- 10 Ağustos 2023
- 1.133
- 379
- 32
Beni de günceller misiniz Bat 10 ocakMerhaba! Yine adet oldum maalesef. Bat 15 Aralık
Bu hangi markaKızlarım selam bu ay ovülasyon yapmayacağım demiştim ama bugün bir tane yapayım dedim döngümün 16. Günü bugün neredeyse eşit koyulukta ikisi de. Geçen ay da 16. Gün böyleydi 17. Gün T daha koyu oldu 18. Gün eşitlendi. 19.gün tamamen çatladı. Önümde 2-3 günlük bi süreç var. Reglim bitiğinden beri 1 boş 1 dolu gidiyorum. Dün değerlendirmiştim sizce bugün değerlendireyim mi? 3 gün üst üste çok olmayacak mı? Ya da hangi günleri değerlendireyim?
Öteki grupta hatice hanımın öyleydi galiba yanlış hatırlamıyosam akıntısı hiç olmadı belirtiler deİyi geceler herkese. Aklıma bir şey takıldı erken dönem hamilelik belirtilerinden anladığım kadarıyla herkesin söylediği yoğun akıntı olması. Hiç kuruluk yasayip hamile olduğunu öğrenen var mı acaba hamiş snne adaylarınin içinden. Adetime son 6 gün ama bende tamamen kupkuru galiba bu bu ay da olmadi diyorum
innovata canımBu hangi marka
Burası çok sessiz kalmış kapandı mı topik
Aynı durumdayiz bende bir gebenin günlüğü ovulasyon testi kullandım benimde aynı sizinki gibi koyulukta çıktı sonucunuz ne oldu acabaMerhabalar daha önce bir gebenin günlüğü ovulasyon testi kullanan var mı? Bu benim ovulasyon testim acaba yumurtlama oldu mu çünkü bugün yaptığım testte silik çıktı fotoğrafı ekliyorum yanıtlarsanız çok sevinirim şimdiden Allah razı olsun
Suan gebelik yok fakat bundan önce de böyle çıktığı bir ay da gebelik oluştu ama malesef kimyasal oldu.Aynı durumdayiz bende bir gebenin günlüğü ovulasyon testi kullandım benimde aynı sizinki gibi koyulukta çıktı sonucunuz ne oldu acaba
Anladım inşallah en kısa zamanda tekrar hayırlı bir gebelik oluşurSuan gebelik yok fakat bundan önce de böyle çıktığı bir ay da gebelik oluştu ama malesef kimyasal oldu.
Amin inşallah hepimizinAnladım inşallah en kısa zamanda tekrar hayırlı bir gebelik oluşur
Mesajı paylaşalı epey olmuş umarım görürsünüzKuşum inşallah senin ki güzel haber verir çok mutlu oluyorum tedavisi yanıt verenleri görünce bize de umut oluyo canım internetten sipariş veremem çünkü geç oldu yoksa alıcaktım internetten bugün 9. Günüm ne zaman gelir Allah bilir hem eczanede çok daha pahalı bu arada çok iyi bi doktor keşfettim kendi kliniği varmış uzmanlık alanında pcos da varmış yorumları çok iyi Dr emre uysal Instagram'da var bak istersen sende bebiş önümüzde ki reglimde ona gidebilirim ilk idrarla mı yapılıyo ovulasyon testi bide tam kırmızı olduğu gün mü çatlama günü yoksa ondan sonraki gün mü çiçeğim
selam :) beni güncelleyebilir misiniz:) hamiş diye :)Selam canlar regl olanlar sat hini bildirin guncelleyeyim olur mu
