Mutlaka yaz inş güzel haberlerini alı
herkeste aynı etkiyi göstermiyormuş işte canım onun için kokuyorum bende ters tepki yaparsa diyeMerhaba. Ben kürtajdan sonra kullanmıştım rahmi temizler diye biliyorum. 4 gün kullandıktan sonra adet olmuştum. Ama gebe kalmak için de denemek istiyordum, şehir dışına çıktığım için başlayamadım. Adete 10 gün kala kullanılmamalıymış
Diğer topikte bir gebenin günlüğünden ekran görüntüsü paylaşmışlar yumurtlamadan sonraki 14. Gün adet olacaksınız tanımı kesin doğru değildir vücudunuzla ilgili bir durum diyeben bu sabah regl oldum canım. 24. gün çatlamıştı. çatlamadan 12 gün sonra regl oldum döngünün 31.gününde şu 14 muhabbeti tutmadı nasıl oluyor anlamadım ya. Ya bilmiyorum 3 ay oldu daha ama ben çok stres yaptım akışına bırakmam lazım bu yumurtlama testlerini de bırakayım mı bilmiyorum
Bugün reglimim ilk günü bu ay nasipse düşünüyorum. Bat 3 ocak diye güncelleyebilir miyiz bakalım nasip olacak mıSelam canlar regl olanlar sat hini bildirin guncelleyeyim olur mu
KASİM yas bat durum HAMİŞLER @mirasanne 32 ekim hamiş @mely25 26 Kasım hamiş @morumtirak 30 Eylül hamiş @Bhsa 36 ekim hamiş @rosa888 34 ekim hamis @Bebik olsun 24 ekim hamiş tomrs 39 10aralik bekliyor @cns15 32 4 kasim bekliyor ArasaNillGerek 29 7 aralik bekliyor @Gevezeler 30 18 kasim bekliyor, @lilystar 28 9 Aralık bekliyor @Tospaagtd 2 aralik bekliyor @alyanil 27 30 kasim bekliyor Waiting for a miracle 18 aralik bekliyor @mrym12 19 20 aralik bekliyor @adeninannesi12 30 8 Aralık bekliyor @BinevsJade 14 kasim bekliyor @bvice 26 21 kasim bekliyor @outoffit 29 14 kasim bekliyor @sonsuzaskk 26 kasim bekliyor @8996asya 26 18 aralık bekliyor @Metaverse 2 aralik bekliyor @Damlafzt 10 aralik bekliyor @zey0910 31 10 aralik bekliyor @Soulfly07 5 kasim bekliyor @tarccinn 35 3 kasim bekliyor @hacerkahraman 26 6 kasim bekliyor @seldakayavuz 35 11 kasim bekliyor @zesamu93 2 Kasım bekliyor @zingarina10 32 9 Aralık bekliyor @lilyrosey 27 7 Aralık bekliyor @elena10 26 8aralik bekliyor haticemm42 29 2aralik Bekliyor @ecevekedileri 10 aralik bekliyor @Lila_22 26 12 aralik bekliyor H hawaii 29 7 aralik bekliyor @hatikea 24 11 aralik bekliyor @Maviyasemin 36 Bekliyor
Hanımlar merhaba,gebelik planladığında takviye almaya başladınız mı nelere dikkat ediyorsunuz paylaşabilir misiniz. Mesela ben günlük folik asit alımı, bir diş çiğ sarımsak yutma,sabah aç karnına pekmez yemek,yumurta tüketmek en az bir tane muz yemek gibi kendimce bir beslenme uygulamaya başladım. Sizlerin bir tavsiyesi var mı bildiğiniz uyguladığınız işe yarayacağını düşündüğünüz
Canım ben de eklenmek istiyorum yaş 32 bat 6 AralıkCanım yaş 32 bat 6 Aralık beni de eklersin
Beni de alır mısn canımCanım yaş 32 bat 6 Aralık beni de eklersin
Canım yaş 32 bat 6 Aralık beni de
Teşekkür ederim bir araştırayım ben deMerhaba ben doktora gittiğim de bana pharma supralife women takviye önerdi işinize yarar mı bilmiyorum
T çizgisinin en az c kadar koyu olması ya da c çizgisinden daha koyu olması gerekiyor diye biliyorumMerhabalar daha önce bir gebenin günlüğü ovulasyon testi kullanan var mı? Bu benim ovulasyon testim acaba yumurtlama oldu mu çünkü bugün yaptığım testte silik çıktı fotoğrafı ekliyorum yanıtlarsanız çok sevinirim şimdiden Allah razı olsun
Evet bende öyle biliyorum ama tam anlamıyla o koyuluk olmadan silikleşti bir de ben böyle bir durum yine yaşamıştım o ay kimyasal gebelik yaşadım inşallah bu ay olur ne diyeyimT çizgisinin en az c kadar koyu olması ya da c çizgisinden daha koyu olması gerekiyor diye biliyorum
İçeriği çok zengin vücut için baya iyi olabileceğini düşünüyorum ama günlük fazla abartmadan iki tane incir yemekte iyi geliyor benceTeşekkür ederim bir araştırayım ben de
Çok geçmiş olsun inşallah rabbim sağlıcakla hayırlı evlatlar nasip eder size de bana da isteyen herkese deMerhabalar daha önce bir gebenin günlü
Evet bende öyle biliyorum ama tam anlamıyla o koyuluk olmadan silikleşti bir de ben böyle bir durum yine yaşamıştım o ay kimyasal gebelik yaşadım inşallah bu ay olur ne diyeyim
