- 24 Kasım 2022
- 973
- 616
Kafaya takmamak mumkun olmuyoki ben suan yarin sabah test yapma istegiyle duramiyorum yerimde daha 5 gun var icimdeki ses susuyormu hayirEvet o da iistemsizce oluyo keşke müdahele edebilsek ama elde olmuyo işte bazen
Yaaa bu ben. Bende beklemekten nefret ederim en olumsuz bile olsa sonuc isterim. Diyorum ki test yapma bosver ama yok olmuyor. Ben en iyisi yarin gidip kan vereyim test daha pahaliya geliyorKafaya takmamak mumkun olmuyoki ben suan yarin sabah test yapma istegiyle duramiyorum yerimde daha 5 gun var icimdeki ses susuyormu hayir
Kaç gün kaldı bata bende öyle yapmak istiyorum da nasıl gidicem eşim çalışıyor hastane de uzakYaaa bu ben. Bende beklemekten nefret ederim en olumsuz bile olsa sonuc isterim. Diyorum ki test yapma bosver ama yok olmuyor. Ben en iyisi yarin gidip kan vereyim test daha pahaliya geliyor
Ses kaydı alırdım ben de bazentamam diyorum odadan cikinca dusunuyorum kagida yaziyorum unutmamak icin
Ama en iyisi sen testi yap kafan rahat etsin erken gebelik testleri çıkıyo biliyosun. Kafam rahat etsin ki ben gibi regl gecikmesi yaşama insan daha cok tezcanlı oluyo regl geçinceKafaya takmamak mumkun olmuyoki ben suan yarin sabah test yapma istegiyle duramiyorum yerimde daha 5 gun var icimdeki ses susuyormu hayir
Yaaa bu ben. Bende beklemekten nefret ederim en olumsuz bile olsa sonuc isterim. Diyorum ki test yapma bosver ama yok olmuyor. Ben en iyisi yarin gidip kan vereyim test daha pahaliya geliyor
Erkeni harcamamAma en iyisi sen testi yap kafan rahat etsin erken gebelik testleri çıkıyo biliyosun. Kafam rahat etsin ki ben gibi regl gecikmesi yaşama insan daha cok tezcanlı oluyo regl geçince
Hahah ilk gebelik cahilliğim olmuş benim ilk yaptığım testi saklıyorum kaset o daErkeni harcamamonu hamile kalirsam esime suprz yapaym diye sajliyorum kaset yaparim yaparsam erken gebelik testleri daha estetik kaseti verrken utanirim ama oteki kapakli ya daha temiz geliyo
7 gün var. Yarın 6 kalacak varsa cikar bence kesinlikle. 100 tlymis az evvel sordum. Birde benim boyun agrim icin ilaclarim var eger hamile degilsem kullanirim hic degilse parolla bu agriya katlanmamis olurumKaç gün kaldı bata bende öyle yapmak istiyorum da nasıl gidicem eşim çalışıyor hastane de uzak
Benimde ilki kaset test oyuzden attimHahah ilk gebelik cahilliğim olmuş benim ilk yaptığım testi saklıyorum kaset o dahiç estetik açıdan düşünmemiştim olayın şokuyla
Eczanede cok pahali ya ben toplu almstm kaset 1 tanede erken gebelik var bakalim nasip olur insallah7 gün var. Yarın 6 kalacak varsa cikar bence kesinlikle. 100 tlymis az evvel sordum. Birde benim boyun agrim icin ilaclarim var eger hamile degilsem kullanirim hic degilse parolla bu agriya katlanmamis olurum
Ben hepsiburadadan 10 tanesini 120 tlye aldim. Kuponla 90a düştüEczanede cok pahali ya ben toplu almstm kaset 1 tanede erken gebelik var bakalim nasip olur insallahbas agrisi mahfetti beni 1 -2 haftadir ilacta icmiyorum ama dayanlmaz oluyor bazen
Bende 10 tane 60 tl ye almistim sanirim 90 da olabilir bi kac ay once Allah im pozitifi gostersin bize insallahBen hepsiburadadan 10 tanesini 120 tlye aldim. Kuponla 90a düştü
InsallahhhBende 10 tane 60 tl ye almistim sanirim 90 da olabilir bi kac ay once Allah im pozitifi gostersin bize insallah
Yaaa nasıl kıyıp attın onuBenimde ilki kaset test oyuzden attimikinci nasip olursa kasette gorup suprizi erken gebelikle yapmak istyorum