- 15 Ocak 2023
- 2.687
- 1.032
Test yerince sonuç çıkarsa beni de etiketle7 gün var. Yarın 6 kalacak varsa cikar bence kesinlikle. 100 tlymis az evvel sordum. Birde benim boyun agrim icin ilaclarim var eger hamile degilsem kullanirim hic degilse parolla bu agriya katlanmamis olurum
Esim onun cop oldugunu soyledi sakladgmi gordu dogumdan snra bende utandim bidaha hmile kalirsam cop demesin diye suprizi erken gebelik testiyle yapacagm dedimYaaa nasıl kıyıp attın onuben dayanamazdım o yüzden duruyor 3 senedir
Kanama kirmizimiydi cokmuydu olup kesildimi belki kimyasala dondu belkide tutumadi normal adet oldunuz endiselenmeyin durum kafanza cok takildysa eger bi kadin doktoruna randevu alinKızlar merhaba 23 eylül bat ama suan eşimle birliktelk sırasnda belirgin bi kanamam oldu adetme bi hafta var ve herhangi bi belirtimde yok neden böyle oldu anlamadım 2 aydır korunmuyoruz bebek istiyoruz ama adetm hiç 31 günde 1 olr daha altına düşmedi pkosda var erken adetmi oldum hamile kaldysamda bi skntımk oldu elim ayağım titriyor ne olablr bu
İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın kuzumKan verdim kizlar dua edin iyi ciksin tum sonuclar gebelik icinde kan talep ettim verdim
Aminİnşallah hayırlı sonuçlar alırsın kuzum
Adetin kaç gün gecikti kuzum var mı bir belirtinAminbeta aksama cikarmis ogleden sonra bak dedi vitamin degerlerim 10 gun sonra cikar sonucu dedi gebelik istyorm dedim hersey icin kan istedi doktor bakalim
Adetim 4 gun var daha ben kan vermisken onuda istedim kasiklarim agryo basim cok agryo alttan muayne oldm ondanda agryo olabilir kasklarim ama kan vermsken hepsi cikksn istedm aksama cikmis olursa cikar dediler yazarm sonucumu erken daha ama bakalimAdetin kaç gün gecikti kuzum var mı bir belirtin
Hayırlısı olsun en güzel haberleri al inşallahAdetim 4 gun var daha ben kan vermisken onuda istedim kasiklarim agryo basim cok agryo alttan muayne oldm ondanda agryo olabilir kasklarim ama kan vermsken hepsi cikksn istedm aksama cikmis olursa cikar dediler yazarm sonucumu erken daha ama bakalim
Evet kanamam devam ediyor reglm 1 hafta erken oldu nasip bekleylm bakalm nezman hamile kalcam inşallah sizinde hakkınızda hayrlısı olur güzel haberler alrsnzKanama kirmizimiydi cokmuydu olup kesildimi belki kimyasala dondu belkide tutumadi normal adet oldunuz endiselenmeyin durum kafanza cok takildysa eger bi kadin doktoruna randevu alin
Yumurtlamani biliyorsan erken degil bence. Ben agridan ölmek üzere olduğum için kadin doguma gittim gecen hafta salı günü. Sol yumurtalik düzgün kist vs yok rahim de düzgün bak sagda kocaman bir yumurta catlamis dedi gösterdi. Igne yapildi eve geldim. Yani yumurta Sali Günü daha kapanmamisti. Gebelik oluşması en az 10 gün sürüyor. Benim gebeligimin kanda en erken görünmesi 22de olacak mesela eger varsa. Ondan öncesi test sacmalik ama iste bende dahil gel de bunu sabirsizlikla bekleyenlere anlatAdetim 4 gun var daha ben kan vermisken onuda istedim kasiklarim agryo basim cok agryo alttan muayne oldm ondanda agryo olabilir kasklarim ama kan vermsken hepsi cikksn istedm aksama cikmis olursa cikar dediler yazarm sonucumu erken daha ama bakalim
Adet olabildgniz surece korkmayin adet olmak saglikli yumurtluyorsunuz demek buna sevinn olmazsa ve negatifler cikarsa skntilar basliyorEvet kanamam devam ediyor reglm 1 hafta erken oldu nasip bekleylm bakalm nezman hamile kalcam inşallah sizinde hakkınızda hayrlısı olur güzel haberler alrsnz
Yumurtlamani biliyorsan erken degil bence. Ben agridan ölmek üzere olduğum için kadin doguma gittim gecen hafta salı günü. Sol yumurtalik düzgün kist vs yok rahim de düzgün bak sagda kocaman bir yumurta catlamis dedi gösterdi. Igne yapildi eve geldim. Yani yumurta Sali Günü daha kapanmamisti. Gebelik oluşması en az 10 gün sürüyor. Benim gebeligimin kanda en erken görünmesi 22de olacak mesela eger varsa. Ondan öncesi test sacmalik ama iste bende dahil gel de bunu sabirsizlikla bekleyenlere anlataz evvel test yapmamis ve neden negatif diye üzülmemiscesine
Canım aç tok farkedermi birde adet olunca mı başladın ben anlamadımSabah akşam önerdi ama antiviyptik gibi saatlerine dikkat etmem gerekirmiş 12 saat arayla bende gece 12 de içtim öğlen 12de içtim
Ayyvar gibiiEki Görüntüle 3302947 sabah ilk idrarla testte yaptim sanki silik golge var buna itibar etmem ama bilmiyorum 4 gun var adetime kan verdim netlesir bu aksam bu golge gbi cizgi suan heveslendrmyo beni ama belkiler var hep tabikide insallah saglikli pozitifi gorurum bende
Sagli bir gebelik vardir insallah cikmadi sonuc bekliyorum ogleden snra 1 den snra cikar dedi bekliyorum bendeAyyvar gibii
Ne çıktı sonucun canım benim de adete 4 gün kaldı bugün sanki akıntım var adetten galibaSagli bir gebelik vardir insallah cikmadi sonuc bekliyorum ogleden snra 1 den snra cikar dedi bekliyorum bende