- 13 Aralık 2022
- 7.781
- 7.411
- 28
Yakalarım ben sen bi dur zaten Eylül topiğindesin bide buraya el atıyorsun Eylül bi bitsin bakalım aaaYedim fırçayı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yakalarım ben sen bi dur zaten Eylül topiğindesin bide buraya el atıyorsun Eylül bi bitsin bakalım aaaYedim fırçayı
Orası benim ana vatanımYakalarım ben sen bi dur zaten Eylül topiğindesin bide buraya el atıyorsun Eylül bi bitsin bakalım aaa
iki topiği idare ederim diyorsan no problemOrası benim ana vatanım
Merhaba yaş 32 , bat 4 ekim . Bu ay çatlatma da işe yaramadı oluruna bıraktım artık
Eylül yaş bat durum tomrs 39 17 Eylül bekliyor @adeninannesi12 30 23 Eylül bekliyor @esmeyanayan 27 15 Eylül bekliyor @gulseliinn 29 17 Eylül bekliyor L A L 23 Eylül bekliyor @nurd35 29 17 Eylül bekliyor ArasaNillGerek 29 11 Eylül bekliyor @Reydiya 26 10 Eylül bekliyor @ysmnella 32 26 Eylül bekliyor @mirasanne 32 7 ekim bekliyor @ozelemm 27 Bekliyor L lilystar 28 11 Eylül bekliyor M miniminnoss 29 28 Eylül bekliyor
Amiiinnn 5 gün arayla öğreneceğiz sonuçlarımızı o halde çok heyecanlı yumurtlama günün geçti mii23 Eylül aminn bu ay bizim ayımız olsun
Merhaba ben kullanıyorum 2-3 aydır jeli ve testi henüz bir sonuç yokKızlar bir gebenin günlüğünün jel ve ovu testini kullanan var mı
Evet 1 gün geçti dahaAmiiinnn 5 gün arayla öğreneceğiz sonuçlarımızı o halde çok heyecanlı yumurtlama günün geçti mii
Ay hadi hayırlısıEvet 1 gün geçti daha
Yaş 27 bat 21
Eylül yaş bat durum tomrs 39 17 Eylül bekliyor @adeninannesi12 30 23 Eylül bekliyor @esmeyanayan 27 15 Eylül bekliyor @gulseliinn 29 17 Eylül bekliyor L A L 23 Eylül bekliyor @nurd35 29 17 Eylül bekliyor ArasaNillGerek 29 11 Eylül bekliyor @Reydiya 26 10 Eylül bekliyor @ysmnella 32 26 Eylül bekliyor @mirasanne 32 7 ekim bekliyor @ozelemm 27 Bekliyor L lilystar 28 11 Eylül bekliyor M miniminnoss 29 28 Eylül bekliyor
Merhabalar regli oldunuz mu ne durumdasınız merak ettimBeni de ekler misiniz bat 11 eylül yaş 28
Benim bir gün gecikmede bat 11 eylüldü. Bir iki gün daha beklicemKızlar nas8lsiniz belirtisi olan var mi
Merhaba henüz regl olmadım hafif kasık ağrılarım var bir de su gibi akıntım var. Sabah kaset test yaptım negatif çıktı birkaç gün daha bekleyip olmazsam tekrar test yapacağımMerhabalar regli oldunuz mu ne durumdasınız merak ettim
Bende ağrı da kalmadı vajinal ıslaklık var tuvalet sıklığı var ama her adet önü sık çıkarım. Hayırlı sonuçlar alırız inşallahMerhaba henüz regl olmadım hafif kasık ağrılarım var bir de su gibi akıntım var. Sabah kaset test yaptım negatif çıktı birkaç gün daha bekleyip olmazsam tekrar test yapacağım
Benim bir gün gecikmede bat 11 eylüldü. Bir iki gün daha beklicem
Amin inşallahBende ağrı da kalmadı vajinal ıslaklık var tuvalet sıklığı var ama her adet önü sık çıkarım. Hayırlı sonuçlar alırız inşallah
Beni de ekler misnn yaş 28 bat 26 eylül
Eylül yaş bat durum tomrs 39 17 Eylül bekliyor @adeninannesi12 30 23 Eylül bekliyor @esmeyanayan 27 15 Eylül bekliyor @gulseliinn 29 17 Eylül bekliyor C cns15 32 4 ekim bekliyor @nurd35 29 17 Eylül bekliyor ArasaNillGerek 29 11 Eylül bekliyor @Reydiya 26 10 Eylül bekliyor @ysmnella 32 26 Eylül bekliyor @mirasanne 32 7 ekim bekliyor @ozelemm 27 Bekliyor L lilystar 28 11 Eylül bekliyor M miniminnoss 29 28 Eylül bekliyor lazy2021 27 21 Eylül bekliyor
İstege bagli olsun sart degil tabikiYaşımizi neden yazıyoruz ya