2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Canım selam ben mfkyla geçen ay gebe kaldım ama kimyasal oldu. Ama ben ona da şükür diyorum çünkü kendiligimden gebe kalamiyordum 5 yıldır. Bence 3 ay kullan gidişata bak olmazsa tüp bebeğe yönel ama sana tavsiyem tüp bebek yaptiracagin ay da mfk kullan çünkü yumurta kalitesini ciddi anlamda artiriyor

inşallah olursun, rabbim gönlüne göre versin

Amin inşallah once saglikli olsun kiz erkek hic farketmez ben hamile değilken cok kiz istiyordum simdi saglikli olsun kiz erkek farketmez diyorum isin icinde olunca insanin düşünceleri değişiyor
bende öyleydim kız çoçuk istiyordum ,şimdi tek isteğim sağlıklı olması gerisi önemli değil

Merhaba hoş geldiniz. Sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın inş. Sizi ekledim

Ben de düşünüyorum aslında ama sağolsun doktor daha 12. haftada çağırdı normal kontrole.. Bu konuları da hiç konuşmadık.

Bende yaptırcam kuzum Allah nasip ederse ben 12 haftada yapcam sen kaçıncı hafta hangi firma ve fiyat nedir bide hangi genlere bakacak paket paket değişiyor içeriği ve fiyatı
yaa bir de öyle paketleri mi varmış. Benim doktorum henüz hiiiç bir bilgi vermedi. En son kalp atışı duyduk 12. haftada gelin dedi

Canım bunları ne zaman konuştunuz doktorla. Ya benimki hiç birşey demedi ya

yaa bir de öyle paketleri mi varmış. Benim doktorum henüz hiiiç bir bilgi vermedi. En son kalp atışı duyduk 12. haftada gelin dedi
Benim doktorum daha bişey demedi sadece benim düşüncem bu şimdi 12. Hafta doktor bana ikili tarama veya nift testi önericek bende zaten orda ikili yapmak istemediğimi belirticem çünkü zaten yaşımdan dolayı ikili ve üçlü testlerim yüksek gelicek bu nedenle sitrese girmek istemiyorum. Şuan yapıcağımız tek şey beklemek hayırlısı ile o haftalara ulaşırsak doktorla konuşuruz

Merhaba dideral sunum oncesi kullaniyordum c grubunda sanirim , 4,5 aylik bebegim yarim kullanmak cok riskli olur mu bildiginiz kullanan var miydi

Ben ben ama doktorum bana 12. Haftada yaptırırsın dedii

Ben de düşünüyorum aslında ama sağolsun doktor daha 12. haftada çağırdı normal kontrole.. Bu konuları da hiç konuşmadık.
12. Haftada konuşuluyor kuzum bana bi sonraki geldiginde 2 li uclu konuşuruz dedi ben fetali sorunca yanıtladı drumuzda kendi hamileliğinde yaptirmis

12. Haftada konuşuluyor kuzum bana bi sonraki geldiginde 2 li uclu konuşuruz dedi ben fetali sorunca yanıtladı drumuzda kendi hamileliğinde yaptirmis
Ayy bende korktum. Sizin doktorlar söyledi planladınız gibi anladım bir anda :) Tamam herkesin aynı o zaman. 12. hafta civarı doktora gidince bize doktor açıklayacak biz de hangisini yaptırmak istiyorsak yönlendirecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…