Çok teşekkür ederim kalbini ferah tut eminim herşey yolunda gidecektirBende 2. Testimi yarın yaptırcam inşallah benimki de artış göstermiştir. Çok sevindim adınıza..
Ben gittim zaten ikinci hcg yi orda gördüm açıkçası 1500 ile 3000 arasında gorulebiliyormus o yüzden doktor salı gününe randevu al gel dedi yarından sonra tekrar gidicemAğustos anneleri baya aktif ya eylül anneleri henüz haberin şokunu atamadınız galiba :) Ama yeni haber alan bir anne adayı olarak sizlere sorularım olacak :) kan testinden sonra direk kadın doğuma gittiniz mi? Yada gidecek misiniz? Yoksa hcg'nin artmasını bekleyip öyle mi gideceksiniz direk keseyi görmeye?
Peki gittiğinizde ne yaptı? Ben bu ay henüz hamile değilken kontrole gittim 2 kere ultrason bakıldı tüm kan değerlerime filan bakıldı. herşey güzel normaldi. Sonra şansa bu ay hamile kaldım:) gitsem mi yoksa betanın artmasını mı beklesemBen gittim zaten ikinci hcg yi orda gördüm açıkçası 1500 ile 3000 arasında gorulebiliyormus o yüzden doktor salı gününe randevu al gel dedi yarından sonra tekrar gidicem
Doktor kan testleri ve idrar testi istedi ultrasonla baktı daha yeni dedi salı günü için randevu al gel dedi açıkçası eşim ilk kontrolleri yaptıralım ne olur ne olmaz dedi bende aynı fikirde olduğun için gittim ve zaten çalışıyorum ve normalde bugün adet günümdü bu kadar yüksek çıkması normal mi onu bile bilmiyorum hayırlısı bakalimPeki gittiğinizde ne yaptı? Ben bu ay henüz hamile değilken kontrole gittim 2 kere ultrason bakıldı tüm kan değerlerime filan bakıldı. herşey güzel normaldi. Sonra şansa bu ay hamile kaldım:) gitsem mi yoksa betanın artmasını mı beklesem
Hayırlı olsun :))) rabbim kucağına almak da nasip etsin insallahMerhaba hanımlar bende aranıza katıldım. Bata 4 gün var 46 ile öğrendim.
Canım hayırlı uğurlu olsun değerin normal sağlıkla ilerlesin ins.Kızlar merhaba, bende inşallah aranıza katıldım galiba :) 31 aralıkta erken gebelikte pozitif gördüm. Hemen kan verdim. BAT'a 5 gün vardı. Hcg 25.. ama yukarda bata 4 gün kala daha yüksekleri yazan olmuş ya. Düşük mü benim değerim anlamadımctesi verdim. Pazartesi yani yarın tekrar vereceğim
Hepimiz tüm süreci yaşayarak öğreneceğiz galibaDoktor kan testleri ve idrar testi istedi ultrasonla baktı daha yeni dedi salı günü için randevu al gel dedi açıkçası eşim ilk kontrolleri yaptıralım ne olur ne olmaz dedi bende aynı fikirde olduğun için gittim ve zaten çalışıyorum ve normalde bugün adet günümdü bu kadar yüksek çıkması normal mi onu bile bilmiyorum hayırlısı bakalim
Çok sağol canım yarın tekrar test vereyim inşallah yükseliyordurCanım hayırlı uğurlu olsun değerin normal sağlıkla ilerlesin ins.Hoşgeldin
Yaa evet tablomuz bile yokkAğustos anneleri baya aktif ya eylül anneleri henüz haberin şokunu atamadınız galiba :) Ama yeni haber alan bir anne adayı olarak sizlere sorularım olacak :) kan testinden sonra direk kadın doğuma gittiniz mi? Yada gidecek misiniz? Yoksa hcg'nin artmasını bekleyip öyle mi gideceksiniz direk keseyi görmeye?
Hayırlısı olsun. Hepimiz yeniyiz burada bakalım süreçlerimizde neler öğreneceğizMerhaba hanımlar bende aranıza katıldım. Bata 4 gün var 46 ile öğrendim.
Ben varımBenim bat yarın dün beta 180di ama adet olacak gibi kasık ve bel ağrısı yaşıyorum. Bu şekilde olan başkası var mı
Normal o zaman. İnsan korkuyor oldum mu acaba diyeBen varımbat günü deli gibi adet sancısı yaşadım ha söküldüm ha sökülcem WC den çıkmadım bir de o gün lekelenmem oldu muhtemelen de yerleşme kanaması gibi bir şeydi. 1 haftadır hala ara ara kasık sancısı gelip gidiyor
Merhaba salı günü testte 76 idi cuma günü baktırdım 300 cıktı aslında 600 olması lazımdı hergün iki kat arttıgı için sizce bi sorun mu var yarın doktora gidecektim
Ay cok teşekkür ederim yanlıs hesapladım o zaman sağolunMerhaba hergün iki kat artmaz 2 günde bir iki kat artar. Değeriniz gayet normal