2023💕 Eylül 💕Ekim💕Kasim💕Aralik ve sonrasi gebelik bekleyenler 💕

Mutlaka yaz inş güzel haberlerini alı

Merhaba. Ben kürtajdan sonra kullanmıştım rahmi temizler diye biliyorum. 4 gün kullandıktan sonra adet olmuştum. Ama gebe kalmak için de denemek istiyordum, şehir dışına çıktığım için başlayamadım. Adete 10 gün kala kullanılmamalıymış
herkeste aynı etkiyi göstermiyormuş işte canım onun için kokuyorum bende ters tepki yaparsa diye

Merhaba kızlar! Daha döngünün 18 günündeyim diş doktoruna gideceğim, film isteyecek diye korkuyorum. Eğer hamile kaldıysam film çektirmek erken haftalarda tehlikeli değil mi? Bilginiz var mı?

ben bu sabah regl oldum canım. 24. gün çatlamıştı. çatlamadan 12 gün sonra regl oldum döngünün 31.gününde şu 14 muhabbeti tutmadı nasıl oluyor anlamadım ya. Ya bilmiyorum 3 ay oldu daha ama ben çok stres yaptım akışına bırakmam lazım bu yumurtlama testlerini de bırakayım mı bilmiyorum
Diğer topikte bir gebenin günlüğünden ekran görüntüsü paylaşmışlar yumurtlamadan sonraki 14. Gün adet olacaksınız tanımı kesin doğru değildir vücudunuzla ilgili bir durum diye

🍁🍂KASİM🍂yasbatdurum🐞
HAMİŞLER🤰🏻
@mirasanne 💕32ekim❤️hamiş 🤰🏻
@mely25 💕26Kasım❤️hamiş 🤰🏻
@morumtirak30Eylül❤️hamiş 🤰🏻
@Bhsa36ekim❤️hamiş 🤰🏻
@rosa88834ekim❤️hamis🤰🏻
@Bebik olsun24ekim❤️hamiş 🤰🏻
🐞🐞🐞🐞🐞🐞
tomrs tomrs 💕3910aralikbekliyor 💌
@cns15💕324📌 kasimbekliyor 💌
ArasaNillGerek ArasaNillGerek 💕297 aralikbekliyor 💌
@Gevezeler 💕3018📌kasimbekliyor,💌
@lilystar💕289 Aralıkbekliyor 💌
@Tospaagtd💕2📌 aralikbekliyor 💌
@alyanil 💕2730📌 kasimbekliyor 💌
Waiting for a miracle Waiting for a miracle 💕18 aralikbekliyor 💌
@mrym12💕1920 aralik💌 bekliyor
@adeninannesi12 💕308 Aralıkbekliyor 💌
@BinevsJade 💕14📌 kasim💌 bekliyor
@bvice💕2621📌 kasim💌 bekliyor
@outoffit 💕2914📌 kasimbekliyor 💌
@sonsuzaskk 💕26📌 kasimbekliyor 💌
@8996asya💕2618 aralıkbekliyor 💌
@Metaverse 💕2📌 aralikbekliyor 💌
@Damlafzt💕10 aralikbekliyor 💌
@zey0910 💕3110 aralikbekliyor 💌
@Soulfly07💕5📌 kasimbekliyor 💌
@tarccinn 💕353📌 kasimbekliyor 💌
@hacerkahraman 💕266 kasim📌💌 bekliyor
@seldakayavuz 💕3511📌kasimbekliyor 💌
@zesamu93💕2📌 Kasımbekliyor 💌
@zingarina10 💕329 Aralıkbekliyor 💌
@lilyrosey 💕277 Aralıkbekliyor 💌
@elena10 💕268aralikbekliyor 💌
haticemm42 haticemm42 💕292aralik📌💌 Bekliyor
@ecevekedileri 💕10 aralikbekliyor 💌
@Lila_22 💕2612 aralikbekliyor 💌
H hawaii 💕297 aralik💌bekliyor
@hatikea💕2411 aralik💌 bekliyor
@Maviyasemin 💕36💌 Bekliyor
Selam canlar regl olanlar sat hini bildirin guncelleyeyim olur mu❤️
Bugün reglimim ilk günü bu ay nasipse düşünüyorum. Bat 3 ocak diye güncelleyebilir miyiz bakalım nasip olacak mı🤗