KASİM yas bat durum HAMİŞLER @mirasanne 32 ekim hamiş @mely25 26 Kasım hamiş @morumtirak 30 Eylül hamiş @Bhsa 36 ekim hamiş @rosa888 34 ekim hamis @Bebik olsun 24 ekim hamiş tomrs 39 5 ocak bekliyor @cns15 32 4 kasim bekliyor ArasaNillGerek 29 4 ocak bekliyor @Gevezeler 30 18 kasim bekliyor, @lilystar 28 9 Aralık bekliyor @Tospaagtd 2 aralik bekliyor @alyanil 27 30 kasim bekliyor Waiting for a miracle 18 aralik bekliyor @mrym12 19 20 aralik bekliyor @adeninannesi12 30 8 Aralık bekliyor @BinevsJade 14 kasim bekliyor @bvice 26 21 kasim bekliyor @outoffit 29 14 kasim bekliyor @sonsuzaskk 26 kasim bekliyor @8996asya 26 18 aralık bekliyor @Metaverse 2 aralik bekliyor @Damlafzt 10 aralik bekliyor zey0910 31 10 aralik bekliyor @Soulfly07 5 kasim bekliyor @tarccinn 35 3 kasim bekliyor @hacerkahraman 26 6 kasim bekliyor @seldakayavuz 35 11 kasim bekliyor @zesamu93 2 Kasım bekliyor Z zingarina10 32 9 Aralık bekliyor @lilyrosey 27 7 Aralık bekliyor @elena10 26 8 aralik bekliyor @haticemm42 29 2aralik Bekliyor @ecevekedileri 10 aralik bekliyor L Lila_22 26 10 ocak bekliyor H hawaii 29 3 ocak bekliyor @hatikea 24 10 ocak bekliyor @Balim1234 32 6 aralik Bekliyor
o kadar takip ettim ki belirtileri. hiç bir belirti yaşamadım ama hamile kaldığımda. üzüldüm biraz:) lekelenme akıntı ağrı vs hiç bişi olmadı. reglime 1gün kala test yaptım ve pozitif çıktı. çok şaşırdım tabiki böyle olunca. 14.haftadayım hala hiç leke akıntı ağrım olmadı maşallah :)İyi geceler herkese. Aklıma bir şey takıldı erken dönem hamilelik belirtilerinden anladığım kadarıyla herkesin söylediği yoğun akıntı olması. Hiç kuruluk yasayip hamile olduğunu öğrenen var mı acaba hamiş snne adaylarınin içinden. Adetime son 6 gün ama bende tamamen kupkuru galiba bu bu ay da olmadi diyorum
Beni de ekler misin canım sat 5 mayıs bat 1 haziran olması gerekSelam canlar regl olanlar sat hini bildirin guncelleyeyim olur mu
KASİM yas bat durum HAMİŞLER @mirasanne 32 ekim hamiş @mely25 26 Kasım hamiş @morumtirak 30 Eylül hamiş @Bhsa 36 ekim hamiş @rosa888 34 ekim hamis @Bebik olsun 24 ekim hamiş tomrs 39 5 ocak bekliyor @cns15 32 4 kasim bekliyor ArasaNillGerek 29 4 ocak bekliyor @Gevezeler 30 18 kasim bekliyor, @lilystar 28 9 Aralık bekliyor @Tospaagtd 2 aralik bekliyor @alyanil 27 30 kasim bekliyor Waiting for a miracle 18 aralik bekliyor @mrym12 19 20 aralik bekliyor @adeninannesi12 30 8 Aralık bekliyor @BinevsJade 14 kasim bekliyor @bvice 26 21 kasim bekliyor @outoffit 29 14 kasim bekliyor @sonsuzaskk 26 kasim bekliyor @8996asya 26 18 aralık bekliyor @Metaverse 2 aralik bekliyor @Damlafzt 10 aralik bekliyor zey0910 31 10 aralik bekliyor @Soulfly07 5 kasim bekliyor @tarccinn 35 3 kasim bekliyor @hacerkahraman 26 6 kasim bekliyor @seldakayavuz 35 11 kasim bekliyor @zesamu93 2 Kasım bekliyor Z zingarina10 32 9 Aralık bekliyor @lilyrosey 27 7 Aralık bekliyor @elena10 26 8 aralik bekliyor @haticemm42 29 2aralik Bekliyor @ecevekedileri 10 aralik bekliyor L Lila_22 26 10 ocak bekliyor H hawaii 29 3 ocak bekliyor @hatikea 24 10 ocak bekliyor @Balim1234 32 6 aralik Bekliyor