Bütün annelerin isteği tabiiama her zman olmuyor sağlıklı olsunlar önce tabii
Bana baya hızlı basıyorlar hem gitmiyor diyorlar hem de hızlıca bastırmaya çalışıyorlarrica ederimistesende hızlı gönderemiyorsun çok yağlı pistonu oynatmıyor dediğim gibi, ama bazen aceleyle basıyor cağnım hemşireler
ayy benimde eşim çekik gözlü tam bir asyalıGözler mi çekikbenimde gözlerim çekik baya eşimde gözleri çekik olsun diye çok hevesliyor bakalım nasıl olacak
aynen öyle deyinBana baya hızlı basıyorlar hem gitmiyor diyorlar hem de hızlıca bastırmaya çalışıyorlarneyse bu verdiğiniz bilgiyi söyleyip doktor böyle yapın dedi diyeceğim
O incecik oxaparı bile zor yapıyorum kendime. Sizi tebrik ederimaynen öyle deyinben kendim yaptığım için kıyamıyorum kendime çok yavaş gönderiyorum hiç ağrısı olmuyor ama bir kaç saat sonra gösteriyor ağrısını ona da yapacak bişey yok
bütün iğnelere razıyım da oksapara değilimO incecik oxaparı bile zor yapıyorum kendime. Sizi tebrik ederim
Tamam ben Progestan i ampul olarak aldığınızı dusunmedim vajinal veya hap olarak aliyorsunuzdur dedim. O normal zaten pruluton u da 5 günde 1 vermişler o ideal normal. Biraz disimizi sıkıcazTeşekkür ederim bayağı kötü olmuştu buzu deneyeyim..Gün içerisinde 1 - 2 defa pembe lekelenmem oluyor 10 gündür o yüzden verdi salıdan sonra bir gün vurulup bir gün vurulmayacağım ama şu anlık hergün progestan 50 mg,, 5 gün de 1 Prolüton depot vuruluyorum. Bilmiyorum ki detayını.
Anladım ben yanlış anlamışım burada progestan i genelde oral veya vajinal veriyorlar ya öyle sandım. Size de geçmiş olsun şifa olsun inşallahpruluton haftada 1 dozu yeterli ama progestan 50 mg mesela, ben her gün 1 amp oluyorum, dönüşümlü yapıyorum, bunun üstüne bi de pruloton vurulan var , herkesin tedavisi farklı
Ben onu da beceremiyorumO incecik oxaparı bile zor yapıyorum kendime. Sizi tebrik ederim
çok teşekkürler, inşallahAnladım ben yanlış anlamışım burada progestan i genelde oral veya vajinal veriyorlar ya öyle sandım. Size de geçmiş olsun şifa olsun inşallah
havasını alın onu da çok yavaş uygulayın, benimde daha en başta iki yer morardı 1.5 aydır kullanıyorum daha yeni yeni geçti bu yöntemle bir daha morarma olmadı, havasını alır yavaş uygularsanız oda morarma yapmayacaktırBen onu da beceremiyorumeşim yapıyor sağ olsun. Ama bazı yaptığı yerler morarıyor sebebini anlayamadık
Kese iki şekildende gözükürVajinal mi karından mi gözükür acaba. İnşallah kese oluşmuştur
Teşekkürlerhavasını alın onu da çok yavaş uygulayın, benimde daha en başta iki yer morardı 1.5 aydır kullanıyorum daha yeni yeni geçti bu yöntemle bir daha morarma olmadı, havasını alır yavaş uygularsanız oda morarma yapmayacaktır
Teşekkür ederimKese iki şekildende gözükür
Benim alttan kendi doktorum bakmıştı 5. Haftada
Sonra acilde başka bir doktor üstten baktı
İkisinden gözüktü
Bende tam bi japon gibiyimayy benimde eşim çekik gözlü tam bir asyalı
Benimde aşiri kuruluk sikintim var. Özellikle kol ve ayakalarda kaşinti var. Ellerimde yariklar oluşmaya başladi hatta. Ben organik hindistan cevizi yaği aldim, göbeğime ve kasinti olan yerleri nemlendirmek icin kullaniyorum. Diger krem ve losyonlari kullanmak istemiyorum.Kızlar merhaba, cildimde aşırı kuruluk ve buna bağlı kaşıntı var şöyle güzel ve hamileler için bir vücut losyonu var mı ya da krem ya da yağ
Evet yeter ki sağlıkla olsun da sokacağız ne yapalımTamam ben Progestan i ampul olarak aldığınızı dusunmedim vajinal veya hap olarak aliyorsunuzdur dedim. O normal zaten pruluton u da 5 günde 1 vermişler o ideal normal. Biraz disimizi sıkıcaz