2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256

4 hafta sonra çağırdı aslında ama ben bugün şiddetli kasık ağrısı yüzünden kontrole gitmek zorunda kaldım herşey yolunda çok şükür

Kızlar kalp atışı dinleten alet var evde almayı düşünüyorum ne dersiniz
bence gereksiz almayın derim durmadan dinlemeye kalkarsınız bebek pozisyon değiştirir duymadığınızda telaşlanabilirsiniz. sağlıkocağında oluyor o aletler belli haftadan sonra gidip gidip dinleyebilirsiniz

Canım merhaba bende buraya geldim bugün ögrendim gebeliğimi, düşük yapan anneler grubundan
Yaa tebrik ediyorum gözünüz Aydın sanki 3 gün geciktim gibi bir mesajınızı hatırlıyorum. Hayırlı uğurlu olsun insallah Allah’ım bizi sağlıkla yavrularımıza kavuştursun aynı acıları yaşatmasın kaç çıktı değeriniz?

Amin canım, Rabbim razı olsun kimseye yaşatmasın sagasaglim afiyetle kucağımıza alalım hepimiz en son 5 güne kadar bekledim anca ikna oldum herhalde 3711 çıktı canım nasıl sence kızlar iyi dedi ama yaklaşık 4-5hafta arası için.

Kızlar bu hormonlar şaka mı kız ögrenince mi oldu bilmiyorum da bı baş agrısı bı bel ağrısı vardı zaten de az, bı sindiremedim, henüz midem bulanmazken balık yiyin dedim koktu bana naz niyaz mi yoksa bilemedim

Bende tanıdık bi firma var ordan 5000 e yapcam genetix diye bir firma bakalım nasip olursa hayırlısı ile. Peki sizin bu testi yaptırmanızdaki neden nedir benim daha önceki düşükler ve yaşım
Kaç yaşındasınız? Benim nedenim merak ediyorum içim rahat etsin istiyorum. Çünkü bazı şeyler yaşadım ve pimpirikli bi insan oldum. Bu yüzden en azından 9 ay kafam rahat etsin düşüncesindeyim umarım herşey güzel ve sağlıklı ilerler

36 yaşıma gircem kuzum

Kese gözükür doktor tam haftasını söyler zaten hiç kötü düşünmeden geçirelim bu süreci gayet güzel masallah

Melikeben serentyy
Rahat olmayı öğrenmem lazım. Geçmişten kayıp olunca bu paranoyaklıklar çok fena oluyor
İki kaybım var ne yazık ki. Arada göğüs hassasiyetim gidiyor bulantım gidiyor falan hala aklim çıkıyor. Sanırım ömrümüz boyunca bu tedirginliğimiz devam edecek
Bir şey olsa da yapabileceğim bir şey var mi diyorum yok o zaman hamileliğin tadını çıkar

Kızlar şubat ayı boyunca hergün bazı ürünlerde idirim varmış. Birşeyler almak isteyenler bakabilir. Ben bebek bezi aldım dün:) bugün çöp kovası:)
Sabahtan beri indirimleri gözüme sokuyor algoritma ama ben daha bekleyeceğim hem erken geliyor hemde ablamdan çoğu gelecek gibi gözüküyor eksikleri alırım artık doğuma yakın diyorum ama hepsine bakıp inceliyorum karşıma çıktıkça dayanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…