2023💕 Eylül 💕Ekim💕Kasim💕Aralik ve sonrasi gebelik bekleyenler 💕

Yaaa nasıl kıyıp attın onu 😂 ben dayanamazdım o yüzden duruyor 3 senedir
Esim onun cop oldugunu soyledi sakladgmi gordu dogumdan snra bende utandim bidaha hmile kalirsam cop demesin diye suprizi erken gebelik testiyle yapacagm dedim 🙂 ozaman saklarim o daha duzgun sekilli diye

Kızlar merhaba 23 eylül bat ama suan eşimle birliktelk sırasnda belirgin bi kanamam oldu adetme bi hafta var ve herhangi bi belirtimde yok neden böyle oldu anlamadım 2 aydır korunmuyoruz bebek istiyoruz ama adetm hiç 31 günde 1 olr daha altına düşmedi pkosda var erken adetmi oldum hamile kaldysamda bi skntımk oldu elim ayağım titriyor ne olablr bu
Kanama kirmizimiydi cokmuydu olup kesildimi belki kimyasala dondu belkide tutumadi normal adet oldunuz endiselenmeyin durum kafanza cok takildysa eger bi kadin doktoruna randevu alin 🙏

Screenshot_2023-09-18-07-49-35-096_com.popularapp.periodcalendar-edit.jpg

Kasiklarim agriyor dahiliyeye gidicem kizlar beta hcg de istycem dua edin 🙏🙏🙏

IMG_20230918_095648.jpg
sabah ilk idrarla testte yaptim sanki silik golge var buna itibar etmem ama bilmiyorum 4 gun var adetime kan verdim netlesir bu aksam bu golge gbi cizgi suan heveslendrmyo beni ama belkiler var hep tabikide insallah saglikli pozitifi gorurum bende 🙏

Adetin kaç gün gecikti kuzum var mı bir belirtin
Adetim 4 gun var daha ben kan vermisken onuda istedim kasiklarim agryo basim cok agryo alttan muayne oldm ondanda agryo olabilir kasklarim ama kan vermsken hepsi cikksn istedm aksama cikmis olursa cikar dediler yazarm sonucumu erken daha ama bakalim 🙏

Kanama kirmizimiydi cokmuydu olup kesildimi belki kimyasala dondu belkide tutumadi normal adet oldunuz endiselenmeyin durum kafanza cok takildysa eger bi kadin doktoruna randevu alin 🙏
Evet kanamam devam ediyor reglm 1 hafta erken oldu nasip bekleylm bakalm nezman hamile kalcam inşallah sizinde hakkınızda hayrlısı olur güzel haberler alrsnz🙏🏻

Adetim 4 gun var daha ben kan vermisken onuda istedim kasiklarim agryo basim cok agryo alttan muayne oldm ondanda agryo olabilir kasklarim ama kan vermsken hepsi cikksn istedm aksama cikmis olursa cikar dediler yazarm sonucumu erken daha ama bakalim 🙏
Yumurtlamani biliyorsan erken degil bence. Ben agridan ölmek üzere olduğum için kadin doguma gittim gecen hafta salı günü. Sol yumurtalik düzgün kist vs yok rahim de düzgün bak sagda kocaman bir yumurta catlamis dedi gösterdi. Igne yapildi eve geldim. Yani yumurta Sali Günü daha kapanmamisti. Gebelik oluşması en az 10 gün sürüyor. Benim gebeligimin kanda en erken görünmesi 22de olacak mesela eger varsa. Ondan öncesi test sacmalik ama iste bende dahil gel de bunu sabirsizlikla bekleyenlere anlat 😆 az evvel test yapmamis ve neden negatif diye üzülmemiscesine

Evet kanamam devam ediyor reglm 1 hafta erken oldu nasip bekleylm bakalm nezman hamile kalcam inşallah sizinde hakkınızda hayrlısı olur güzel haberler alrsnz🙏🏻
Adet olabildgniz surece korkmayin adet olmak saglikli yumurtluyorsunuz demek buna sevinn olmazsa ve negatifler cikarsa skntilar basliyor

Yumurtlamani biliyorsan erken degil bence. Ben agridan ölmek üzere olduğum için kadin doguma gittim gecen hafta salı günü. Sol yumurtalik düzgün kist vs yok rahim de düzgün bak sagda kocaman bir yumurta catlamis dedi gösterdi. Igne yapildi eve geldim. Yani yumurta Sali Günü daha kapanmamisti. Gebelik oluşması en az 10 gün sürüyor. Benim gebeligimin kanda en erken görünmesi 22de olacak mesela eger varsa. Ondan öncesi test sacmalik ama iste bende dahil gel de bunu sabirsizlikla bekleyenlere anlat 😆 az evvel test yapmamis ve neden negatif diye üzülmemiscesine
😀 bende 4 gun var duramadim test yaptim sonuc belli belirsiz silik belkide sadece benim gordgum bir cizgi 😀 kan verdim sonucu bekliyorum 😇 yumurtlamami takip etmiyorm ama adet bittikten 1 hafta sonra adete kadar ya hergun ya 1 gun arayla iliski seklinde hamile kalmaya calisiyorm 😇

Selam kizlar benimde birgunum gecti regl belirtiside yok gibi degisik duygular icindeyim

X