- 10 Ağustos 2023
- 1.133
- 379
- 32
Bence gelmedigi surece hep umut var canim ins sende tez zamanda kavus bebisineÖncelikle hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Benim kasım ayı ilk denememdi. BAT'a tahmini 2-3 gün var. Dün ve ondan önceki yaptığım miratech erken gebelik testlerimin tamamı terrrtemiz. Regl ağrım başladı bildiğimiz regl ağrısı bence... Göğüslerin de maşallahı var. Ancak böyle okuyunca ümidi kesmesem mi diyor insan
Canim erken ben 15. Gunu gordum pozitifi bence bekle cunku ignden 36 saat sora yumurta catliyor buluscak dollucek rahme yerlescek cok zor 10. Gunu bence bi 5 gun sonra tekrar yap. İns seninledirKızlar çatlamamın 10. günü bugün elimde fazladan innovita gebelik testi vardı yaptım kocaman bi negatif. Erken mi sizce ya? Bir de bunun erken gebelik testi mi olması lazım 10. günden sonra çıkar diyorlar ya
Canım ben iğne kullanmadım ama fark eder mi ki? Yumurtlama testiyle gördüm çatlamayı.Canim erken ben 15. Gunu gordum pozitifi bence bekle cunku ignden 36 saat sora yumurta catliyor buluscak dollucek rahme yerlescek cok zor 10. Gunu bence bi 5 gun sonra tekrar yap. İns seninledir
UmarımAdetine kadar tekrarlamaz insallah ve bebisle alakalidr umarim
Merhaba bende 1 aralıkta transfer oldum yaşım 36 2. Tüp bebek denememSelam canlar regl olanlar sat hini bildirin guncelleyeyim olur mu
KASİM yas bat durum HAMİŞLER @mirasanne 32 ekim hamiş @mely25 26 Kasım hamiş @morumtirak 30 Eylül hamiş @Bhsa 36 ekim hamiş @rosa888 34 ekim hamis @Bebik olsun 24 ekim hamiş tomrs 39 10aralik bekliyor @cns15 32 4 kasim bekliyor @kova35 29 7 aralik bekliyor @Gevezeler 30 18 kasim bekliyor, @lilystar 28 9 Aralık bekliyor @Tospaagtd 2 aralik bekliyor @alyanil 27 30 kasim bekliyor @Waiting for a miracle 18 aralik bekliyor @mrym12 19 20 aralik bekliyor A adeninannesi12 30 8 Aralık bekliyor @BinevsJade 14 kasim bekliyor @bvice 26 21 kasim bekliyor @outoffit 29 14 kasim bekliyor @sonsuzaskk 26 kasim bekliyor @8996asya 26 18 aralık bekliyor @Metaverse 2 aralik bekliyor @Damlafzt 10 aralik bekliyor zey0910 31 10 aralik bekliyor @Soulfly07 5 kasim bekliyor @tarccinn 35 3 kasim bekliyor @hacerkahraman 26 6 kasim bekliyor @seldakayavuz 35 11 kasim bekliyor @zesamu93 2 Kasım bekliyor Z zingarina10 32 9 Aralık bekliyor @lilyrosey 27 7 Aralık bekliyor @elena10 26 8aralik bekliyor @haticemm42 29 2aralik Bekliyor @ecevekedileri 10 aralik bekliyor @Lila_22 26 12 aralik bekliyor @hawaii 29 7 aralik @hatikea 24 11 aralik
Yani aslinda oda oyle canim soyle dusun pik oldugunda hemen pit die catlamio o sadece uyari aslinda catlayacak diye .yumurta oncesi ve sonrasinda iliski oneriyorlar ayni asilamada da oyle oldu mesela garanti olmasi acisindan .hepsinde klasik 14 gun sonra test yapin en erken diyorlar. Oncesi bence insani yoruyor ve strese sokuyor.Canım ben iğne kullanmadım ama fark eder mi ki? Yumurtlama testiyle gördüm çatlamayı.
