2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Benim de sat 6 Aralık bat 2 ocak ben senden daha sabırsız olduğum için geçen hafta perşembe kan vermiştim

Bu şekilde görüyoruz seniii
Bu bende görünmüyordu şimdi dediğiniz gibi o ayarı açtım artık bende kendimi de sizi de görüyorum:) Ama ben şimdilik kalp atışı duyana kadar silcem. Totem yapmıştım görene kadar elemem diye. :)

1 damla kahverengi leke gördüm ic camasirimda endişelendim hemen nobetci kadin doguma gittim ben adama lekelenmem oldu diyorum adam nerelisin diyo boş boş konuştu neyse keseyim tekrar gördük bi düşük ilacı yazdı ama almıcam adama da güvenmedim salı günü randevum var simdi Beyaz ic camasiri giydim takip ediyorum insallah bisey olmaz dua edin

İçini ferah tut canım yerleşme kaynaklı olabilir tehlikeli olanlar az olmuyor öyle diye duymuştum

Evet bugün verdim 300 çıktı çık şükür sizin ne durumda? Sizin sat ne zamandı?
Benim sat 6 aralıktı. Perşembe kan verdim 120 çıkmıştı ctsi yine verdim ama 4 saat erken vermek zorunda kaldım 180 çıktı güzel artış olmamıştı aklım kaldı. Yarın doktor randevum var bakarlar galiba tekrar

Parlak kırmızı kan görmediğiniz sürece sorun yok diyorlar salıya kadar stres yapmayın boş yere bir şey yoktur inş

Nasıl yaptın canım ben yapamadım

Bence Progestan yazdıysa kullanın derim bir zararı yok onun siz bilirsiniz yine de.

Ctesiden sonra hiç vermedin mi? Keşke ptesi filan verseydin 2 günde bir artması önemli. Kan vermek zor geliyor insana ama artış iyi olmazsa hemen doktora gidebiliriz belki

Önce hesap detaylarına girip çocuğun doğacağı tarihi yazıp kaydet. Sonrada forum seçeneklerine tıkla
Önce hesap detaylarına girip çocuğun doğacağı tarihi yazıp kaydet. Sonrada forum seçeneklerine tıkla orada "başkalarının mesaj altındaki imzalarını görüntüle var" ona tıkla.. açılıyor

Ctesiden sonra hiç vermedin mi? Keşke ptesi filan verseydin 2 günde bir artması önemli. Kan vermek zor geliyor insana ama artış iyi olmazsa hemen doktora gidebiliriz belki
Ben başka şehirde çalışıyorum hatta küçük bir ilçede. Ondan aynı yerden olsun diye vermedim burda da sağlık yerleri pek iyi değil onun için bugün eve gidince doktora gidip veririm diye düşündüm

Bence de git canım bir doktora, kontrollü olmak lazım bu süreçlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…