2023💕 Eylül 💕Ekim💕Kasim💕Aralik ve sonrasi gebelik bekleyenler 💕

Eki Görüntüle 3345678
Kizlar gunaydin dun test yapmis birakmistim aksam yaomistim unutmusum sabah kalktm baktim boyleydi kuruma cizgisimidr bilemedim ama yumurtlamadan snraki 14. Gun gecti 2 aralikti gecen aya gore adet gunumde 8 aralik yarin sabah ilk idrarla tekrarlayacagim
canım kuruma olabilir. 1 tane daha yapsana çatlamadan sonra kaçıncı günün varsa çıkar zaten

Kizlar merhaba 1,5 senedir cocuk sahibi olmaya calisiyorduk en son 18 kasimda cipli asilama yaptirdim sonuc bugün pozitif 😊ama inanin ne gogus sismesi ne acimasi var bende kesin hamile degilim diye dusundum o kadar regl sancisi olduki bildiginiz regl sancisi gercekten farki yokmus kendimi yemisim belirti arayarak asilamanin 10. Gunu ve 13. Gunu kahve lekelenmem geldi sadece oda adet geliyor dedim ama degilmisim .burda okuyan yazan kim varsa bir an once bebislerinize kavusmaniz icin dua ediyor olacagim ❣️
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Benim kasım ayı ilk denememdi. BAT'a tahmini 2-3 gün var. Dün ve ondan önceki yaptığım miratech erken gebelik testlerimin tamamı terrrtemiz. Regl ağrım başladı bildiğimiz regl ağrısı bence... Göğüslerin de maşallahı var. Ancak böyle okuyunca ümidi kesmesem mi diyor insan 😊

zey0910 zey0910 canımmm sen ne yaptın seninle bat'ımız aynıydı. ne zaman başlayacağız teste :) benim 10.gün bunügn çatlamadan sonra yapsam mı diyorum ahah
valla eşim test alalım dedi de yapmıcam test falan dedim. ama benim pik 23 kasımdı. 28 günde bir regl oluyorum. çatlamaya göre 8 aralık regl günüm. 4 gün kaldı sayılır bi sürpriz olmazsa. yapsam mı yapmasam mı kararsız kalıyorum. sen yapacak mısın? regle ka. gün kaldı senin.
ayy ben dün gece bi rüya gördüm.. yeni aklıma geldiiiii. ben bebek haberini eşime vermek için bi sürpriz hazırlamıştım bi kutu. bi kaç ay önce :KK43: rüyamda o kutunun olduğu yere bi çocuk giriyordu dur dur diye bağırıp çocuğu ordan çıkarıyordum :) hayırdır inşallah

valla eşim test alalım dedi de yapmıcam test falan dedim. ama benim pik 23 kasımdı. 28 günde bir regl oluyorum. çatlamaya göre 8 aralık regl günüm. 4 gün kaldı sayılır bi sürpriz olmazsa. yapsam mı yapmasam mı kararsız kalıyorum. sen yapacak mısın? regle ka. gün kaldı senin.
ayy ben dün gece bi rüya gördüm.. yeni aklıma geldiiiii. ben bebek haberini eşime vermek için bi sürpriz hazırlamıştım bi kutu. bi kaç ay önce :KK43: rüyamda o kutunun olduğu yere bi çocuk giriyordu dur dur diye bağırıp çocuğu ordan çıkarıyordum :) hayırdır inşallah
canım benim pik 22. çatlama 24. Aslında benim yarın döngümün 30.günü 30-32 günde oluyordum ben asssla da gecikmezdi ama geç çatladım o yüzden aralık 8 falan olur heralde regl. Çatlamadan 11.günden sonra daha iyi sonuç oluyor diyorlar aslında çarşamba günü yapmak istiyordum. baya sabırsızım ama çarşamba yapacağım dayanabilirsem. Bende rüyamda çift çizgi görüyordum bilinçaltımız bunlarla oldu normal :) hiçbir belirtim yok. ne ağrı ne akıntı. ne kasıklarda karıncalanma :) o yüzden pek umudum yok. sadece geçen hafta grip + ishal + hazımsızlık + şişkinlik yaşadım o da 3 gün sürdü

