2023💕 Eylül 💕Ekim💕Kasim💕Aralik ve sonrasi gebelik bekleyenler 💕

Eylül 💕yaşbatdurum
tomrs tomrs 3917 Eylülbekliyor 💌
A adeninannesi12 3023 Eylülbekliyor 💌
@esmeyanayan2715 Eylülbekliyor 💌
@gulseliinn2917 Eylülbekliyor 💌
@cns15324 ekimbekliyor 💌
@nurd352917 Eylülbekliyor 💌
ArasaNillGerek ArasaNillGerek 2911 Eylülbekliyor 💌
@Reydiya2610 Eylülbekliyor 💌
@ysmnella3226 Eylülbekliyor 💌
@mirasanne327 ekimbekliyor 💌
@ozelemm27Bekliyor💌
@lilystar2811 Eylülbekliyor 💌
@miniminnoss2928 Eylülbekliyor 💌
@lazy20212721 Eylülbekliyor 💌
B Beriam 12 Eylülbekliyor 💌
@denizperisii2827 Eylülbekliyor 💌
@Lovelyy352826 Eylülbekliyor 💌
@gebelikistiyorum472823 Eylülbekliyor 💌
Yaş 21 bat 16 eylül 🙏🏻

Ciğerlere çok zararı varmış nefes alamayınca öğrenmiş oldum tabi evlatlarımız var sonuçta kendimize onun için dikkat etmeliyiz bebeğim
Bende bu konuda ihmal ediyorm camasir suyunu dokup koklaya koklaya fircaliyorum nekdar tehlikeli yaptgmiz oysa 😢 sac boyasida cok aci kokuyo oda boyarken geriyor beni

Eylül 💕yaşbatdurum
tomrs tomrs 3917 Eylülbekliyor 💌
A adeninannesi12 3023 Eylülbekliyor 💌
@esmeyanayan2715 Eylülbekliyor 💌
@gulseliinn2917 Eylülbekliyor 💌
@cns15324 ekimbekliyor 💌
@nurd352917 Eylülbekliyor 💌
ArasaNillGerek ArasaNillGerek 2911📌 Eylülbekliyor 💌
@Reydiya2610📌 Eylülbekliyor 💌
@ysmnella3226 Eylülbekliyor 💌
@mirasanne327 ekimbekliyor 💌
@ozelemm27Bekliyor💌
@lilystar2811📌 Eylülbekliyor 💌
@miniminnoss2928 Eylülbekliyor 💌
@lazy20212721 Eylülbekliyor 💌
B Beriam 12📌 Eylülbekliyor 💌
@denizperisii2827 Eylülbekliyor 💌
@Lovelyy352826 Eylülbekliyor 💌
@gebelikistiyorum472823 Eylülbekliyor 💌
@mrym121922 Eylülbekliyor 💌
ecemree ecemree 2116 Eylülbekliyor 💌
Maşallah kizlar cogaldik rabbim isteyen herkese bebek versin kucağını boş birakmasin 💕 işaret lediklerim yaklasan ve günü gecenler bilgilendirin bizi olur mu durumlariniz nasil

Maşallah kizlar cogaldik rabbim isteyen herkese bebek versin kucağını boş birakmasin 💕 işaret lediklerim yaklasan ve günü gecenler bilgilendirin bizi olur mu durumlariniz nasil
Kızlar benden akşamüstü 6dan beri pembe pembe akıntılar geliyor kırmızıya dönmedi ama döner zaten en son 4 gün kala yaptığım test negatifti yarın doktorumu arayacağım. Sonuçlardan haberdar ederim belki benim gibi yaşayan varsa ( ikinci bebe negatifleri yani) yardımcı olmuş olurum hepinizden güzel haberler bekliyorum burdayım yaniiii bi yere gitmiyorum😂😂😂

Kızlar benden akşamüstü 6dan beri pembe pembe akıntılar geliyor kırmızıya dönmedi ama döner zaten en son 4 gün kala yaptığım test negatifti yarın doktorumu arayacağım. Sonuçlardan haberdar ederim belki benim gibi yaşayan varsa ( ikinci bebe negatifleri yani) yardımcı olmuş olurum hepinizden güzel haberler bekliyorum burdayım yaniiii bi yere gitmiyorum😂😂😂
Hakkimizda hayirlisi canm, gelecek ay her sey yolunda olur inşallah,

Hakkimizda hayirlisi canm, gelecek ay her sey yolunda olur inşallah,
Selam kızlar benim 6-7 saattir sadece peçeteye sildikçe toz pembe gelen akıntım var yumurtlama döneminde olan akıntılar var ya onun biraz daha çok hali ama kanama yok yoğunluk yok kırmızılık ve pıhtı hiç yok fikri olan var mı

X