Canım ben de 32 yaşındayım. Artık 30 dan sonra çocuk sahibi olan çok kişi var. Allahım korusun bebeklerimizi sağlıkla doğsunlar inşallah36 yaşıma gircem kuzum
6 ve 7.haftalarda bende de mide ile ilk belirtiler yanma ve ekşimeydi, şimdi 8+ lardayım geçti bu haftaKızlar herkese iyi akşamlar bir sorun olacak benim gibi midesi çok yanan ve ekşiyen var mı
O çöp kovasi benimde aklimda fiyati da iyiydi acikcasi.. hem yeniyiz 7+2 hemde cok açildik bu aylar diye erteledim ins ilerleyen zamanlarda almak kullabmak nasip olurKızlar şubat ayı boyunca hergün bazı ürünlerde idirim varmış. Birşeyler almak isteyenler bakabilir. Ben bebek bezi aldım dün:) bugün çöp kovası:)
İyi akşamlar canım bende bulantı var gece prilam sabah zofer içiyorumKızlar herkese iyi akşamlar bir sorun olacak benim gibi midesi çok yanan ve ekşiyen var mı
Ben de mide yanmasından ve hazımsızlıktan çok rahatsız oldum. Mandalina portakal kivi soğan sarımsak domates yemeyi kesersen rahatlıyorsun. Bi de sakızKızlar herkese iyi akşamlar bir sorun olacak benim gibi midesi çok yanan ve ekşiyen var mı
Sağol canım, bilmiyorum içim rahat hala heycanlıyımKese gözükür doktor tam haftasını söyler zaten hiç kötü düşünmeden geçirelim bu sürecigayet güzel masallah
Bence bu bı hastalıkSabahtan beri indirimleri gözüme sokuyor algoritma ama ben daha bekleyeceğim hem erken geliyor hemde ablamdan çoğu gelecek gibi gözüküyor eksikleri alırım artık doğuma yakın diyorum ama hepsine bakıp inceliyorum karşıma çıktıkça dayanamıyorum
Canım hormonlar değiştiği için ilk zmanlar çok oluyor yanma ekşime, zamanla geçiuor kişiye de bağlı tabii, ben nane demleyip içine bal ve çok az çay kaşığı ucuyla zencefil atardım günde sadece 1 bardak çok iyi gelirdi. Bunlar olunca şaftımız kayıyor ama olması iyi aslındaKızlar herkese iyi akşamlar bir sorun olacak benim gibi midesi çok yanan ve ekşiyen var mı
Ben bir çöp dahi almadım nasip ederse allahim 7. Aya falan gelelim ondan sonra hallederim diye düşünüyorumSağol canım, bilmiyorum içim rahat hala heycanlıyım, bunu hissetmeyi özlemişim, sadece bazı eşyaları alma konusunda acele edeceğimi düşünmüyorum. Yani sona bırakacağım,
Aynen canım, kısmetiyle gelir zatenBen bir çöp dahi almadım nasip ederse allahim 7. Aya falan gelelim ondan sonra hallederim diye düşünüyorum
Benim doktorum nane maydonoz hurma yemememi söyledi. Nane sakıncalı olmaz mıCanım hormonlar değiştiği için ilk zmanlar çok oluyor yanma ekşime, zamanla geçiuor kişiye de bağlı tabii, ben nane demleyip içine bal ve çok az çay kaşığı ucuyla zencefil atardım günde sadece 1 bardak çok iyi gelirdi. Bunlar olunca şaftımız kayıyor ama olması iyi aslında
Kuru ve çok az nane atıyordum canım ferahlık versin maksat ben yaptım bana birşey olmadı tabi, maydanoz ve hurma hatta ananas in ve kefir in kullanılmaması gerektiğini biliyorum, bı çok arkadaşım bunu yapmıştı doktorları bişey dememişti, yine tabi kendiniz karar verin vebal almak istemem.Benim doktorum nane maydonoz hurma yemememi söyledi. Nane sakıncalı olmaz mı
Mantıklıİki kaybım var ne yazık ki. Arada göğüs hassasiyetim gidiyor bulantım gidiyor falan hala aklim çıkıyor. Sanırım ömrümüz boyunca bu tedirginliğimiz devam edecek
Bir şey olsa da yapabileceğim bir şey var mi diyorum yok o zaman hamileliğin tadını çıkar
Ananas mı??? Geçen bayaa bir yedim tek başıma ayrıca bugünde eşime kefir aldırdım probiyotik olsun tuvalet sıkıntısına yardımcı olsun diye. Şaka gibiKuru ve çok az nane atıyordum canım ferahlık versin maksat ben yaptım bana birşey olmadı tabi, maydanoz ve hurma hatta ananas in ve kefir in kullanılmaması gerektiğini biliyorum, bı çok arkadaşım bunu yapmıştı doktorları bişey dememişti, yine tabi kendiniz karar verin vebal almak istemem.
Bende böyle düşünüyorum bakalım dayanabilirsemBen bir çöp dahi almadım nasip ederse allahim 7. Aya falan gelelim ondan sonra hallederim diye düşünüyorum
5+6 diye hesaplamıştım ben canımSenin hesabina göre kaçti canim
korkma canım 9 ay süresince ara ara yaşayanlar var, kırmızı ve yoğun kanama olmadıkça içini ferah tut ki ağustos annelerinde aşırı yoğun ve durdurulamayan kanaması olan birinin bebeği hala iyiymiş birçok kişi hastanede yatıyo ama bebeğe bir şey olmuyo, bu tedirginliğin stresin daha çok zarar verirHerkese günaydın dün gece lekelenmem başladı birkaç saate doktorumu arıcam çok korkuyorum
Sakin kalmaya çalışıyorumkorkma canım 9 ay süresince ara ara yaşayanlar var, kırmızı ve yoğun kanama olmadıkça içini ferah tut ki ağustos annelerinde aşırı yoğun ve durdurulamayan kanaması olan birinin bebeği hala iyiymiş birçok kişi hastanede yatıyo ama bebeğe bir şey olmuyo, bu tedirginliğin stresin daha çok zarar verir