Yaş 21 bat 16 eylül
Eylül yaş bat durum tomrs 39 17 Eylül bekliyor A adeninannesi12 30 23 Eylül bekliyor @esmeyanayan 27 15 Eylül bekliyor @gulseliinn 29 17 Eylül bekliyor @cns15 32 4 ekim bekliyor @nurd35 29 17 Eylül bekliyor ArasaNillGerek 29 11 Eylül bekliyor @Reydiya 26 10 Eylül bekliyor @ysmnella 32 26 Eylül bekliyor @mirasanne 32 7 ekim bekliyor @ozelemm 27 Bekliyor @lilystar 28 11 Eylül bekliyor @miniminnoss 29 28 Eylül bekliyor @lazy2021 27 21 Eylül bekliyor B Beriam 12 Eylül bekliyor @denizperisii 28 27 Eylül bekliyor @Lovelyy35 28 26 Eylül bekliyor @gebelikistiyorum47 28 23 Eylül bekliyor
Bende camasir suyyla temizlik yaptim kokusu cidden rahatsz ediyo Allah korusun bebis yok diye boyleyiz ama. KendmizidedusunmeliyizHaha temizlik yapın ben gibi bol bol geçen de baya oluyo zehirleniyodum ama nefes alamadım
Ciğerlere çok zararı varmış nefes alamayınca öğrenmiş oldum tabi evlatlarımız var sonuçta kendimize onun için dikkat etmeliyiz bebeğimBende camasir suyyla temizlik yaptim kokusu cidden rahatsz ediyo Allah korusun bebis yok diye boyleyiz ama. Kendmizidedusunmeliyiz
Bende bu konuda ihmal ediyorm camasir suyunu dokup koklaya koklaya fircaliyorum nekdar tehlikeli yaptgmiz oysaCiğerlere çok zararı varmış nefes alamayınca öğrenmiş oldum tabi evlatlarımız var sonuçta kendimize onun için dikkat etmeliyiz bebeğim
İlk gebeliğimden sonra bi kere boyadım bpyamıyorum artık çok beyazım yok doğala saldım artık kendimiBende bu konuda ihmal ediyorm camasir suyunu dokup koklaya koklaya fircaliyorum nekdar tehlikeli yaptgmiz oysasac boyasida cok aci kokuyo oda boyarken geriyor beni
Bende sari tutkusu basladi dogumdan snra kuaforler pahalilasincada kendim ugrasmaya basladimİlk gebeliğimden sonra bi kere boyadım bpyamıyorum artık çok beyazım yok doğala saldım artık kendimi
Yaa öyle mi siyahı düz bıya geç ama sarıyı becerebiliyosanız helal olsun sizeBende sari tutkusu basladi dogumdan snra kuaforler pahalilasincada kendim ugrasmaya basladim
Youtubedan izleyip yapiyorum vallahiYaa öyle mi siyahı düz bıya geç ama sarıyı becerebiliyosanız helal olsun size
Vallahi çok iyi youtube dan bakıp saç rengi saç modeli hiç denememiştimYoutubedan izleyip yapiyorum vallahibenim icin yeterli oluyo bu isin ustalari belki yeterli bulmaz ama
Maşallah kizlar cogaldik rabbim isteyen herkese bebek versin kucağını boş birakmasin
Eylül yaş bat durum tomrs 39 17 Eylül bekliyor A adeninannesi12 30 23 Eylül bekliyor @esmeyanayan 27 15 Eylül bekliyor @gulseliinn 29 17 Eylül bekliyor @cns15 32 4 ekim bekliyor @nurd35 29 17 Eylül bekliyor ArasaNillGerek 29 11 Eylül bekliyor @Reydiya 26 10 Eylül bekliyor @ysmnella 32 26 Eylül bekliyor @mirasanne 32 7 ekim bekliyor @ozelemm 27 Bekliyor @lilystar 28 11 Eylül bekliyor @miniminnoss 29 28 Eylül bekliyor @lazy2021 27 21 Eylül bekliyor B Beriam 12 Eylül bekliyor @denizperisii 28 27 Eylül bekliyor @Lovelyy35 28 26 Eylül bekliyor @gebelikistiyorum47 28 23 Eylül bekliyor @mrym12 19 22 Eylül bekliyor ecemree 21 16 Eylül bekliyor
Kızlar benden akşamüstü 6dan beri pembe pembe akıntılar geliyor kırmızıya dönmedi ama döner zaten en son 4 gün kala yaptığım test negatifti yarın doktorumu arayacağım. Sonuçlardan haberdar ederim belki benim gibi yaşayan varsa ( ikinci bebe negatifleri yani) yardımcı olmuş olurum hepinizden güzel haberler bekliyorum burdayım yaniiii bi yere gitmiyorumMaşallah kizlar cogaldik rabbim isteyen herkese bebek versin kucağını boş birakmasinişaret lediklerim yaklasan ve günü gecenler bilgilendirin bizi olur mu durumlariniz nasil
Hakkimizda hayirlisi canm, gelecek ay her sey yolunda olur inşallah,Kızlar benden akşamüstü 6dan beri pembe pembe akıntılar geliyor kırmızıya dönmedi ama döner zaten en son 4 gün kala yaptığım test negatifti yarın doktorumu arayacağım. Sonuçlardan haberdar ederim belki benim gibi yaşayan varsa ( ikinci bebe negatifleri yani) yardımcı olmuş olurum hepinizden güzel haberler bekliyorum burdayım yaniiii bi yere gitmiyorum
Gun sayiyoruz ☺Maşallah kizlar cogaldik rabbim isteyen herkese bebek versin kucağını boş birakmasinişaret lediklerim yaklasan ve günü gecenler bilgilendirin bizi olur mu durumlariniz nasil
Selam kızlar benim 6-7 saattir sadece peçeteye sildikçe toz pembe gelen akıntım var yumurtlama döneminde olan akıntılar var ya onun biraz daha çok hali ama kanama yok yoğunluk yok kırmızılık ve pıhtı hiç yok fikri olan var mıHakkimizda hayirlisi canm, gelecek ay her sey yolunda olur inşallah,
Hayırlı sabahlarHayırlı sabahlar kızlarrrr