2023💕 Eylül 💕Ekim💕Kasim💕Aralik ve sonrasi gebelik bekleyenler 💕

Ne heyecanli bekleyis olumsuz da olabilecegini bile bile cok tatli bir bekleyis 💌

Bekleyeyim demi regl de olabilirim
Kocan yoksa trendyol var 😁 test siparis et 10lu oluyor. Eczanede en ucuz 25 10lu alinca tanesi 10 11 liraya geliyor. Birde elinde testin olmus olur hem kargo suresi de iki gün desek iki gun kalmis olacak. 4 saat su icmeden bekleyip test gelir gelmez yap:KK6:
Bekleyeyim demi regl de olabilirim

Canım aç tok farkedermi birde adet olunca mı başladın ben anlamadım
Zaten adetliydim kuzum 3. Günü gitmiştiö hormonlar için. Öğleden sonra spnuçlar için doktor aradı inofolic combi hp ye başla sabah akşam saatkerini düzenli içmeye çalış dedi bemde hemen ertesi günü aldım hatta eczanede yokmuş akşama geldi akşamına başladım. Evet adetliydim yani. Aç tok bişey demedi. Saatlerini dğzenli iç dediği için ben gece 12gündüz 12 yaptım tok oluyorum genelde o saatlerde.

Esim onun cop oldugunu soyledi sakladgmi gordu dogumdan snra bende utandim bidaha hmile kalirsam cop demesin diye suprizi erken gebelik testiyle yapacagm dedim 🙂 ozaman saklarim o daha duzgun sekilli diye
Anam niye çöpmüş o ya olur mu öyle şey. Bak şimdi pozitif test görcez diye bekliyoruz 🤣🤣

Hafi
Sagli bir gebelik vardir insallah cikmadi sonuc bekliyorum ogleden snra 1 den snra cikar dedi bekliyorum bend
Zaten adetliydim kuzum 3. Günü gitmiştiö hormonlar için. Öğleden sonra spnuçlar için doktor aradı inofolic combi hp ye başla sabah akşam saatkerini düzenli içmeye çalış dedi bemde hemen ertesi günü aldım hatta eczanede yokmuş akşama geldi akşamına başladım. Evet adetliydim yani. Aç tok bişey demedi. Saatlerini dğzenli iç dediği için ben gece 12gündüz 12 yaptım tok oluyorum genelde o saatlerde.
Benim yumurtlamama az kaldı bi dahaki ay deneyeyim ozaman :) senin bat ne zaman canım

Kocan yoksa trendyol var 😁 test siparis et 10lu oluyor. Eczanede en ucuz 25 10lu alinca tanesi 10 11 liraya geliyor. Birde elinde testin olmus olur hem kargo suresi de iki gün desek iki gun kalmis olacak. 4 saat su icmeden bekleyip test gelir gelmez yap:KK6:
Cok haklisin oyle yapmak mantıklı 😂

X