- 21 Aralık 2022
- 484
- 505
Benim de sat 6 Aralık bat 2 ocakMerhaba nasipse ben de eylül annesi olacağım. 9 yaşında bir kızım var 6 buçuk yıldır ikinci bebeği istiyorduk ama ne eşimde ne bende hiçbir sorun olmamasına rağmen hamile kalamıyordum. Devlet hastanesindeki doktorum klomen verdi ama yumurta takibi yapmadıklarını söyledi. Ben de bu ay kullandım başka şeylerle beraber. Sat 6 aralık bat 2 ocaktı. İki üç gündür devamlı bi karın ağrısı ve mide bulantısı vardı sonra ishal de oldum. Bu gece artık sabahı bekleyemeyip test yaptım çok silik çıktı ikinci çizgi ama 6 yıldır ilk defa çıktı. Sabah hemen sağlık ocağına gidip kan verdim 81 çıktı sonucum. Hâlâ inanamıyorum çok sevinçliyim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Bu şekilde görüyoruz seniiiAyy nerde ne görüyorsunuz ya :)
Bu bende görünmüyordu şimdi dediğiniz gibi o ayarı açtım artık bende kendimi de sizi de görüyorum:) Ama ben şimdilik kalp atışı duyana kadar silcem. Totem yapmıştım görene kadar elemem diye. :)Bu şekilde görüyoruz seniii
Benim 6 aralıktı sat. Batta 4 ocaktı yani bugün:)Senin sat kaçtı aynı gün doğuruyoruz galiba
Bugün kan verecektin kaç çıktı sonucunBenim 6 aralıktı sat. Batta 4 ocaktı yani bugün:)
Evet bugün verdim 300 çıktı çık şükürBugün kan verecektin kaç çıktı sonucun
İçini ferah tut canım yerleşme kaynaklı olabilir tehlikeli olanlar az olmuyor öyle diye duymuştum1 damla kahverengi leke gördüm ic camasirimda endişelendim hemen nobetci kadin doguma gittim ben adama lekelenmem oldu diyorum adam nerelisin diyo boş boş konuştu neyse keseyim tekrar gördük bi düşük ilacı yazdı ama almıcam adama da güvenmedim salı günü randevum var simdi Beyaz ic camasiri giydim takip ediyorum insallah bisey olmaz dua edin
Benim sat 6 aralıktı. Perşembe kan verdim 120 çıkmıştı ctsi yine verdim ama 4 saat erken vermek zorunda kaldım 180 çıktı güzel artış olmamıştı aklım kaldı. Yarın doktor randevum var bakarlar galiba tekrarEvet bugün verdim 300 çıktı çık şükürsizin ne durumda? Sizin sat ne zamandı?
Parlak kırmızı kan görmediğiniz sürece sorun yok diyorlar salıya kadar stres yapmayın boş yere bir şey yoktur inş1 damla kahverengi leke gördüm ic camasirimda endişelendim hemen nobetci kadin doguma gittim ben adama lekelenmem oldu diyorum adam nerelisin diyo boş boş konuştu neyse keseyim tekrar gördük bi düşük ilacı yazdı ama almıcam adama da güvenmedim salı günü randevum var simdi Beyaz ic camasiri giydim takip ediyorum insallah bisey olmaz dua edin
Bende görmüyorumBu şekilde görüyoruz seniii
Bu bende görünmüyordu şimdi dediğiniz gibi o ayarı açtım artık bende kendimi de sizi de görüyorum:) Ama ben şimdilik kalp atışı duyana kadar silcem. Totem yapmıştım görene kadar elemem diye. :)
Nasıl yaptın canım ben yapamadımBu bende görünmüyordu şimdi dediğiniz gibi o ayarı açtım artık bende kendimi de sizi de görüyorum:) Ama ben şimdilik kalp atışı duyana kadar silcem. Totem yapmıştım görene kadar elemem diye. :)
Bence Progestan yazdıysa kullanın derim bir zararı yok onun siz bilirsiniz yine de.1 damla kahverengi leke gördüm ic camasirimda endişelendim hemen nobetci kadin doguma gittim ben adama lekelenmem oldu diyorum adam nerelisin diyo boş boş konuştu neyse keseyim tekrar gördük bi düşük ilacı yazdı ama almıcam adama da güvenmedim salı günü randevum var simdi Beyaz ic camasiri giydim takip ediyorum insallah bisey olmaz dua edin
Ctesiden sonra hiç vermedin mi? Keşke ptesi filan verseydin 2 günde bir artması önemli. Kan vermek zor geliyor insana ama artış iyi olmazsa hemen doktora gidebiliriz belkiBenim sat 6 aralıktı. Perşembe kan verdim 120 çıkmıştı ctsi yine verdim ama 4 saat erken vermek zorunda kaldım 180 çıktı güzel artış olmamıştı aklım kaldı. Yarın doktor randevum var bakarlar galiba tekrar
Önce hesap detaylarına girip çocuğun doğacağı tarihi yazıp kaydet. Sonrada forum seçeneklerine tıklaNasıl yaptın canım ben yapamadım
Önce hesap detaylarına girip çocuğun doğacağı tarihi yazıp kaydet. Sonrada forum seçeneklerine tıkla orada "başkalarının mesaj altındaki imzalarını görüntüle var" ona tıkla.. açılıyorNasıl yaptın canım ben yapamadım
ben varım canım devam ediyorum panacea ve adviktor bitecek ama adendo fodega antox var onlar devam daha 2 aylık var elimde onlardanMfk kullanırken hamile kalan var mı? hamilelikte kullanıyor musunuz ilaçları
Ben başka şehirde çalışıyorum hatta küçük bir ilçede. Ondan aynı yerden olsun diye vermedim burda da sağlık yerleri pek iyi değil onun için bugün eve gidince doktora gidip veririm diye düşündümCtesiden sonra hiç vermedin mi? Keşke ptesi filan verseydin 2 günde bir artması önemli. Kan vermek zor geliyor insana ama artış iyi olmazsa hemen doktora gidebiliriz belki
Bence de git canım bir doktora, kontrollü olmak lazım bu süreçlerdeBen başka şehirde çalışıyorum hatta küçük bir ilçede. Ondan aynı yerden olsun diye vermedim burda da sağlık yerleri pek iyi değil onun için bugün eve gidince doktora gidip veririm diye düşündüm