Evet güzeldi bir de ben minnak kurabiye lerdende aldım ondanda memnunum. Şu an bir geberin günlüğü olan 270₺ uygun sanırım canımKızlar bir gebenin günlüğünün jel ve ovu testini kullanan var mı
Ben de öyle diyordum sonra ben bile konu açtım. Sonra bir sürü kişiyle konuştum her grupta takipteyim.Beni de ekler misiniz yaş 29 bat 28 Eylül
Uzun zamandır takip ediyorum gebe haberleri umut oluyor bize ama ben ilk defa aktif kullanacağım burayı, okuyucu olmayı tercih ediyordum
Kız kurabiye derkenn o ne ki hiç denk gelmedim konuya o kadar fransızımEvet güzeldi bir de ben minnak kurabiye lerdende aldım ondanda memnunum. Şu an bir geberin günlüğü olan 270₺ uygun sanırım canım
Yaa insan brakamıyor bir başlayıncaBen de öyle diyordum sonra ben bile konu açtım. Sonra bir sürü kişiyle konuştum her grupta takipteyim.
Kızlar bir gebenin günlüğünün jel ve ovu testini kullanan var mı
1 gün varmış aramızda inşallah güzel sonuçlar alalım hepimizBeni de ekler misiniz yaş 28, bat 27 eylül
Yaaa hadi inşallah güzel haberler alalımOvülasyonunu kullanmadım ama jelini 4 ay önce denedim sonuç alamadım 3 tüp kalmıştı onu da bu ay denedim beklemediyim
İnşallah canım ben ümitsizim 13 aydır olmuyor yine de kısmet artık1 gün varmış aramızda inşallah güzel sonuçlar alalım hepimiz
Yaa umudunu kaybetme inşallah gönlümüze göre versin Rabbimİnşallah canım ben ümitsizim 13 aydır olmuyor yine de kısmet artık
Bu sayfa. O da satıyor ama ben ikisindende geçen sene almıştım şimdiki fiyat bilmiyorumKız kurabiye derkenn o ne ki hiç denk gelmedim konuya o kadar fransızım
Kız senın ne işin var burda daha belli olmadın ya
Zabıta geldiKız senın ne işin var burda daha belli olmadın yaEylül topiğimiz varyasyon bizim daha bitmediki orası
Sende mi buradasın iki topiktemi toplancaz
Yok yok ben henüz eskideyim. İki yeri takip edemem dahaSende mi buradasın iki topiktemi toplancaz
Aa teşekkür ederim buraya da bakıyım bi benBu sayfa. O da satıyor ama ben ikisindende geçen sene almıştım şimdiki fiyat bilmiyorum
Aynen Eylül ayı bitsin öyle geliriz inşallah direk analar grubuna tahin ederiz kendimizideYok yok ben henüz eskideyim. İki yeri takip edemem daha
23 Eylül aminn bu ay bizim ayımız olsunYaaa hadi inşallah güzel haberler alalımbat ne zamandı
Hahahaha bebeğim olmadı da ne olur ne olmaz yerimi alayım dedimKız senın ne işin var burda daha belli olmadın yaEylül topiğimiz varya bizim daha bitmediki orası