Yaa çok sevindim canım maaşallahbenimde yarın kontrolüm (sat'a göre 7+2) inşallah biz de duyarz. Bakalım ne dçyecek doktorumuz. Sizi bir daha ne zaman çağırdı? Kalp atışından sonraki süreci merak ediyorum
Gözünüz aydın çok güzel bir duyguKızlar şükür bugün hem keseyi hem bebeği hem de kalp atışını duydukk1 ay sonra gel dedi.. 6+0 görünüyormuş
Ben de söyledim doktoruma önermedi sürekli anksiyete olur 4 aydan sonra duyulabilir duyamadigin her saniye icin vücudun stres hormonu salgılayacak gerek yok dedi.Kızlar kalp atışı dinleten alet var evde almayı düşünüyorum ne dersiniz
Canım merhaba bende buraya geldimBen de söyledim doktoruma önermedi sürekli anksiyete olur 4 aydan sonra duyulabilir duyamadigin her saniye icin vücudun stres hormonu salgılayacak gerek yok dedi.
bence gereksiz almayın derim durmadan dinlemeye kalkarsınız bebek pozisyon değiştirir duymadığınızda telaşlanabilirsiniz. sağlıkocağında oluyor o aletler belli haftadan sonra gidip gidip dinleyebilirsinizKızlar kalp atışı dinleten alet var evde almayı düşünüyorum ne dersiniz
Yaa tebrik ediyorum gözünüz AydınCanım merhaba bende buraya geldimbugün ögrendim gebeliğimi, düşük yapan anneler grubundan
Senin hesabina göre kaçti canimKızlar şükür bugün hem keseyi hem bebeği hem de kalp atışını duydukk1 ay sonra gel dedi.. 6+0 görünüyormuş
Amin canım, Rabbim razı olsun kimseye yaşatmasın sagasaglim afiyetle kucağımıza alalım hepimizYaa tebrik ediyorum gözünüz Aydınsanki 3 gün geciktim gibi bir mesajınızı hatırlıyorum. Hayırlı uğurlu olsun insallah Allah’ım bizi sağlıkla yavrularımıza kavuştursun aynı acıları yaşatmasın kaç çıktı değeriniz?
Kaç yaşındasınız? Benim nedenim merak ediyorum içim rahat etsin istiyorum. Çünkü bazı şeyler yaşadım ve pimpirikli bi insan oldum. Bu yüzden en azından 9 ay kafam rahat etsin düşüncesindeyim umarım herşey güzel ve sağlıklı ilerlerBende tanıdık bi firma var ordan 5000 e yapcam genetix diye bir firma bakalım nasip olursa hayırlısı ile. Peki sizin bu testi yaptırmanızdaki neden nedir benim daha önceki düşükler ve yaşım
36 yaşıma gircem kuzumKaç yaşındasınız? Benim nedenim merak ediyorum içim rahat etsin istiyorum. Çünkü bazı şeyler yaşadım ve pimpirikli bi insan oldum. Bu yüzden en azından 9 ay kafam rahat etsin düşüncesindeyim umarım herşey güzel ve sağlıklı ilerler
Kese gözükür doktor tam haftasını söyler zaten hiç kötü düşünmeden geçirelim bu süreciAmin canım, Rabbim razı olsun kimseye yaşatmasın sagasaglim afiyetle kucağımıza alalım hepimizen son 5 güne kadar bekledim anca ikna oldum herhalde 3711 çıktı canım nasıl sence kızlar iyi dedi ama yaklaşık 4-5hafta arası için.
İki kaybım var ne yazık ki. Arada göğüs hassasiyetim gidiyor bulantım gidiyor falan hala aklim çıkıyor. Sanırım ömrümüz boyunca bu tedirginliğimiz devam edecek
Sabahtan beri indirimleri gözüme sokuyor algoritma ama ben daha bekleyeceğim hem erken geliyor hemde ablamdan çoğu gelecek gibi gözüküyor eksikleri alırım artık doğuma yakın diyorum ama hepsine bakıp inceliyorum karşıma çıktıkça dayanamıyorumKızlar şubat ayı boyunca hergün bazı ürünlerde idirim varmış. Birşeyler almak isteyenler bakabilir. Ben bebek bezi aldım dün:) bugün çöp kovası:)