Merhaba canım tekrardan. Ben buhar banyosu yapmak istiyorum ne zaman yapılıyor bilgisi olan var mı? . Geçen ay yapmıştım bitmeye yakın iyi geldi civan perçemi aslan pençesi ve hayıt suyunu içiyordum ama yine de içim iyice temizlensin diye. Ama sadece iki gün daha kanamıştı. Çok iyi geldi ama hangi gün başlanıyor onu bilmiyorum bilen varsa bilgilendirebilir mi?Hayırlısı olsun
Ah yasi yanlis gecmisimMerhaba kızlar beni de ekleyin ekime doğru kayıyorum yavaştanbugün regl günüm yaş 26
Ama sogan suyundan yapilani duydum eski bir komsum onermisti ikinci kizim olmadan yapmaya luzum kalmadan hamile kalmistim,con etkili demiştiMerhaba canım tekrardan. Ben buhar banyosu yapmak istiyorum ne zaman yapılıyor bilgisi olan var mı? . Geçen ay yapmıştım bitmeye yakın iyi geldi civan perçemi aslan pençesi ve hayıt suyunu içiyordum ama yine de içim iyice temizlensin diye. Ama sadece iki gün daha kanamıştı. Çok iyi geldi ama hangi gün başlanıyor onu bilmiyorum bilen varsa bilgilendirebilir mi?
Yaslilik bugun yogunum biraz tatil bitti evime döndüm ve isker yogunCanım yaşım 26
Kolay gelsin abla . Allah yardımcın olsunYaslilik bugun yogunum biraz tatil bitti evime döndüm ve isker yogun
Soğan suyu şu adetten sonra döngünün 12. Gününe kadar olanı nı mı diyorsun onu da denicem ama buhar banyosu da yapmak isterim. Salı günü hastane ye gidecem. Çatlatma iğnesi düşünüyorum bakalım doktor ne dicek normalde tüp bebek uzmanıBuhar banyosu nu bilmem
Ama sogan suyundan yapilani duydum eski bir komsum onermisti ikinci kizim olmadan yapmaya luzum kalmadan hamile kalmistim,con etkili demişti
Ne zamn yapılıyor bilmiyorum ama adetten hemen sonra sanirim, sogan kabugundan yapılıyor, soganin dis kabugunu ilik suya bastirip b3kletip tekrar ilik su ekleyip kalip sabun da kullanılıyordu sanirim, legenin icine oturup bekliyorsun yarim saat kadar sonrasında da iliskiye giriliyor sanirim cok cok once duymuştum o yuzden tam olarak bilemiyorumMerhaba canım tekrardan. Ben buhar banyosu yapmak istiyorum ne zaman yapılıyor bilgisi olan var mı? . Geçen ay yapmıştım bitmeye yakın iyi geldi civan perçemi aslan pençesi ve hayıt suyunu içiyordum ama yine de içim iyice temizlensin diye. Ama sadece iki gün daha kanamıştı. Çok iyi geldi ama hangi gün başlanıyor onu bilmiyorum bilen varsa bilgilendirebilir mi?
Yaş 32 bat 7 Ekim
Eylül yaş bat durum tomrs 39 17 Eylül bekliyor @adeninannesi12 30 27 Eylül bekliyor @esmeyanayan 27 15 Eylül bekliyor @gulseliinn 29 17 Eylül bekliyor @Belisimm 23 Eylül bekliyor @nurd35 29 17 Eylül bekliyor @kova35 29 11 Eylül bekliyor Reydiya 26 10 Eylül bekliyor
Bende klomen kullandım bu ay pazartesi kontrol ve muhtemelen çatlatma iğnesi yapıcaz bu ay herkes güzel haberler alır inşallahMerhaba kızlar. Benide ekler misiniz. Polikistik over olduğu için adet günlerim belirsiz. Şuan adetin 3. Günümdeyim. LETU adında hormon ilacı verdi doktor. Kullanmaya başladım. Allahım inşallah isteyen herkese evlat nasip etsin. Yaşım 27
Teşekkürler canımKolay gelsin abla . Allah yardımcın olsun
İnşallah canmYaş 32 bat 7 Ekimumarım kırmızı bayrak görmeden 3. Aşılamada pozitifi yakalarım. Tüp bebek evrak toplama aşamasındayım aynı zamanda
Amin inşallah canım. Ben yeni başladım twdaviye. 10 aydır evliyim. Hiç korunmadık nasip olmadı daha. Adetim çok gecikince doktora gittim. Pokistik olduğumu öğrendim. Bekarken öyşe bi derdim yoktu. Adetlerim hep düzenliydi. Allah hepimize şifamızı versin inşallahBende klomen kullandım bu ay pazartesi kontrol ve muhtemelen çatlatma iğnesi yapıcaz bu ay herkes güzel haberler alır inşallah