2023💕 Eylül 💕Ekim💕Kasim💕Aralik ve sonrasi gebelik bekleyenler 💕

Hayırlısı olsun
Merhaba canım tekrardan. Ben buhar banyosu yapmak istiyorum ne zaman yapılıyor bilgisi olan var mı? . Geçen ay yapmıştım bitmeye yakın iyi geldi civan perçemi aslan pençesi ve hayıt suyunu içiyordum ama yine de içim iyice temizlensin diye. Ama sadece iki gün daha kanamıştı. Çok iyi geldi ama hangi gün başlanıyor onu bilmiyorum bilen varsa bilgilendirebilir mi?

Buhar banyosu nu bilmem
Ama sogan suyundan yapilani duydum eski bir komsum onermisti ikinci kizim olmadan yapmaya luzum kalmadan hamile kalmistim,con etkili demişti

Buhar banyosu nu bilmem

Ama sogan suyundan yapilani duydum eski bir komsum onermisti ikinci kizim olmadan yapmaya luzum kalmadan hamile kalmistim,con etkili demişti
Soğan suyu şu adetten sonra döngünün 12. Gününe kadar olanı nı mı diyorsun onu da denicem ama buhar banyosu da yapmak isterim. Salı günü hastane ye gidecem. Çatlatma iğnesi düşünüyorum bakalım doktor ne dicek normalde tüp bebek uzmanı

Ne zamn yapılıyor bilmiyorum ama adetten hemen sonra sanirim, sogan kabugundan yapılıyor, soganin dis kabugunu ilik suya bastirip b3kletip tekrar ilik su ekleyip kalip sabun da kullanılıyordu sanirim, legenin icine oturup bekliyorsun yarim saat kadar sonrasında da iliskiye giriliyor sanirim cok cok once duymuştum o yuzden tam olarak bilemiyorum

Merhaba kızlar. Benide ekler misiniz. Polikistik over olduğu için adet günlerim belirsiz. Şuan adetin 3. Günümdeyim. LETU adında hormon ilacı verdi doktor. Kullanmaya başladım. Allahım inşallah isteyen herkese evlat nasip etsin. Yaşım 27

Bende klomen kullandım bu ay pazartesi kontrol ve muhtemelen çatlatma iğnesi yapıcaz bu ay herkes güzel haberler alır inşallah

Beni de ekler misiniz yaş 29 bat 28 Eylül
Uzun zamandır takip ediyorum gebe haberleri umut oluyor bize ama ben ilk defa aktif kullanacağım burayı, okuyucu olmayı tercih ediyordum

Bende klomen kullandım bu ay pazartesi kontrol ve muhtemelen çatlatma iğnesi yapıcaz bu ay herkes güzel haberler alır inşallah
Amin inşallah canım. Ben yeni başladım twdaviye. 10 aydır evliyim. Hiç korunmadık nasip olmadı daha. Adetim çok gecikince doktora gittim. Pokistik olduğumu öğrendim. Bekarken öyşe bi derdim yoktu. Adetlerim hep düzenliydi. Allah hepimize şifamızı versin inşallah

Merhaba kızlar beni de ekler misiniz :)
Bat 12 Eylül
1 yıldır bekliyorum 2. Bebişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…