aklımızda soru işareti kalmasın diye düşündük. Doktor şu aşamada herhangi bir tedavi gerek görmüyorum ama 6 ay daha gebelik olmazsa tekrar gelin aşılama deneriz ilk olarak dedi inşallah gerek kalmaz
Ama gebeliği etkileyen bi değerse önemliyse neden senin isteğine bağlı talep etti doktor bunu benden de istemedi illa bizim mi söylememiz gerekiyor yani ben anlayamadım şimdiBenim pcos görünümünü amh testine göre söyledi amh değerim 6,98 ( ortalama 3-4 arası bir değer bekleriz normalde dedi) ama tek başına bu test pcos demek değil ama çok fazla yumurtan var görünüm de o şekilde dedi
5 aydır deniyoruzYaaa evet boylar kilolarilk denemeleriniz mi bunlar ne zamandır deniyorsunuz, aslında bu soru çok saçma ama ağzım alıştı burda böyle deneme gibi deniyince de zaten psikolojik mi bilmem hemen pozitif göremiyoruz. Rahim filmi çekilmiş miydin peki. Benim doktorum da eşimden test istedi ürolojiye gitmesini yani onun sonuçlarına göre sorun yoksa bir ay daha rutinde deneyip yine olmazsa rahim filmi çekeriz dedi inofolic combi hp almamı söyledi dün eczane akşamüstü getircek akşama başlıcam nasipse. Rahim filmine kalırsa süreç sonrası ne olur bilmiyorum. D vitaminlerimiz cok düşük yani benim düşükse eşimin daha da düşüktür. O ben gibi düzenli vitamin kullanmaz çünkü
Evet ben özellikle merak ediyorum bakabilir miyiz dediğim için tamam bakalım dedi o şekilde bakıldı amhAma gebeliği etkileyen bi değerse önemliyse neden senin isteğine bağlı talep etti doktor bunu benden de istemedi illa bizim mi söylememiz gerekiyor yani ben anlayamadım şimdi
Bana kan vercen dedi detay ne dedi hatrlamiyorumYumurtalık rezervinin kan testi versiyonuymuş. Önce vajinal ultrasonla baktığı için yorumlamasına göre istiyo. Rezervler sınırdaysa düşmeye başlayacaksa gibi.. Bana yaşına göre rezervlerin çok iyi durumda yumurtaların da çok dedi bu yüzden hiç amh testi istemedi galiba anladığım kadarıyla.
Eylül yaş bat durum 1. tomrs 39 17 Eylül bekliyor 2. A adeninannesi12 30 23 Eylül bekliyor 3.@esmeyanayan 27 15 Eylül bekliyor 4. @gulseliinn 29 17 Eylül bekliyor 5.@cns15 32 4 ekim bekliyor 6.@nurd35 29 17 Eylül bekliyor 7. ArasaNillGerek 29 10 ekim bekliyor 8. @Reydiya 26 10 Eylül bekliyor 9. @ysmnella 32 26 Eylül bekliyor 10. @mirasanne 32 7 ekim bekliyor 11. @ozelemm 27 Bekliyor 12. L lilystar 28 13 ekim bekliyor 13. @miniminnoss 29 28 Eylül bekliyor 14. @lazy2021 27 21 Eylül bekliyor 15. @Beriam 12 Eylül bekliyor 16. @denizperisii 28 27 Eylül bekliyor 17. @Lovelyy35 28 26 Eylül bekliyor 18. @gebelikistiyorum47 28 23 Eylül bekliyor 19. @mrym12 19 22 Eylül bekliyor 20.@ecemree 21 16 Eylül bekliyor 21. @Kahvelim_ 5 ekim bekliyor 22. @bvice 26 28 Eylül bekliyor 23. Removeben 24 Eylül bekliyor
Çokk geçmiş olsun öncelikle5 aydır deniyoruz1 seneye kadar normal deniyor ama yine de kafamda soru işaretleri kalmasın diye muayene olmakta fayda var diye düşündüm. Ben rahim filmini 3 sene önce çekilmiştim fakat gebelik amaçlı değildi benim karın bölgemde çok eskiden geçirdiğim 2 ameliyat var ( apandist kaynaklı) doktorum tüplerde falan bir sorun olabilir filmini şimdiden çekelim bakalım demişti tabi ben de hiç araştırmadan ne olduğunu bile bilmeden tamam dedim anestezisiz falan çekildim biraz araştırmış olsaydım herhalde çok korkardım ama iyi ki de araştırmadan gitmişim çok kısa süren bir işlem çok az ani bir acı oluyor sonra geçiyor. O doktorum farklı bir doktordu dün gittiğim doktora daha önce hsg çekildim demiştim tamam o zaman gerek yok şimdilik dedi.
Haydi güzel haberlerle gelin inşallahBana kan vercen dedi detay ne dedi hatrlamiyoruminsallah guzel cikar hepmzin sonuclari
Vallahi şaşıyorum bazen ben, onu sen istemesen nasıl ilerlyecektinizEvet ben özellikle merak ediyorum bakabilir miyiz dediğim için tamam bakalım dedi o şekilde bakıldı amh
Evet kesinlikle öyle. Bu arada bana da inofolic yazdı doktor inşallah faydasını görürüzVallahi şaşıyorum bazen ben, onu sen istemesen nasıl ilerlyecektiniz
Pazartesi gidip kan vercem dahiliyeye vitamin degerlerim icin adet oluncada 3. Gunu cagirdi kadin hastaliklari hormon vs bakicak ozamanda kan vercemHaydi güzel haberlerle gelin inşallahsen ne zaman gideceksin dr a
Adetimede 5 gun kaldi bu aradaHaydi güzel haberlerle gelin inşallahsen ne zaman gideceksin dr a
İnofolic in de çeşitleri varmış, mesela doktorun bana yazdığı inofolic combi hp bendeki. Eczaneden combi hp yazmayanı alıyodum yanlışlıkla. İnşallah fayda gördüğümüz bir ay olur ikimiz içindeEvet kesinlikle öyle. Bu arada bana da inofolic yazdı doktor inşallah faydasını görürüz
D vitaminini unutma sakın ona da baktır. İnşallah hepsi güzel değerlerde gelsin iyi haberlerini bekliyorum ❤Pazartesi gidip kan vercem dahiliyeye vitamin degerlerim icin adet oluncada 3. Gunu cagirdi kadin hastaliklari hormon vs bakicak ozamanda kan vercem
Az kalmış regline test tekrarlayacak mısın. Ümitlendirme givi oluyo ama geç döllenme dedikleri de bi gerçek varAdetimede 5 gun kaldi bu aradakasiklarmda hareketler var o kontrolden beri ama adetmi gorcem bakalim test icin gun sayiyorum