Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test yaptin mi testin varsa yapsana belki çıkarSelam kizlar benimde birgunum gecti regl belirtiside yok gibi degisik duygular icindeyim
Test yapcakmisiniz vence bekleyebilirseniz 4 gun flan gecsinSelam kizlar benimde birgunum gecti regl belirtiside yok gibi degisik duygular icindeyim
Hala cikmadi sonucum bekliyorum bende akinti yok arada oluyor ama surekli degilNe çıktı sonucun canım benim de adete 4 gün kaldı bugün sanki akıntım var adetten galiba
Kan sonucun çıktı miTest yapcakmisiniz vence bekleyebilirseniz 4 gun flan gecsin
Benimde sürekli değil de cikkinca bizi etiketle merak ettimHala cikmadi sonucum bekliyorum bende akinti yok arada oluyor ama surekli degil
Tamam canim Insallah cikarsa hemen sizle paylasicam baska sonuclar cikti beta yok ortada vitaminler flan cikti beta icin meraktayimBenimde sürekli değil de cikkinca bizi etiketle merak ettim
Benim kasik agrim var bu hafta adetmi olcam pozitfimi gorcem beklemedeyimBenim belirtilerim kayboldu sanki
Testim yok kocam bekle diyecektr eminimTest yaptin mi testin varsa yapsana belki çıkar
Bekleyeyim demi regl de olabilirimTest yapcakmisiniz vence bekleyebilirseniz 4 gun flan gecsin
Kocan yoksa trendyol var test siparis et 10lu oluyor. Eczanede en ucuz 25 10lu alinca tanesi 10 11 liraya geliyor. Birde elinde testin olmus olur hem kargo suresi de iki gün desek iki gun kalmis olacak. 4 saat su icmeden bekleyip test gelir gelmez yapBekleyeyim demi regl de olabilirim
Bekleyeyim demi regl de olabilirim
Zaten adetliydim kuzum 3. Günü gitmiştiö hormonlar için. Öğleden sonra spnuçlar için doktor aradı inofolic combi hp ye başla sabah akşam saatkerini düzenli içmeye çalış dedi bemde hemen ertesi günü aldım hatta eczanede yokmuş akşama geldi akşamına başladım. Evet adetliydim yani. Aç tok bişey demedi. Saatlerini dğzenli iç dediği için ben gece 12gündüz 12 yaptım tok oluyorum genelde o saatlerde.Canım aç tok farkedermi birde adet olunca mı başladın ben anlamadım
Anam niye çöpmüş o ya olur mu öyle şey. Bak şimdi pozitif test görcez diye bekliyoruzEsim onun cop oldugunu soyledi sakladgmi gordu dogumdan snra bende utandim bidaha hmile kalirsam cop demesin diye suprizi erken gebelik testiyle yapacagm dedim ozaman saklarim o daha duzgun sekilli diye
Ayyyy benide etiketle hadi güzel haberler ver bize bebeğimmm❤❤Tamam canim Insallah cikarsa hemen sizle paylasicam baska sonuclar cikti beta yok ortada vitaminler flan cikti beta icin meraktayim
Sagli bir gebelik vardir insallah cikmadi sonuc bekliyorum ogleden snra 1 den snra cikar dedi bekliyorum bend
Benim yumurtlamama az kaldı bi dahaki ay deneyeyim ozaman :) senin bat ne zaman canımZaten adetliydim kuzum 3. Günü gitmiştiö hormonlar için. Öğleden sonra spnuçlar için doktor aradı inofolic combi hp ye başla sabah akşam saatkerini düzenli içmeye çalış dedi bemde hemen ertesi günü aldım hatta eczanede yokmuş akşama geldi akşamına başladım. Evet adetliydim yani. Aç tok bişey demedi. Saatlerini dğzenli iç dediği için ben gece 12gündüz 12 yaptım tok oluyorum genelde o saatlerde.
Sat 13 eylüldü kuzum bat 10 ekim. Dr a göründün mü pekiHafi
Benim yumurtlamama az kaldı bi dahaki ay deneyeyim ozaman :) senin bat ne zaman canım
Cok haklisin oyle yapmak mantıklıKocan yoksa trendyol var test siparis et 10lu oluyor. Eczanede en ucuz 25 10lu alinca tanesi 10 11 liraya geliyor. Birde elinde testin olmus olur hem kargo suresi de iki gün desek iki gun kalmis olacak. 4 saat su icmeden bekleyip test gelir gelmez yap