2023💕 Eylül 💕Ekim💕Kasim💕Aralik ve sonrasi gebelik bekleyenler 💕

Kafaya takmamak mumkun olmuyoki ben suan yarin sabah test yapma istegiyle duramiyorum yerimde daha 5 gun var icimdeki ses susuyormu hayir
Yaaa bu ben. Bende beklemekten nefret ederim en olumsuz bile olsa sonuc isterim. Diyorum ki test yapma bosver ama yok olmuyor. Ben en iyisi yarin gidip kan vereyim test daha pahaliya geliyor

Kafaya takmamak mumkun olmuyoki ben suan yarin sabah test yapma istegiyle duramiyorum yerimde daha 5 gun var icimdeki ses susuyormu hayir
Ama en iyisi sen testi yap kafan rahat etsin erken gebelik testleri çıkıyo biliyosun. Kafam rahat etsin ki ben gibi regl gecikmesi yaşama insan daha cok tezcanlı oluyo regl geçince

Yaaa bu ben. Bende beklemekten nefret ederim en olumsuz bile olsa sonuc isterim. Diyorum ki test yapma bosver ama yok olmuyor. Ben en iyisi yarin gidip kan vereyim test daha pahaliya geliyor
evde test var ama negatf cikarsa test bosa gtmis olcak 5 gun dayanablirim umarim

Ama en iyisi sen testi yap kafan rahat etsin erken gebelik testleri çıkıyo biliyosun. Kafam rahat etsin ki ben gibi regl gecikmesi yaşama insan daha cok tezcanlı oluyo regl geçince
Erkeni harcamam onu hamile kalirsam esime suprz yapaym diye sajliyorum kaset yaparim yaparsam erken gebelik testleri daha estetik kaseti verrken utanirim ama oteki kapakli ya daha temiz geliyo

Beni de ekler misiniz?
Yaş 33 bat 26Eylül

İlk defa yorum yazıyorum, normalde sürekli konuları okuyarak takipteydim ama bu ay kendimde farklılıklar görüyorum ve inşallah hamileyimdir diyorum

Erkeni harcamam onu hamile kalirsam esime suprz yapaym diye sajliyorum kaset yaparim yaparsam erken gebelik testleri daha estetik kaseti verrken utanirim ama oteki kapakli ya daha temiz geliyo
Hahah ilk gebelik cahilliğim olmuş benim ilk yaptığım testi saklıyorum kaset o da hiç estetik açıdan düşünmemiştim olayın şokuyla

Kaç gün kaldı bata bende öyle yapmak istiyorum da nasıl gidicem eşim çalışıyor hastane de uzak
7 gün var. Yarın 6 kalacak varsa cikar bence kesinlikle. 100 tlymis az evvel sordum. Birde benim boyun agrim icin ilaclarim var eger hamile degilsem kullanirim hic degilse parolla bu agriya katlanmamis olurum

Kızlar 1 Eylül regl günümdü ama olmadım 6/7 Eylül'de yumurtlama testinde pik gördüm değerlendirdik hala regl olmadım 17 gün gecikti resmen şimdi de test böyle çıktı 3 damla damlattım hemen böyle oldu bozuk sanırım

7 gün var. Yarın 6 kalacak varsa cikar bence kesinlikle. 100 tlymis az evvel sordum. Birde benim boyun agrim icin ilaclarim var eger hamile degilsem kullanirim hic degilse parolla bu agriya katlanmamis olurum
Eczanede cok pahali ya ben toplu almstm kaset 1 tanede erken gebelik var bakalim nasip olur insallah bas agrisi mahfetti beni 1 -2 haftadir ilacta icmiyorum ama dayanlmaz oluyor bazen

Eczanede cok pahali ya ben toplu almstm kaset 1 tanede erken gebelik var bakalim nasip olur insallah bas agrisi mahfetti beni 1 -2 haftadir ilacta icmiyorum ama dayanlmaz oluyor bazen
Ben hepsiburadadan 10 tanesini 120 tlye aldim. Kuponla 90a düştü

Selamün aleyküm kızlar bizde 2. Bebeğimizi düşünüyoruz Allah nasip ederse inşallah en kısa sürede hamile kalırım. Şuan regliyim bu ay olmadı yani Bat 17 Ekim yaşım 26 beni de ekler misiniz Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun

Kızlar merhaba 23 eylül bat ama suan eşimle birliktelk sırasnda belirgin bi kanamam oldu adetme bi hafta var ve herhangi bi belirtimde yok neden böyle oldu anlamadım 2 aydır korunmuyoruz bebek istiyoruz ama adetm hiç 31 günde 1 olr daha altına düşmedi pkosda var erken adetmi oldum hamile kaldysamda bi skntımk oldu elim ayağım titriyor ne olablr bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…