2023💕 Eylül 💕Ekim💕Kasim💕Aralik ve sonrasi gebelik bekleyenler 💕

Kızlar çatlamamın 10. günü bugün elimde fazladan innovita gebelik testi vardı yaptım kocaman bi negatif. Erken mi sizce ya? Bir de bunun erken gebelik testi mi olması lazım 10. günden sonra çıkar diyorlar ya

Bence gelmedigi surece hep umut var canim ins sende tez zamanda kavus bebisine ama erken gebelik yapma insani cok yoruyor ben sonuna kadar bekledim gununde yaptim.ve bildigin regl agrisi cekiyorum bi yandan hic ama hic farklı degildi reglden. hep akinti oluyor yazmis hamisler benimki kupkurugogus desen hala minnak bi sisme yok oylesine son gun test yaptim ve pozitif sok oldum

Kızlar çatlamamın 10. günü bugün elimde fazladan innovita gebelik testi vardı yaptım kocaman bi negatif. Erken mi sizce ya? Bir de bunun erken gebelik testi mi olması lazım 10. günden sonra çıkar diyorlar ya
Canim erken ben 15. Gunu gordum pozitifi bence bekle cunku ignden 36 saat sora yumurta catliyor buluscak dollucek rahme yerlescek cok zor 10. Gunu bence bi 5 gun sonra tekrar yap. İns seninledir

Canim erken ben 15. Gunu gordum pozitifi bence bekle cunku ignden 36 saat sora yumurta catliyor buluscak dollucek rahme yerlescek cok zor 10. Gunu bence bi 5 gun sonra tekrar yap. İns seninledir
Canım ben iğne kullanmadım ama fark eder mi ki? Yumurtlama testiyle gördüm çatlamayı.

Merhaba bende 1 aralıkta transfer oldum yaşım 36 2. Tüp bebek denemem

Sağ kaşık aldım vardı arkadaşlar pik gördüm doğru mudur diye doktora gittim bugün birtane yumurtam gelişmiş 20 mm boyutunda sizce iyi mi arkadaşlar bir tane gelişmiş olması yeterli mi ?

Canım ben iğne kullanmadım ama fark eder mi ki? Yumurtlama testiyle gördüm çatlamayı.
Yani aslinda oda oyle canim soyle dusun pik oldugunda hemen pit die catlamio o sadece uyari aslinda catlayacak diye .yumurta oncesi ve sonrasinda iliski oneriyorlar ayni asilamada da oyle oldu mesela garanti olmasi acisindan .hepsinde klasik 14 gun sonra test yapin en erken diyorlar. Oncesi bence insani yoruyor ve strese sokuyor.

Catlamadan sonra 14. Gun en erken test yapmalisin canim

Catlamadan sonra 14. Gun en erken test yapmalisin canim
Öyle yapayım bari ama regl ağrısı gibi hafiften yokluyor ağrı bilmiyorum nedense umudum yok canım testten sonra da bi tık modum düştü galiba ya neyse olmazsam cuma yaparım artık bir de. Ay sen yapsana artıkkkk ben çatlayacağım burda ahaha içimden bir ses var bir şeyler sende diyor

Sabah yaptm tek cizgi canim benimde modum baya dustu kasiklarimda agri var ama yine adet geliyor sanirim benim 14. Gun gecti coktan gecen aya gore 8 ijde adet olmustum 8 ine kadar birazcik umudum kaldi

Arkadaşlar merhaba soğan kürü hakkında bilgisi olan var mı yani benim reglim düzenli olur herhangi bir kist vs vs gibi bir durumum da yok gebelik için soğan kürü denemek istiyorum ama korkuyorum da biraz bilgisi olan yada soğan kürü yapıp gebe kalan var mı

Ben bugün kaset test yaptım negatif. Klasik regl belirtilerim var üzgünüm ama yine regl geliyor sanırım

Merhaba soğan kürü hiç denemedim fakat okuduğum yorumlarsa regl dengesizleştirdiği ve kist yaptığı yazıyordu

Ben bugün kaset test yaptım negatif. Klasik regl belirtilerim var üzgünüm ama yine regl geliyor sanırım
Canımmm bende yaptım bugün yine kaset testlerden benim de negatif regl belirtim de yok ama olurum muhtemelen bende 1-2 güne. Yumurtlamadan sonra 11. Gün bugün benim senin kaçıncı gündü?

Canımmm bende yaptım bugün yine kaset testlerden benim de negatif regl belirtim de yok ama olurum muhtemelen bende 1-2 güne. Yumurtlamadan sonra 11. Gün bugün benim senin kaçıncı gündü?
dün yazamadım kusura bakma canım , bugün benim çatlamadan sonraki (yani 23 pik,24 silikti) 12.gündeyim. hiç bir belirti yok. regl olacak gibi iştahım açık ve vücut ısım yükseldi. 2 güne regl bekliyorum ve moralim aşırı bozuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…