- 24 Kasım 2022
- 973
- 616
Ozelde doktorlar yumurta takibi yapiyoda devkette yapmiyolar sans eseri bi kere doktr bana yumurtan catlamis dedi muaynede devlette oda pcos vardi kontrollere gdyodm ilac diyet vs denk geldide soylediEvet doktor muayenesi olmalı nokta atış 26sında dr um dediki salı günü bu yumurta çatlar. Uygulama bi gün sonrasını gösteriyodu çarşambayı gerçekten salı oldu yani. Ovü testleeinde sıvı alımına dikkat etcen edemicen vs çok kriterli doktor garanti ama
Böle olunca insan emin olamiyorda .en iyisi yarın olmazsam kan mı versem ,bgun mu versemVar yok arasi canm
Bence regl gununu gecmesini bekleBöle olunca insan emin olamiyorda .en iyisi yarın olmazsam kan mı versem ,bgun mu versem
Öle yapicam cnku böle regl olcakmisim gbi kasıklarımda hafif bı ağrı varBence regl gununu gecmesini bekle
Yaa onu bilmiyordum bak devlette bakılmadığını insanı özele sevk ediyolar hepOzelde doktorlar yumurta takibi yapiyoda devkette yapmiyolar sans eseri bi kere doktr bana yumurtan catlamis dedi muaynede devlette oda pcos vardi kontrollere gdyodm ilac diyet vs denk geldide soyledi
Devlete muayneye gttigimde soyluyolar yumurta takibi yaomyorz diye ama kuzenim ozelde yaptrmstiYaa onu bilmiyordum bak devlette bakılmadığını insanı özele sevk ediyolar hep
Yani ben de gecen şubat ayında bir ay öncesinde emzirmeyi bıraktığım için devletteki kadın doğuma gittim. Gebelik var mı hormonlar ne durumda diye. Hiç ultrasonla bile bakmadı bir iki tan testi istedi o kadar. En azından rutin muayenelerde tamalayıcı sağlık sigortan olması çok iyi bişey. Her zaman devlete randevu buluyosun bulamıyosun belli değilDevlete muayneye gttigimde soyluyolar yumurta takibi yaomyorz diye ama kuzenim ozelde yaptrmsti
Valla bende 15 gun sonrasina aliyorm randevulari ancak zor oluyor evet ozeldede cok tetkik isterlerse pahaliya geliyor sabirla devlette randevu bekliyorm en zor randevu dahiliyede bence ama ayni hafta bulamiyorum hic . Doktor beni nekdar derin muayne ettiyse muayneden beri icerim aciyor yumurtaliklarim zonkluyo sanki kasiklarim batiyor muayneden diye dusunmedem gebelik var herlde diycemYani ben de gecen şubat ayında bir ay öncesinde emzirmeyi bıraktığım için devletteki kadın doğuma gittim. Gebelik var mı hormonlar ne durumda diye. Hiç ultrasonla bile bakmadı bir iki tan testi istedi o kadar. En azından rutin muayenelerde tamalayıcı sağlık sigortan olması çok iyi bişey. Her zaman devlete randevu buluyosun bulamıyosun belli değil
Ben yokum
Eylül yaş bat durum tomrs 39 17 Eylül bekliyor A adeninannesi12 30 23 Eylül bekliyor @esmeyanayan 27 15 Eylül bekliyor @gulseliinn 29 17 Eylül bekliyor @cns15 32 4 ekim bekliyor @nurd35 29 17 Eylül bekliyor ArasaNillGerek 29 11 Eylül bekliyor @Reydiya 26 10 Eylül bekliyor @ysmnella 32 26 Eylül bekliyor @mirasanne 32 7 ekim bekliyor @ozelemm 27 Bekliyor @lilystar 28 11 Eylül bekliyor @miniminnoss 29 28 Eylül bekliyor @lazy2021 27 21 Eylül bekliyor @Beriam 12 Eylül bekliyor @denizperisii 28 27 Eylül bekliyor @Lovelyy35 28 26 Eylül bekliyor @gebelikistiyorum47 28 23 Eylül bekliyor
Önceden bi bölüm dr kağıda kaşelerdi direkt gdiğer bölümün veznesinden randevu alırdık omu da kaldırdılar şimdi yoğunluk var diye. Adı vardı onun unuttum neyseValla bende 15 gun sonrasina aliyorm randevulari ancak zor oluyor evet ozeldede cok tetkik isterlerse pahaliya geliyor sabirla devlette randevu bekliyorm en zor randevu dahiliyede bence ama ayni hafta bulamiyorum hic . Doktor beni nekdar derin muayne ettiyse muayneden beri icerim aciyor yumurtaliklarim zonkluyo sanki kasiklarim batiyor muayneden diye dusunmedem gebelik var herlde diycem
