İstege bagli29 yasimdayimonu da mi yaziyorduk. Ben sonradan gördüm
Adetim beklenenden 3 gun flan gecerse test yaparm duramam sanirimAz kalmış regline test tekrarlayacak mısın. Ümitlendirme givi oluyo ama geç döllenme dedikleri de bi gerçek var
Hepsine bakicaklar diye biliyorum soylerim yine kan vermeden doktoraD vitaminini unutma sakın ona da baktır. İnşallah hepsi güzel değerlerde gelsin iyi haberlerini bekliyorum ❤
Merhaba canım , bizde 1 buçuk yıldır 2. Çocuğu istiyoruz geçen ay kimyasal gebelik yaşayınca doktora gittim amh testı ve hsg istedi benden 1 yılı geçince direk istiyoruz dedi ve eşimden sperm testi .. amh düşük çıktı benim çatlatma denedik olmadı tüp bebek önerdi oda maliyet çok yüksek olduğu için şansa bıraktım artık yapacak bişey yok tabi . Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallahBir şey daha sorabilir miyim bu amh testini neye göre istiyo doktor benden istemedi ilk gittiğimde fsh ile prolaktin bakmıştı, bugunde o görselini attığım testleri istedi. Ama içinde amh yok. Eşimden sperm testi bekliyor 23ünde gidecek dr a eğer onda bi sorun çıkmazsa bir kere daha yumurta takipli ilişki ile deneyecekmişiz oyle de gebelik oluşmazsa hsg isteyeceğim dedi
Bizde de durumlar aynıMerhaba canım , bizde 1 buçuk yıldır 2. Çocuğu istiyoruz geçen ay kimyasal gebelik yaşayınca doktora gittim amh testı ve hsg istedi benden 1 yılı geçince direk istiyoruz dedi ve eşimden sperm testi .. amh düşük çıktı benim çatlatma denedik olmadı tüp bebek önerdi oda maliyet çok yüksek olduğu için şansa bıraktım artık yapacak bişey yok tabi . Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallahallah isteyen gerkese nasip etsin
Amh ı bir arkadaş isteyincw bakmış doktoru çok şaşırdım ne günlere kaldık doktorun kendi istemesi gerekiyor o yüzden unutma diye yazdım bebeğim ❤Hepsine bakicaklar diye biliyorum soylerim yine kan vermeden doktora
Yap kuzum yap inşallah güzel haberler bekliyorum senden ❤❤❤Adetim beklenenden 3 gun flan gecerse test yaparm duramam sanirim1 haftamiz var daha
İofolic nasıl kullanıyoraun canımBizde de durumlar aynı2 yıldır 2. Cocuk istiyoruz. Artık bu geçtiğimiz ay doktorla ilerlemek istedim. Adetten sonra gitmiştim ilkinde sadece prolaktin ve fsh istedi yunurtlama takibi yaptı folik asit başladık ama gebelik oluşmadı. Adetin3. Günü hormonlarımı istedi d vitamini çok kötü geldi bi eşimin de öyle büyük ihtimalle onun pek vitaminlerle arası yoktur çünkü. Ayın 23ündede onun testleri istenecek. Sonuçlar normal gelirse bir ay daha yumurta takibi ile deneyecekmişiz gebelik oluşmazsa hsg isteyecek benden bu arada dün verdiğim testkerden sonra inofolic combi hp kullanmamı istedi bugun ona başladım ek olarak. İnşallah güzel haberler alırız canı gönülden diliyorum bunu ❤❤
InsallahYap kuzum yap inşallah güzel haberler bekliyorum senden ❤❤❤
Tesekkur ederimAmh ı bir arkadaş isteyincw bakmış doktoru çok şaşırdım ne günlere kaldık doktorun kendi istemesi gerekiyor o yüzden unutma diye yazdım bebeğim ❤
İnşallahhh canım kafaya çok takıyoruz bence o yüzden olmuyor diye düşünüyorum ..Bizde de durumlar aynı2 yıldır 2. Cocuk istiyoruz. Artık bu geçtiğimiz ay doktorla ilerlemek istedim. Adetten sonra gitmiştim ilkinde sadece prolaktin ve fsh istedi yunurtlama takibi yaptı folik asit başladık ama gebelik oluşmadı. Adetin3. Günü hormonlarımı istedi d vitamini çok kötü geldi bi eşimin de öyle büyük ihtimalle onun pek vitaminlerle arası yoktur çünkü. Ayın 23ündede onun testleri istenecek. Sonuçlar normal gelirse bir ay daha yumurta takibi ile deneyecekmişiz gebelik oluşmazsa hsg isteyecek benden bu arada dün verdiğim testkerden sonra inofolic combi hp kullanmamı istedi bugun ona başladım ek olarak. İnşallah güzel haberler alırız canı gönülden diliyorum bunu ❤❤
Dahiliyede mutlakaaa adetim 1 hafta gecikti demek lazim yoksa yapmıyor devlettekiler. Ben 5 gun kala ogrendim deger 20ydiKızlar dun bugun kasıklarımda batmalar var kafamın içi acabalarla dolu adete 5 gun var yarın dahılıye kan vercem beta hcg de ıstycem brlki vardır cıkarama bı suphemde varki adet olcagım ay bacaklarım cok kasnıyor benım 2 gundur kasıntı basladı yıne kasıyıp kanatana kadar rahatlasam adet olcam sankı oyle hssedıyorum yarın kan verımce belli olcak bakalım
YaaDahiliyede mutlakaaa adetim 1 hafta gecikti demek lazim yoksa yapmıyor devlettekiler. Ben 5 gun kala ogrendim deger 20ydi
Ben yalanlar olmasa ne test yaptirabilirim ne ilac yazarlar. Istanbulda doktorlarin hasta süresi 30 saniye. Ilac ve tahlil isteme icin sistem acip girmeleri gerek ki bu sureyi arttırıyor gerek yok deyip geciyorlarYaayalan soylemek istemiyorum ama yarin sohbetin gidisatina gore soylerim
Ozaman gerekeni yapcazBen yalanlar olmasa ne test yaptirabilirim ne ilac yazarlar. Istanbulda doktorlarin hasta süresi 30 saniye. Ilac ve tahlil isteme icin sistem acip girmeleri gerek ki bu sureyi arttırıyor gerek yok deyip geciyorlar
Sabah akşam önerdi ama antiviyptik gibi saatlerine dikkat etmem gerekirmiş 12 saat arayla bende gece 12 de içtim öğlen 12de içtimİofolic nasıl kullanıyoraun canım
Evet bize göre sadeleştirseler dillerini çok iyi olacakTesekkur ederimEvet doktorlardan daha cok arastrma yaptgmzdan doktorlara herseyi sorna gereksinimi duyuyoruz bende sasiriyorum doktra gdnce sordklarima ama doktorun tip dilinde konusmasnda pek biseyde anlamyorm cevabndan
Evet o da iistemsizce oluyo keşke müdahele edebilsek ama elde olmuyo işte bazenİnşallahhh canım kafaya çok takıyoruz bence o yüzden olmuyor diye düşünüyorum ..
Evet bize göre sadeleştirseler dillerini çok iyi olacak