- 21 Şubat 2013
- 8.669
- 18.640
Hayirlisi canm,bende de tuvalet sıklığı var ama yinede umitlenmek istemiyorumBende ağrı da kalmadı vajinal ıslaklık var tuvalet sıklığı var ama her adet önü sık çıkarım. Hayırlı sonuçlar alırız inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirlisi canm,bende de tuvalet sıklığı var ama yinede umitlenmek istemiyorumBende ağrı da kalmadı vajinal ıslaklık var tuvalet sıklığı var ama her adet önü sık çıkarım. Hayırlı sonuçlar alırız inşallah
Yaş 28 bat 23 etlül benide eklermisinxYas 30 bat 23 eylul
Sat 23 agustos bat 23eylükYaş 28 bat 23 etlül benide eklermisinx
Sanki silik cizgi var ama nette cikmamis belirtiniz varmiBat 14eylul sizce var mı biseyler
Belirti bel ağrısı var sadeceSanki silik cizgi var ama nette cikmamis belirtiniz varmi
Tabi moral bozmamak için adet öncesi yapmamak gerek aslında bugun de benim 2. Gecikme günüm tezcanlılık yapmamaya çalışıyorum test yapmadımHayirlisi canm,bende de tuvalet sıklığı var ama yinede umitlenmek istemiyorum
Tekrar testi yenileyin ilk idrarla en saglikli sonucu oyle alirsinizBelirti bel ağrısı var sadece
Benim daha cok var 23 u ben bile zor duruyorm test yapmamak icin gecmesni beklemek daha zorTabi moral bozmamak için adet öncesi yapmamak gerek aslında bugun de benim 2. Gecikme günüm tezcanlılık yapmamaya çalışıyorum test yapmadım
Yok persembe adet olmazsam direkt kan veririm diye düşünüyorum aslındaTekrar testi yenileyin ilk idrarla en saglikli sonucu oyle alirsiniz
Hava değişimi belki geciktirmiştir diye düşünüyorum bugunlere gelmek kolay olmadı çünküBenim daha cok var 23 u ben bile zor duruyorm test yapmamak icin gecmesni beklemek daha zor
Oda olabilir adet dongusu okdar garipki muayne olmadgm surece hicbseyden haberm yokHava değişimi belki geciktirmiştir diye düşünüyorum bugunlere gelmek kolay olmadı çünkü
Hmm bizede haber verin durumuYok persembe adet olmazsam direkt kan veririm diye düşünüyorum aslında
Evet doktor muayenesi olmalı nokta atış 26sında dr um dediki salı günü bu yumurta çatlar. Uygulama bi gün sonrasını gösteriyodu çarşambayı gerçekten salı oldu yani. Ovü testleeinde sıvı alımına dikkat etcen edemicen vs çok kriterli doktor garanti amaOda olabilir adet dongusu okdar garipki muayne olmadgm surece hicbseyden haberm yok
İnşallah güzel haber veririmHmm bizede haber verin durumu
Var yok arasi canmBat 14eylul sizce var mı biseyler