Ozelde dogum masraflari cok ya bide sezeyansa kaliyosun 1 gece cok zor cidden bu pahalilikta ama devlet hastaneleride ozel gbi artik heleki sehir hastaneleri odalar cok guzel temiz esyalar yeni ve ozenliÖnceden bi bölüm dr kağıda kaşelerdi direkt gdiğer bölümün veznesinden randevu alırdık omu da kaldırdılar şimdi yoğunluk var diye. Adı vardı onun unuttum neysedoğumlarda çok pahalanmış bi tek tahliller olsa neyse izmirde 20-30 bin den bahsediyolar. Daha durun erken bikaç gün daha sıkın dişinizi
Benim sıkıntı normal doğuramıyorum. Eğer ilk gebelikten 18 ay geçmiş normal derlerse diye korkumdan devlete gitmeye çekiniyorum. Makum devlet hastaneleri normal doğumcuOzelde dogum masraflari cok ya bide sezeyansa kaliyosun 1 gece cok zor cidden bu pahalilikta ama devlet hastaneleride ozel gbi artik heleki sehir hastaneleri odalar cok guzel temiz esyalar yeni ve ozenli
Sirf normal dogurmak icin devlete gittim bende sezeyandan odum kopuyo yine normal olsun doye devlete randevu aliyorum iste bendeBenim sıkıntı normal doğuramıyorum. Eğer ilk gebelikten 18 ay geçmiş normal derlerse diye korkumdan devlete gitmeye çekiniyorum. Makum devlet hastaneleri normal doğumcu
Dunden beri karnm kasiklarim cok agryo ya erkenmi adet olcam acaba olcaksamda olayim hormon testi vereyim onunda sonucunu alayim bi an onceBenim sıkıntı normal doğuramıyorum. Eğer ilk gebelikten 18 ay geçmiş normal derlerse diye korkumdan devlete gitmeye çekiniyorum. Makum devlet hastaneleri normal doğumcu
Valla benim de öyleydi şu yumurtlamadan sonraki ilk bir hafta 10 gün anlık bişey batıyodu onlara güvenip 6 ile 4 gün kala test yapmıştım negatifti ondan hevesimi kırdılar bak gecikmede bugun 3. Günüm test yapmıyorumDunden beri karnm kasiklarim cok agryo ya erkenmi adet olcam acaba olcaksamda olayim hormon testi vereyim onunda sonucunu alayim bi an once
Ben gecince nekdar dayanablrm bilmiyorumValla benim de öyleydi şu yumurtlamadan sonraki ilk bir hafta 10 gün anlık bişey batıyodu onlara güvenip 6 ile 4 gün kala test yapmıştım negatifti ondan hevesimi kırdılar bak gecikmede bugun 3. Günüm test yapmıyorum
Kadın olmak ne kadar zor demiBen gecince nekdar dayanablrm bilmiyorumvajinal ultrason ile bakti ya o ultrason yapti agryi sanirim rahatsz oldum zaten muaynede agrim olmadi ama gerildim biraz dun aksam agrim basladi
Cidden zor herseyi dusunen biziz baska seyle mesgul olayim dedigimde bile kendimi bunlarla ilgili biseyle ugrasirken buluyorumKadın olmak ne kadar zor demi
Haha temizlik yapın ben gibi bol bol geçen de baya oluyo zehirleniyodum ama nefes alamadımCidden zor herseyi dusunen biziz baska seyle mesgul olayim dedigimde bile kendimi bunlarla ilgili biseyle ugrasirken buluyorum
Beni de ekler misin yaş 19 bat 22 Eylül
Eylül yaş bat durum tomrs 39 17 Eylül bekliyor A adeninannesi12 30 23 Eylül bekliyor @esmeyanayan 27 15 Eylül bekliyor @gulseliinn 29 17 Eylül bekliyor @cns15 32 4 ekim bekliyor @nurd35 29 17 Eylül bekliyor ArasaNillGerek 29 11 Eylül bekliyor @Reydiya 26 10 Eylül bekliyor @ysmnella 32 26 Eylül bekliyor @mirasanne 32 7 ekim bekliyor @ozelemm 27 Bekliyor @lilystar 28 11 Eylül bekliyor @miniminnoss 29 28 Eylül bekliyor @lazy2021 27 21 Eylül bekliyor @Beriam 12 Eylül bekliyor @denizperisii 28 27 Eylül bekliyor @Lovelyy35 28 26 Eylül bekliyor @gebelikistiyorum47 28 23 Eylül bekliyor