Çok sevindim canım kese gözükmesine son adet tarihin neydi. Bide kaç günde bir adet oluyorsunTeşekkürlergittiğimde adetim 2 gun gecikmisti 204 beta hcg çıktı 2 gun sonra tekrar gel dedi 524 çıktı o gun alttan bakti gozukmedi 3 gun sonra tekrar kontrol vardi dun yani karin dan baktı kese gözüktü haftaya sali günü gidicem tekrar
Son adet tarihim 28 kasim ve 28 günde bir oluyorduÇok sevindim canım kese gözükmesine son adet tarihin neydi. Bide kaç günde bir adet oluyorsun
Sat ne zamandıMerhaba benim dun ilk kez karından ultrason ile kesem gözüktü4 bucuk haftalık dedi haftaya salı tekrar gel keseden bebisi görürüz dedi cok guzel bi duygu
28 Kasım satSat ne zamandı
Benim 6 aralıktı perşembe randevum var o zaman benim kese görülmez erken gitmiş oluyorum size göre28 Kasım sat
1000 ve ustu beta hcg de kese gözüküyorBenim 6 aralıktı perşembe randevum var o zaman benim kese görülmez erken gitmiş oluyorum size göre
Ctsi 180di olabilir o zaman1000 ve ustu beta hcg de kese gözüküyor
2 günde bir 2 katına cikiyoCtsi 180di olabilir o zaman
98di dün. Bir daha ne zaman vercem bilmiyom :)Canım senin dün kaç çıktı
Belki görünür ya betanız ne zaman 300dü katlanıyorsa belki bini geçer görürsünüz. Hayırlısı bize de haber verin mutlaka5+0 olacak tam cuma günü betam 300 dü görünmeyebilir o yüzden
2 güne 1 diyorlar canım ama bilemedim bir kere verip ortalama hesap yapıp gidenlerde var özellikle tecrübeli hamişler98di dün. Bir daha ne zaman vercem bilmiyom :)
Ne güzel sevindim adınıza, darısı başımıza . Dün hcg kaç çıktı peki canım?Teşekkürlergittiğimde adetim 2 gun gecikmisti 204 beta hcg çıktı 2 gun sonra tekrar gel dedi 524 çıktı o gun alttan bakti gozukmedi 3 gun sonra tekrar kontrol vardi dun yani karin dan baktı kese gözüktü haftaya sali günü gidicem tekrar
Ben de arada kaldım arada atlayıp cuma öı gitsem dedim ama karar veremiyom2 güne 1 diyorlar canım ama bilemedim bir kere verip ortalama hesap yapıp gidenlerde var özellikle tecrübeli hamişler
Dun hcg bakmadi direk karından ultrasona aldi canim benim ama ondan 3 gun önceki sonucum 524 du 2 günde bir iki katına çıktığını varsayarsak 1100 un üstündeydi hcgNe güzel sevindim adınıza, darısı başımıza . Dün hcg kaç çıktı peki canım?
Stresli gerçekten ben hcg yükselmez diye ödüm patlamisti o 1 bucuk saat kan testi sonuçlanana kadar ödüm patlamistiBen de dün 340 çıktı cuma vericem herhalde artık ya da vermeden giderim haftaya pazartesi ya da salı versen stress vermesen stress dün rahatladım ama o yüzden bir sıkıntı olmazsa vermeyedebilirim
Dun hcg bakmadi direk karından ultrasona aldi canim benim ama ondan 3 gun önceki sonucum 524 du 2 günde bir iki katına çıktığını varsayarsak 1100 un üstündeydi hcg
Evet stresli bir bölümden geçiyoruz bakalım kolaylıkla atlatalım hepimiz güzel günleri görelim hepimiz .. Bende ne zaman gitsem bakalım karar vermeye çalışıyoruzStresli gerçekten ben hcg yükselmez diye ödüm patlamisti o 1 bucuk saat kan testi sonuçlanana kadar ödüm patlamisti
Sizin kaç cıktı ne zaman benim cuma 300 cıktı ona göre düşündm cuma fln gitsem daha iyiydi ama bakalımBen de arada kaldım arada atlayıp cuma öı gitsem dedim ama karar veremiyom
Ben bugün gittim ama görünmedi doktor kan da hcg istedi sonuç 1600cikti görünmemesi normalmi acabaKızlar kese görmeye giden var mı aranızda
Canım 1000-3000 arası diyorlar ama ultrason cihazı çok önemliymiş içini sıkma bir daha ki kontrolde görürsün, bugün beni Ebe aradı sağlık ocağından haftaya kese ondan sonraki hafta kalp atışını duyarsınız dediBen bugün gittim ama görünmedi doktor kan da hcg istedi sonuç 1600cikti görünmemesi normalmi acaba