2023💕 Eylül 💕Ekim💕Kasim💕Aralik ve sonrasi gebelik bekleyenler 💕

Ozelde doktorlar yumurta takibi yapiyoda devkette yapmiyolar sans eseri bi kere doktr bana yumurtan catlamis dedi muaynede devlette oda pcos vardi kontrollere gdyodm ilac diyet vs denk geldide soyledi

Devlete muayneye gttigimde soyluyolar yumurta takibi yaomyorz diye ama kuzenim ozelde yaptrmsti
Yani ben de gecen şubat ayında bir ay öncesinde emzirmeyi bıraktığım için devletteki kadın doğuma gittim. Gebelik var mı hormonlar ne durumda diye. Hiç ultrasonla bile bakmadı bir iki tan testi istedi o kadar. En azından rutin muayenelerde tamalayıcı sağlık sigortan olması çok iyi bişey. Her zaman devlete randevu buluyosun bulamıyosun belli değil

Valla bende 15 gun sonrasina aliyorm randevulari ancak zor oluyor evet ozeldede cok tetkik isterlerse pahaliya geliyor sabirla devlette randevu bekliyorm en zor randevu dahiliyede bence ama ayni hafta bulamiyorum hic . Doktor beni nekdar derin muayne ettiyse muayneden beri icerim aciyor yumurtaliklarim zonkluyo sanki kasiklarim batiyor muayneden diye dusunmedem gebelik var herlde diycem

Ben yokum

Önceden bi bölüm dr kağıda kaşelerdi direkt gdiğer bölümün veznesinden randevu alırdık omu da kaldırdılar şimdi yoğunluk var diye. Adı vardı onun unuttum neyse doğumlarda çok pahalanmış bi tek tahliller olsa neyse izmirde 20-30 bin den bahsediyolar. Daha durun erken bikaç gün daha sıkın dişinizi

Ozelde dogum masraflari cok ya bide sezeyansa kaliyosun 1 gece cok zor cidden bu pahalilikta ama devlet hastaneleride ozel gbi artik heleki sehir hastaneleri odalar cok guzel temiz esyalar yeni ve ozenli

Ozelde dogum masraflari cok ya bide sezeyansa kaliyosun 1 gece cok zor cidden bu pahalilikta ama devlet hastaneleride ozel gbi artik heleki sehir hastaneleri odalar cok guzel temiz esyalar yeni ve ozenli
Benim sıkıntı normal doğuramıyorum. Eğer ilk gebelikten 18 ay geçmiş normal derlerse diye korkumdan devlete gitmeye çekiniyorum. Makum devlet hastaneleri normal doğumcu

Benim sıkıntı normal doğuramıyorum. Eğer ilk gebelikten 18 ay geçmiş normal derlerse diye korkumdan devlete gitmeye çekiniyorum. Makum devlet hastaneleri normal doğumcu
Sirf normal dogurmak icin devlete gittim bende sezeyandan odum kopuyo yine normal olsun doye devlete randevu aliyorum iste bende

Dunden beri karnm kasiklarim cok agryo ya erkenmi adet olcam acaba olcaksamda olayim hormon testi vereyim onunda sonucunu alayim bi an once

Dunden beri karnm kasiklarim cok agryo ya erkenmi adet olcam acaba olcaksamda olayim hormon testi vereyim onunda sonucunu alayim bi an once
Valla benim de öyleydi şu yumurtlamadan sonraki ilk bir hafta 10 gün anlık bişey batıyodu onlara güvenip 6 ile 4 gün kala test yapmıştım negatifti ondan hevesimi kırdılar bak gecikmede bugun 3. Günüm test yapmıyorum

Ben gecince nekdar dayanablrm bilmiyorumvajinal ultrason ile bakti ya o ultrason yapti agryi sanirim rahatsz oldum zaten muaynede agrim olmadi ama gerildim biraz dun aksam agrim basladi

Beni de ekler misin yaş 19 bat 22 Eylül

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…