2023💕 Eylül 💕Ekim💕Kasim💕Aralik ve sonrasi gebelik bekleyenler 💕

Bendende testleri istedi adetin 3. Gunu gel dedi bekliyorum kan vermeye gittigimde hala ogrenmemis olursaniz sorarim amh testinin ne icin oldgnu hepmzde ogrrnmis oluruz

Ayyy super olmus grup ismi acanin ellerine saglik
Canim kadinlar hepimiz saglikla bebislere kavusalim insallah
Kasimda 2 yil olacak evliligim, hic gebelik olmadi amh 0.2 cok dusuk maalesef,
Geçen ay hsg çektirdim zaten tuplerim kapaliymis hani her sey normal olsaydi da olmazmis( simdi guluyorum ama cok aciydi neyse takilmiyorum pozitif olmaya karar verdim)
Sizlere nacizane onerim bekleme sureniz uzun veya kisa farketmez hsg icin israrci olun ve yaptirin ben simdi cok pismanim neden bir doktor amh dusuk 34 yas tuplerine bakalim demedi diye bende bilmiyordum
Vee simdi bat 23, hemen sonrasinda doktor randevum var tüp bebek olacak sanirim benim de gonlumden gecen bu aylarda gebeligin olmasi ama nasip kismet

Bendende testleri istedi adetin 3. Gunu gel dedi bekliyorum kan vermeye gittigimde hala ogrenmemis olursaniz sorarim amh testinin ne icin oldgnu hepmzde ogrrnmis oluruz
Yumurtalık rezervinin kan testi versiyonuymuş. Önce vajinal ultrasonla baktığı için yorumlamasına göre istiyo. Rezervler sınırdaysa düşmeye başlayacaksa gibi.. Bana yaşına göre rezervlerin çok iyi durumda yumurtaların da çok dedi bu yüzden hiç amh testi istemedi galiba anladığım kadarıyla.

Kiloya ilişkin bir şey söylemedi ben de 1.73 boy 66 kiloyum resmen aynıyız ama ben son 6 ayda 6 kilo aldım zaten kilo vermeye çalışıyorum doktor dün pcos görünümü var dediği için kilo verme işini ciddiye almaya karar verdim 3-4 kilo vermek bile iyi gelecektir diye düşünüyorum. Ben amhyi kendim istemiştim o şekilde bakıldı. Reglimin ilk günü gitmiş oldum doktora. Benim eşim de haftaiçi sperm testi verecek aklımızda soru işareti kalmasın diye düşündük. Doktor şu aşamada herhangi bir tedavi gerek görmüyorum ama 6 ay daha gebelik olmazsa tekrar gelin aşılama deneriz ilk olarak dedi inşallah gerek kalmaz

Benim pcos görünümünü amh testine göre söyledi amh değerim 6,98 ( ortalama 3-4 arası bir değer bekleriz normalde dedi) ama tek başına bu test pcos demek değil ama çok fazla yumurtan var görünüm de o şekilde dedi

Yaaa evet boylar kilolar ilk denemeleriniz mi bunlar ne zamandır deniyorsunuz, aslında bu soru çok saçma ama ağzım alıştı burda böyle deneme gibi deniyince de zaten psikolojik mi bilmem hemen pozitif göremiyoruz. Rahim filmi çekilmiş miydin peki. Benim doktorum da eşimden test istedi ürolojiye gitmesini yani onun sonuçlarına göre sorun yoksa bir ay daha rutinde deneyip yine olmazsa rahim filmi çekeriz dedi inofolic combi hp almamı söyledi dün eczane akşamüstü getircek akşama başlıcam nasipse. Rahim filmine kalırsa süreç sonrası ne olur bilmiyorum. D vitaminlerimiz cok düşük yani benim düşükse eşimin daha da düşüktür. O ben gibi düzenli vitamin kullanmaz çünkü

Ama gebeliği etkileyen bi değerse önemliyse neden senin isteğine bağlı talep etti doktor bunu benden de istemedi illa bizim mi söylememiz gerekiyor yani ben anlayamadım şimdi

5 aydır deniyoruz 1 seneye kadar normal deniyor ama yine de kafamda soru işaretleri kalmasın diye muayene olmakta fayda var diye düşündüm. Ben rahim filmini 3 sene önce çekilmiştim fakat gebelik amaçlı değildi benim karın bölgemde çok eskiden geçirdiğim 2 ameliyat var ( apandist kaynaklı) doktorum tüplerde falan bir sorun olabilir filmini şimdiden çekelim bakalım demişti tabi ben de hiç araştırmadan ne olduğunu bile bilmeden tamam dedim anestezisiz falan çekildim biraz araştırmış olsaydım herhalde çok korkardım ama iyi ki de araştırmadan gitmişim çok kısa süren bir işlem çok az ani bir acı oluyor sonra geçiyor. O doktorum farklı bir doktordu dün gittiğim doktora daha önce hsg çekildim demiştim tamam o zaman gerek yok şimdilik dedi.

Bana kan vercen dedi detay ne dedi hatrlamiyorum insallah guzel cikar hepmzin sonuclari

29 yasimdayim onu da mi yaziyorduk. Ben sonradan gördüm

Çokk geçmiş olsun öncelikle evet demi şu dönemde araştırmamak , araştırmadan gitmek ne mümkün detaylı videolar falan da izliyorum ben okuyorum, videolarla da sağlamasını yapıp kafamda oturtuyorum doktorlar görse halime güler herhalde deli bu diye . Tez zaman da bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alın inşallah. Ne kadar yolun başında da olsa insan, erken önlem en iyi seçenek geç kalınmışlıklara mahal yok.

Evet kesinlikle öyle. Bu arada bana da inofolic yazdı doktor inşallah faydasını görürüz
İnofolic in de çeşitleri varmış, mesela doktorun bana yazdığı inofolic combi hp bendeki. Eczaneden combi hp yazmayanı alıyodum yanlışlıkla. İnşallah fayda gördüğümüz bir ay olur ikimiz içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…