2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Çok teşekkürler canım çok yararlı bilgiler olmuş bebişinle sağlık bir ömrünüz olsun inşallah

Merhaba hanımlar inşallah bu tipikte bulunan herkes beneğini sağlıkla mutlulukla kucağına alsın 2020 Ekim annesiyim. Kısmet olursa ikinci bebeğime 2023 Eylül annesi olacağım. Bat 25 i idi. Şu an 5+4 görünüyor hamilelik. Henüz kan test yapmadım ya da doktora gitmedim. Muhtemelen 8-9. Haftada gideceğim ilkinde de öyle yapmıştım çünkü.
Gebeliğe dair halsizlik bulantı gibi belirtileri başlayan var mı aramızda?

İnşallah canım ya ben emziriyorum bir de acaba emzirdigim için bebeğin oluşmasına mi engel oluyor vücudum acaba

Merhaba benim dun ilk kez karından ultrason ile kesem gözüktü 4 bucuk haftalık dedi haftaya salı tekrar gel keseden bebisi görürüz dedi cok guzel bi duygu

Merhaba benim dun ilk kez karından ultrason ile kesem gözüktü 4 bucuk haftalık dedi haftaya salı tekrar gel keseden bebisi görürüz dedi cok guzel bi duygu
Bu arada bende daha mide bulantisi vs yok turp gibiyim her sabah süt badem ceviz fındık haşlanmış yumurta ve havuç yiyorum haftada 2 porsiyon balık ye dedi dr somon yiyorum

İyi de kimyasalda düşmesi lazım kanamanız var mı ben de kimyasal yaşadım bianda kanama be hcg bianda düşüyor kim dedi size
Geçen ay da kimyasal gebelik oldu canım 22 sinde başlamıştı ama 12 gün sürdü ve ne zaman bat olacaktı bilmiyorum

5 hafta oluyor derken 5+1 filan mı yoksa 4+1 olunca mı 5 hafta diyoruz bu kafama bir türlü oturmadı :) sizin en son kaçtı hcg?
Valla ben de tam bilmiyorum ki ama ben ne zmn hamile kaldıgımı biliyorum yani. 5 hafta değil ama son adet tarihini hesaplıyorlar döngü de önemli ama kese için 1500 fln diyorlar en az

Hayırlı olsun inşallah cok güzel haber betanız kaçkem gittiniz ben de yarın gidicem ama gözükmez bence. Alttan mı baktılar

Hayırlı olsun inşallah cok güzel haber betanız kaçkem gittiniz ben de yarın gidicem ama gözükmez bence. Alttan mı baktılar
Teşekkürler gittiğimde adetim 2 gun gecikmisti 204 beta hcg çıktı 2 gun sonra tekrar gel dedi 524 çıktı o gun alttan bakti gozukmedi 3 gun sonra tekrar kontrol vardi dun yani karin dan baktı kese gözüktü haftaya sali günü gidicem tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…