canım benim pik 22. çatlama 24. Aslında benim yarın döngümün 30.günü 30-32 günde oluyordum ben asssla da gecikmezdi ama geç çatladım o yüzden aralık 8 falan olur heralde regl. Çatlamadan 11.günden sonra daha iyi sonuç oluyor diyorlar aslında çarşamba günü yapmak istiyordum. baya sabırsızım ama çarşamba yapacağım dayanabilirsem. Bende rüyamda çift çizgi görüyordum bilinçaltımız bunlarla oldu normal :) hiçbir belirtim yok. ne ağrı ne akıntı. ne kasıklarda karıncalanma :) o yüzden pek umudum yok. sadece geçen hafta grip + ishal + hazımsızlık + şişkinlik yaşadım o da 3 gün sürdü
yani aslında aynı durumdayız. benimde hiç belirtim yok. akıntı vs yok hala. bende dayanabilirsem beklicem.
kendimi oyalıyorum misafir falan alıyorum arkadaşlarla görüşüyorum :) kafama takmadan bu güne kadar geldim. ama bu hafta nasıl geçer bilemiyorum.
evde de kaset test var. erken gebelik olsa kesin yapardım he :))

yani aslında aynı durumdayız. benimde hiç belirtim yok. akıntı vs yok hala. bende dayanabilirsem beklicem.
kendimi oyalıyorum misafir falan alıyorum arkadaşlarla görüşüyorum :) kafama takmadan bu güne kadar geldim. ama bu hafta nasıl geçer bilemiyorum.
evde de kaset test var. erken gebelik olsa kesin yapardım he :))
ahaha bende ovülasyon testlerinin yanında gelen 2 tane innovita test var dürtüp duruyor beni ama yok ya yapmayacağım şimdi yapsam regl olana kadar yine yapacağım zaten en azından geç olsun negatif olursa tekrar yapmayayım :) sen değerlendirebilmiş miydin yumurtlamayı bu arada unuttum

ahaha bende ovülasyon testlerinin yanında gelen 2 tane innovita test var dürtüp duruyor beni ama yok ya yapmayacağım şimdi yapsam regl olana kadar yine yapacağım zaten en azından geç olsun negatif olursa tekrar yapmayayım :) sen değerlendirebilmiş miydin yumurtlamayı bu arada unuttum
evet değerlendirdim canım. bi de ben c life diye bi takviye kullandım. bakalım hayırlısı. ama yarın test yaparım ben erken gebelik alıp, kendimi tanıyorum. :) ofiste canım sıkılıyor :)

evet değerlendirdim canım. bi de ben c life diye bi takviye kullandım. bakalım hayırlısı. ama yarın test yaparım ben erken gebelik alıp, kendimi tanıyorum. :) ofiste canım sıkılıyor :)
aaa o nasıl bir takviye canım? ben sözde folik aside başladım ama asssla düzenli kullanamıyorum. bende çarşamba günü kesin yaparım sabah erkenden :) hiç belirti yok ya göğüs haysiyeti kasık vs 0 belirti. bende zaten regl zamanı da göğüs hassasiyeti olmaz da iki-üç gün öncede yokları karın kasık ağrıları anlamadım

aaa o nasıl bir takviye canım? ben sözde folik aside başladım ama asssla düzenli kullanamıyorum. bende çarşamba günü kesin yaparım sabah erkenden :) hiç belirti yok ya göğüs haysiyeti kasık vs 0 belirti. bende zaten regl zamanı da göğüs hassasiyeti olmaz da iki-üç gün öncede yokları karın kasık ağrıları anlamadım
c life hakkında çok olumsuz yorumlrda vardı olumlu yorumlara da dolandırıcı diyorlardı:) bana arkadaşım önrdi. çevresinde kullanıp hamile kalan varmış . ben de bu ay denemek istedim. nasip yani her takviye herkeste işe yaramıyor. bu da kistleri olanlarda kistleri düşürmeye yardım ediyor hem de yumurtayı destekliyor. neden olmasın dedim kullanım. zaten yumurtlama haftasına kadar kullanılıyor. kısa süre kullandım.

Merhaba kızlar size bir şey danışmak istiyorum Normalde 30 günde bir adet olurum ama geçen ay 40 gün sürdü Ben ovalasyon testi yapıyorum bugün 13.günüm henüz yumurtlama olmadı takipteyim ama iki gündür çok hafif bir kan ve kahverengimsi leke geliyor sizce neden .?

X