2023💕 Eylül 💕Ekim💕Kasim💕Aralik ve sonrasi gebelik bekleyenler 💕

Yaş 21 bat 16 eylül

Haha temizlik yapın ben gibi bol bol geçen de baya oluyo zehirleniyodum ama nefes alamadım
Bende camasir suyyla temizlik yaptim kokusu cidden rahatsz ediyo Allah korusun bebis yok diye boyleyiz ama. Kendmizidedusunmeliyiz

Bende camasir suyyla temizlik yaptim kokusu cidden rahatsz ediyo Allah korusun bebis yok diye boyleyiz ama. Kendmizidedusunmeliyiz
Ciğerlere çok zararı varmış nefes alamayınca öğrenmiş oldum tabi evlatlarımız var sonuçta kendimize onun için dikkat etmeliyiz bebeğim

Ciğerlere çok zararı varmış nefes alamayınca öğrenmiş oldum tabi evlatlarımız var sonuçta kendimize onun için dikkat etmeliyiz bebeğim
Bende bu konuda ihmal ediyorm camasir suyunu dokup koklaya koklaya fircaliyorum nekdar tehlikeli yaptgmiz oysa sac boyasida cok aci kokuyo oda boyarken geriyor beni

Bende bu konuda ihmal ediyorm camasir suyunu dokup koklaya koklaya fircaliyorum nekdar tehlikeli yaptgmiz oysa sac boyasida cok aci kokuyo oda boyarken geriyor beni
İlk gebeliğimden sonra bi kere boyadım bpyamıyorum artık çok beyazım yok doğala saldım artık kendimi

Maşallah kizlar cogaldik rabbim isteyen herkese bebek versin kucağını boş birakmasin işaret lediklerim yaklasan ve günü gecenler bilgilendirin bizi olur mu durumlariniz nasil

Maşallah kizlar cogaldik rabbim isteyen herkese bebek versin kucağını boş birakmasin işaret lediklerim yaklasan ve günü gecenler bilgilendirin bizi olur mu durumlariniz nasil
Kızlar benden akşamüstü 6dan beri pembe pembe akıntılar geliyor kırmızıya dönmedi ama döner zaten en son 4 gün kala yaptığım test negatifti yarın doktorumu arayacağım. Sonuçlardan haberdar ederim belki benim gibi yaşayan varsa ( ikinci bebe negatifleri yani) yardımcı olmuş olurum hepinizden güzel haberler bekliyorum burdayım yaniiii bi yere gitmiyorum

Hakkimizda hayirlisi canm, gelecek ay her sey yolunda olur inşallah,

Hakkimizda hayirlisi canm, gelecek ay her sey yolunda olur inşallah,
Selam kızlar benim 6-7 saattir sadece peçeteye sildikçe toz pembe gelen akıntım var yumurtlama döneminde olan akıntılar var ya onun biraz daha çok hali ama kanama yok yoğunluk yok kırmızılık ve pıhtı hiç yok fikri olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…