Hanımlar merhaba,gebelik planladığında takviye almaya başladınız mı nelere dikkat ediyorsunuz paylaşabilir misiniz. Mesela ben günlük folik asit alımı, bir diş çiğ sarımsak yutma,sabah aç karnına pekmez yemek,yumurta tüketmek en az bir tane muz yemek gibi kendimce bir beslenme uygulamaya başladım. Sizlerin bir tavsiyesi var mı bildiğiniz uyguladığınız işe yarayacağını düşündüğünüz?

Merhabalar daha önce bir gebenin günlüğü ovulasyon testi kullanan var mı? Bu benim ovulasyon testim acaba yumurtlama oldu mu çünkü bugün yaptığım testte silik çıktı fotoğrafı ekliyorum yanıtlarsanız çok sevinirim şimdiden Allah razı olsun 🙏🤍

Eklentiler

• 740F002A-444B-4457-9A5A-0125E7BC1C8D.jpeg
    740F002A-444B-4457-9A5A-0125E7BC1C8D.jpeg
    36,1 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_1765.jpeg
    IMG_1765.jpeg
    39,4 KB · Görüntüleme: 32
Hanımlar merhaba,gebelik planladığında takviye almaya başladınız mı nelere dikkat ediyorsunuz paylaşabilir misiniz. Mesela ben günlük folik asit alımı, bir diş çiğ sarımsak yutma,sabah aç karnına pekmez yemek,yumurta tüketmek en az bir tane muz yemek gibi kendimce bir beslenme uygulamaya başladım. Sizlerin bir tavsiyesi var mı bildiğiniz uyguladığınız işe yarayacağını düşündüğünüz

Merhabalar daha önce bir gebenin günlüğü ovulasyon testi kullanan var mı? Bu benim ovulasyon testim acaba yumurtlama oldu mu çünkü bugün yaptığım testte silik çıktı fotoğrafı ekliyorum yanıtlarsanız çok sevinirim şimdiden Allah razı olsun 🙏🤍
T çizgisinin en az c kadar koyu olması ya da c çizgisinden daha koyu olması gerekiyor diye biliyorum

T çizgisinin en az c kadar koyu olması ya da c çizgisinden daha koyu olması gerekiyor diye biliyorum
Evet bende öyle biliyorum ama tam anlamıyla o koyuluk olmadan silikleşti bir de ben böyle bir durum yine yaşamıştım o ay kimyasal gebelik yaşadım inşallah bu ay olur ne diyeyim 🥹

Merhabalar daha önce bir gebenin günlü
Evet bende öyle biliyorum ama tam anlamıyla o koyuluk olmadan silikleşti bir de ben böyle bir durum yine yaşamıştım o ay kimyasal gebelik yaşadım inşallah bu ay olur ne diyeyim 🥹
Çok geçmiş olsun inşallah rabbim sağlıcakla hayırlı evlatlar nasip eder size de bana da isteyen herkese de💕Ben de bu ay deneyeceğim ama baya araştırmıştım. Laboquick in kaset ovülasyon testlerini aldım ben de. Reglimin ilk günü bugün, bittikten sonra başlayacağım. Benim döngüm düzenli olduğu için genelde akıntıdır ağrılardır az çok anlıyordum ama bir de testlerle deneyeyim dedim. Bir arkadaş günde iki kere aralarında en az beş saat ara ile yapılsa daha iyi olur demişti galiba. Bu arada reglin kaçıncı günündesiniz belki henüz yumurtlama olmamıştır