Catlamadan sonra 14. Gun en erken test yapmalisin canimKızlar çatlamamın 10. günü bugün elimde fazladan innovita gebelik testi vardı yaptım kocaman bi negatif. Erken mi sizce ya? Bir de bunun erken gebelik testi mi olması lazım 10. günden sonra çıkar diyorlar ya
Öyle yapayım bari ama regl ağrısı gibi hafiften yokluyor ağrı bilmiyorum nedense umudum yok canım testten sonra da bi tık modum düştü galiba ya neyse olmazsam cuma yaparım artık bir de. Ay sen yapsana artıkkkk ben çatlayacağım burda ahaha içimden bir ses var bir şeyler sende diyorCatlamadan sonra 14. Gun en erken test yapmalisin canim
Sabah yaptm tek cizgi canim benimde modum baya dustu kasiklarimda agri var ama yine adet geliyor sanirim benim 14. Gun gecti coktan gecen aya gore 8 ijde adet olmustum 8 ine kadar birazcik umudum kaldiÖyle yapayım bari ama regl ağrısı gibi hafiften yokluyor ağrı bilmiyorum nedense umudum yok canım testten sonra da bi tık modum düştü galiba ya neyse olmazsam cuma yaparım artık bir de. Ay sen yapsana artıkkkk ben çatlayacağım burda ahaha içimden bir ses var bir şeyler sende diyor
ay valla niye böyle olduk ya tüm modumuz düştü. Neyse regl olmayana kadar umut varSabah yaptm tek cizgi canim benimde modum baya dustu kasiklarimda agri var ama yine adet geliyor sanirim benim 14. Gun gecti coktan gecen aya gore 8 ijde adet olmustum 8 ine kadar birazcik umudum kaldi
Ben bi kac gune regl olurum bence pozitif ciksa simdiye cikardi yaay valla niye böyle olduk ya tüm modumuz düştü. Neyse regl olmayana kadar umut var
Hayirlisi olsun rabbim verir inşallah son adet tarihi nedir olacak olan onu ekleyeyimMerhaba bende 1 aralıkta transfer oldum yaşım 36 2. Tüp bebek denemem
Ben bugün kaset test yaptım negatif. Klasik regl belirtilerim var üzgünüm ama yine regl geliyor sanırımKızlar çatlamamın 10. günü bugün elimde fazladan innovita gebelik testi vardı yaptım kocaman bi negatif. Erken mi sizce ya? Bir de bunun erken gebelik testi mi olması lazım 10. günden sonra çıkar diyorlar ya
Merhaba soğan kürü hiç denemedim fakat okuduğum yorumlarsa regl dengesizleştirdiği ve kist yaptığı yazıyorduArkadaşlar merhaba soğan kürü hakkında bilgisi olan var mı yani benim reglim düzenli olur herhangi bir kist vs vs gibi bir durumum da yok gebelik için soğan kürü denemek istiyorum ama korkuyorum da biraz bilgisi olan yada soğan kürü yapıp gebe kalan var mı
Canımmm bende yaptım bugün yine kaset testlerden benim de negatif regl belirtim de yok ama olurum muhtemelen bende 1-2 güne. Yumurtlamadan sonra 11. Gün bugün benim senin kaçıncı gündü?Ben bugün kaset test yaptım negatif. Klasik regl belirtilerim var üzgünüm ama yine regl geliyor sanırım
dün yazamadım kusura bakma canım , bugün benim çatlamadan sonraki (yani 23 pik,24 silikti) 12.gündeyim. hiç bir belirti yok. regl olacak gibi iştahım açık ve vücut ısım yükseldi. 2 güne regl bekliyorum ve moralim aşırı bozukCanımmm bende yaptım bugün yine kaset testlerden benim de negatif regl belirtim de yok ama olurum muhtemelen bende 1-2 güne. Yumurtlamadan sonra 11. Gün bugün benim senin kaçıncı gündü?
Evet bende araştırdım birisi çok iyi geldi diyor birisi dengemi bozdu diyor en iyisi yapmamak sanırım :)Merhaba soğan kürü hiç denemedim fakat okuduğum yorumlarsa regl dengesizleştirdiği ve kist yaptığı yazıyordu