Tamamdır teşekkür ederimİçeriği çok zengin vücut için baya iyi olabileceğini düşünüyorum ama günlük fazla abartmadan iki tane incir yemekte iyi geliyor bence
Ben aslında saat 2 gibi o testi yapmıştım belki geceye tam olmuştur hiç bilmiyorum tekrarlamadığım için ama ertesi gün silikleşmişti anlayamadım. Ben döngümün bugün 18. Günündeyim ortalama 33 günde bir adet oluyorum ama geçen ay baya dengem şaştı 40 gün sonra yaklaşık oldu artık kimyasal gebelikten falan mı bilemedim. Tüm testlerim de temiz lh 4 fsh 5 prolaktin 13 amh 2.74 estradiol 15 ti o biraz düşük sanırım takviye aldım bende ilk doktor bir senelik evli olmama rağmen aşılama yapalım yumurtalıkların yavaş çalışıyor dedi ama bu aşılama için bi sebep değil ki iğnesi var ılacı var hiç birsey önermeden direkt aşılama diyince üzüldüm ne yapsam bilemiyorum iki kere kimyasal gebelik yaşadım ama düşük sonuçlarla yani çok yükselmeden. Ay sizin de başınızı sisirdim ama ne yapmam gerektiğini bilemediğim için böyle yazdım uzuncaÇok geçmiş olsun inşallah rabbim sağlıcakla hayırlı evlatlar nasip eder size de bana da isteyen herkese deBen de bu ay deneyeceğim ama baya araştırmıştım. Laboquick in kaset ovülasyon testlerini aldım ben de. Reglimin ilk günü bugün, bittikten sonra başlayacağım. Benim döngüm düzenli olduğu için genelde akıntıdır ağrılardır az çok anlıyordum ama bir de testlerle deneyeyim dedim. Bir arkadaş günde iki kere aralarında en az beş saat ara ile yapılsa daha iyi olur demişti galiba. Bu arada reglin kaçıncı günündesiniz belki henüz yumurtlama olmamıştır
Canım ben gebeliğim de ishal olmustum beyaz krem gibi de akıntı geliyordu. Olabilirsin.2 Aralık mı canım senin bat bir şey kalmamış. Ay ayıptır söylemesi ben 3 gündür ishalim böyle belirti yaşayan da var mı bilmiyorum her şey belirti şuan ahahah
Estağfurullah konuşmak anlatmak isterseniz özelden de yazabilirsiniz ,çok üzüldüm inan bizleri bizden başkası anlayamıyor. Benim de bebeğimin organları gelişmediği için 18 haftalıkken sonlandırmak zorunda kaldık altı ay geçti vücut anca toparlıyor kendini. Çok üzüldüm çok ağladım ama şunu anladım her nasip vaktine esir. Doğru zamanda sağlıcakla gelsin bebeklerimiz. Allahtan umut kesilmez yaşadığımız her zorluk bizi daha güçlü kılıyor yeter ki bizler umutsuz olmayalım . Güzel düşünelim güzel olsunBen aslında saat 2 gibi o testi yapmıştım belki geceye tam olmuştur hiç bilmiyorum tekrarlamadığım için ama ertesi gün silikleşmişti anlayamadım. Ben döngümün bugün 18. Günündeyim ortalama 33 günde bir adet oluyorum ama geçen ay baya dengem şaştı 40 gün sonra yaklaşık oldu artık kimyasal gebelikten falan mı bilemedim. Tüm testlerim de temiz lh 4 fsh 5 prolaktin 13 amh 2.74 estradiol 15 ti o biraz düşük sanırım takviye aldım bende ilk doktor bir senelik evli olmama rağmen aşılama yapalım yumurtalıkların yavaş çalışıyor dedi ama bu aşılama için bi sebep değil ki iğnesi var ılacı var hiç birsey önermeden direkt aşılama diyince üzüldüm ne yapsam bilemiyorum iki kere kimyasal gebelik yaşadım ama düşük sonuçlarla yani çok yükselmeden. Ay sizin de başınızı sisirdim ama ne yapmam gerektiğini bilemediğim için böyle yazdım uzunca
Tabiki olacağın önüne geçemiyoruz ben kimyasala üzüldüysem siz bebeğinize çok daha üzülmüşsünüzdür inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırız sizde kendinizi hiç üzmeyin dermansız derdimiz yok çok şükür iyi olur inşallahEstağfurullah konuşmak anlatmak isterseniz özelden de yazabilirsiniz ,çok üzüldüm inan bizleri bizden başkası anlayamıyor. Benim de bebeğimin organları gelişmediği için 18 haftalıkken sonlandırmak zorunda kaldık altı ay geçti vücut anca toparlıyor kendini. Çok üzüldüm çok ağladım ama şunu anladım her nasip vaktine esir. Doğru zamanda sağlıcakla gelsin bebeklerimiz. Allahtan umut kesilmez yaşadığımız her zorluk bizi daha güçlü kılıyor yeter ki bizler umutsuz olmayalım . Güzel düşünelim güzel olsun