Çok geçmiş olsun inşallah rabbim sağlıcakla hayırlı evlatlar nasip eder size de bana da isteyen herkese de💕Ben de bu ay deneyeceğim ama baya araştırmıştım. Laboquick in kaset ovülasyon testlerini aldım ben de. Reglimin ilk günü bugün, bittikten sonra başlayacağım. Benim döngüm düzenli olduğu için genelde akıntıdır ağrılardır az çok anlıyordum ama bir de testlerle deneyeyim dedim. Bir arkadaş günde iki kere aralarında en az beş saat ara ile yapılsa daha iyi olur demişti galiba. Bu arada reglin kaçıncı günündesiniz belki henüz yumurtlama olmamıştır
Ben aslında saat 2 gibi o testi yapmıştım belki geceye tam olmuştur hiç bilmiyorum tekrarlamadığım için ama ertesi gün silikleşmişti anlayamadım. Ben döngümün bugün 18. Günündeyim ortalama 33 günde bir adet oluyorum ama geçen ay baya dengem şaştı 40 gün sonra yaklaşık oldu artık kimyasal gebelikten falan mı bilemedim. Tüm testlerim de temiz lh 4 fsh 5 prolaktin 13 amh 2.74 estradiol 15 ti o biraz düşük sanırım takviye aldım bende ilk doktor bir senelik evli olmama rağmen aşılama yapalım yumurtalıkların yavaş çalışıyor dedi ama bu aşılama için bi sebep değil ki iğnesi var ılacı var hiç birsey önermeden direkt aşılama diyince üzüldüm ne yapsam bilemiyorum iki kere kimyasal gebelik yaşadım ama düşük sonuçlarla yani çok yükselmeden. Ay sizin de başınızı sisirdim ama ne yapmam gerektiğini bilemediğim için böyle yazdım uzunca 🥹

Ben aslında saat 2 gibi o testi yapmıştım belki geceye tam olmuştur hiç bilmiyorum tekrarlamadığım için ama ertesi gün silikleşmişti anlayamadım. Ben döngümün bugün 18. Günündeyim ortalama 33 günde bir adet oluyorum ama geçen ay baya dengem şaştı 40 gün sonra yaklaşık oldu artık kimyasal gebelikten falan mı bilemedim. Tüm testlerim de temiz lh 4 fsh 5 prolaktin 13 amh 2.74 estradiol 15 ti o biraz düşük sanırım takviye aldım bende ilk doktor bir senelik evli olmama rağmen aşılama yapalım yumurtalıkların yavaş çalışıyor dedi ama bu aşılama için bi sebep değil ki iğnesi var ılacı var hiç birsey önermeden direkt aşılama diyince üzüldüm ne yapsam bilemiyorum iki kere kimyasal gebelik yaşadım ama düşük sonuçlarla yani çok yükselmeden. Ay sizin de başınızı sisirdim ama ne yapmam gerektiğini bilemediğim için böyle yazdım uzunca 🥹
Estağfurullah konuşmak anlatmak isterseniz özelden de yazabilirsiniz ,çok üzüldüm inan bizleri bizden başkası anlayamıyor. Benim de bebeğimin organları gelişmediği için 18 haftalıkken sonlandırmak zorunda kaldık altı ay geçti vücut anca toparlıyor kendini. Çok üzüldüm çok ağladım ama şunu anladım her nasip vaktine esir. Doğru zamanda sağlıcakla gelsin bebeklerimiz. Allahtan umut kesilmez yaşadığımız her zorluk bizi daha güçlü kılıyor yeter ki bizler umutsuz olmayalım . Güzel düşünelim güzel olsun🤗

Estağfurullah konuşmak anlatmak isterseniz özelden de yazabilirsiniz ,çok üzüldüm inan bizleri bizden başkası anlayamıyor. Benim de bebeğimin organları gelişmediği için 18 haftalıkken sonlandırmak zorunda kaldık altı ay geçti vücut anca toparlıyor kendini. Çok üzüldüm çok ağladım ama şunu anladım her nasip vaktine esir. Doğru zamanda sağlıcakla gelsin bebeklerimiz. Allahtan umut kesilmez yaşadığımız her zorluk bizi daha güçlü kılıyor yeter ki bizler umutsuz olmayalım . Güzel düşünelim güzel olsun🤗
Tabiki olacağın önüne geçemiyoruz ben kimyasala üzüldüysem siz bebeğinize çok daha üzülmüşsünüzdür inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırız sizde kendinizi hiç üzmeyin dermansız derdimiz yok çok şükür iyi olur inşallah 💕

X