2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Kızlar günaydın yorumlar için teşekkür ederim söylediklerimizi dikkat etmeye çalışacağım umarım çabucak geçer çünkü bu yanma ve eksimeden başka bi şikayetim yok bunu halledersin daha iyi olucak

O çöp kovasi benimde aklimda fiyati da iyiydi acikcasi.. hem yeniyiz 7+2 hemde cok açildik bu aylar diye erteledim ins ilerleyen zamanlarda almak kullabmak nasip olur
Valla ben ekonomiden dolayı aldım. Erken merken bir daha bu fiyatlara alamayız. Ben öğrendiğimden beri takipteyim bu fiyatlara düşmüyordu. Başkalarından alacağım şeyler var onları da öğrendim. olmayanları alıyom.

Kızlar selam dün randevum vardı. Pazartesi beta 572ydi çarşamba aynı saatlerde 1338 olmuş. Minicik keseyi de gördük çok şükür. İnşallah devamı da sağlıklı ilerler 2 düşüğüm var oksapar progesteron coraspirin ve tiroid için ilaç kullanıyorum. 2 hafta sonra kalp atışı duyabilirsiniz dedi doktor. Hafta hesabı yapmadı şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…