2023💕 Eylül 💕Ekim💕Kasim💕Aralik ve sonrasi gebelik bekleyenler 💕

Yerleşme olabilir mi acaba

Vallahi çok iyi youtube dan bakıp saç rengi saç modeli hiç denememiştim ama aklımda olsun çok iyi fikir
Aciciyla acip sari boya alip icine igora 0.22 turunculasma karsiti boya ekleyip boyuyorum harika renkler cikiyo baya oyaliyo boya isi beni

Aciciyla acip sari boya alip icine igora 0.22 turunculasma karsiti boya ekleyip boyuyorum harika renkler cikiyo baya oyaliyo boya isi beni
Peki hint kınasına çözümüz var mı ben esmerim de. Bi dönem çok saç dökülmem olunca ıhlamur çayı zeytinyağı karışımından boya yapıp kullandım 2 sene oldu bidaha boyamadım uçlarda kaldı diplerim kendi rengine geldi. Kızıl yapmak istiyorum ama olur mu sizce

Acici kullanmayi soruyorsaniz aciciyla acip kizil yapabilirsiniz bende kinadan dondum cok eskide siyah hint kinasindan palette delux acicilar var cok kaliteli bende 4 ayda bir falan dipler koyu geldginden acip bastan boyuyorum sonuctanda memnunum☺

Hamile kalmadan yapin ama dusunuyosaniz hamile kalinca boya zararli oluyo dogal boyalarda fazla tutmuyor acmadan ozellikle

Suanki yaptigim son hali ☺ bebis dusuncesini aklimdan cikarcam diye sac boyalarina sardim son geldigim nokta bu oldu dusunmuyorum ya hamile kaldimmi diye artik bi supriz olsa

Açıcıların saçları yaktığını duymuştum doğru mu baya da güzel uzattım kıyamıyorum

Eki Görüntüle 3301434
Suanki yaptigim son hali ☺ bebis dusuncesini aklimdan cikarcam diye sac boyalarina sardim son geldigim nokta bu oldu dusunmuyorum ya hamile kaldimmi diye artik bi supriz olsa
Siz beyaz tenlisiniz gayet de güzel olmuş valla inkar edemem el beceriniz çok iyi ben mümküm değil beceremem

Hamile kalmadan yapin ama dusunuyosaniz hamile kalinca boya zararli oluyo dogal boyalarda fazla tutmuyor acmadan ozellikle
Bana dönem dönem gelip gidiyo bu istek kendimi bildim bileli esmerim zaten mavi siyahlar vardı biköç. Onla boyadım aradan baya zaman geçti dökülmelerim başlayınca bu bitkisel hint kınasını duydum zeytinyağlı yumurtalı adaçaylı o dökülmemi durdu ama dipkerden akana kadarmış

Siz beyaz tenlisiniz gayet de güzel olmuş valla inkar edemem el beceriniz çok iyi ben mümküm değil beceremem
Bende beceremezdim ama ugras gerek oyalanmam lazim yakarsam bdaha yapmam dedim cok sukur yakmadim ama hamile kalinca insallah kahverengi yapar birakirim 9 ay ☺

Açıcıların saçları yaktığını duymuştum doğru mu baya da güzel uzattım kıyamıyorum
Marketlerdeki ucuz acicilar cok kotu yakiyor ama palettenin aciciclari hic yakmadi tabiki kuruttu sacimi ama bakim yaglariyla yumusatyorum her yikama sonrasinda ugratyor baya ama sevdigimden sariyi keyifle ugrasiyorum ama kahverengiye donersem kestrmem lazim kahverengide yagla ugrasmaya sabredemem sanirim

Kina beni zorladi 1 kere yaptim bidaha cesaret edemedim gece boya sabah yika oyle yat 1 kez denyebildim onu dokukmenizin durmasi cok guzel olmus ama kina cidden cok ugrastryor

Kızlaaaarrrr durum güncellemesi yapıyorum. Pembe akıntım adete döndü. İlk günü baz aldığımız için bugun 3. Gün randevum vardı hormon testlerim yapıldı. Ek olarak D vitamini istedi. Hormonlar normal ultrasonla da baktı yumurtalarım da çokmuş ama D vitaminim eksik çıktı baya yerlerde ekran görüntüsü ekleyebiliyosak onu da ekliyim D vitaminim 14 böyle tabi gebe kalınmaz moral bozmuyoruz sat 13 eylül bat 10 ekim

Ben de sizin güncellemenize güncelleme yapayım bari 5 gün gecikme ile bugün adet oldum zaten doktor randevusu da almıştım kontrolümü de oldum benim amh biraz yüksek olduğu işin pcos görünümü var dedi ama şu aşamada sorun teşkil etmiyormuş inş bir sonraki ay bebişleniriz sat 15 eylül bat 13 ekim

Ayyy kuzummm benim regl günlerimiz peşpeşe inşallah güzel haberler alırız ❤ peki kilo ver gibi bişeyler dedi mi yani kilonu bilmiyorum ama mesela ben 1.74 boyla 69 kiloyum bugun bana inofolic verdi biraz kilo vermene yardımcı olur az ye sık zamanlarda ye dedi

Kiloyu da şu yüzden soruyorum burada okuduğum yorumlar cevaplar pcos için kilo vermenin avantaj oldupunu yazdıkları için. Direkt kilodan girdim yoksa kalbini kırmak istemem affola bir de reglinin 3. Günü olarak gittin mi doktora

Bir şey daha sorabilir miyim bu amh testini neye göre istiyo doktor benden istemedi ilk gittiğimde fsh ile prolaktin bakmıştı, bugunde o görselini attığım testleri istedi. Ama içinde amh yok. Eşimden sperm testi bekliyor 23ünde gidecek dr a eğer onda bi sorun çıkmazsa bir kere daha yumurta takipli ilişki ile deneyecekmişiz oyle de gebelik oluşmazsa hsg isteyeceğim dedi

24 Eylül

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…