Amin inşallah once saglikli olsun kiz erkek hic farketmez ben hamile değilken cok kiz istiyordum simdi saglikli olsun kiz erkek farketmez diyorum isin icinde olunca insanin düşünceleri değişiyorEn doğru karar Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah
1090 olmuştu en son yarın tekrar kontrolüm varHadi canım ya çok geçmiş olsun değerin kaça kadar çıkmış çok yükselmiştir inşallah
Canım selam ben mfkyla geçen ay gebe kaldım ama kimyasal oldu. Ama ben ona da şükür diyorum çünkü kendiligimden gebe kalamiyordum 5 yıldır. Bence 3 ay kullan gidişata bak olmazsa tüp bebeğe yönel ama sana tavsiyem tüp bebek yaptiracagin ay da mfk kullan çünkü yumurta kalitesini ciddi anlamda artiriyorCan bir kızım var 2 yasinda o tüp bebek zaten kızımdan önce 1 kimyasal bir kese gorunul düşük yaptim sonra kızım tup bebekle oldu kızım 10 aylik iken kendiliğinden hamile kaldım kalp atışlarını duydum 11 haftalikken kalbi durdu kurtaj oldum 2 ay sonra yine hamile kaldım keseyi gördüğüm gün akşamı düşük yaptim o gündür bugündür hamile kalamıyorum mfk yöntemiyle bende daha düşük amh si olan bayanlar hamile kalmış bir mucize bekliyorum bendekızımın bir kardeşi olsun istiyorum birde kaynar beni aşırı etkiledi benim gibi olup hamile kalan varmi mfk yöntemiyle
inşallah olursun, rabbim gönlüne göre versinCan bir kızım var 2 yasinda o tüp bebek zaten kızımdan önce 1 kimyasal bir kese gorunul düşük yaptim sonra kızım tup bebekle oldu kızım 10 aylik iken kendiliğinden hamile kaldım kalp atışlarını duydum 11 haftalikken kalbi durdu kurtaj oldum 2 ay sonra yine hamile kaldım keseyi gördüğüm gün akşamı düşük yaptim o gündür bugündür hamile kalamıyorum mfk yöntemiyle bende daha düşük amh si olan bayanlar hamile kalmış bir mucize bekliyorum bendekızımın bir kardeşi olsun istiyorum birde kaynar beni aşırı etkiledi benim gibi olup hamile kalan varmi mfk yöntemiyle
bende öyleydim kız çoçuk istiyordum ,şimdi tek isteğim sağlıklı olması gerisi önemli değilAmin inşallah once saglikli olsun kiz erkek hic farketmez ben hamile değilken cok kiz istiyordum simdi saglikli olsun kiz erkek farketmez diyorum isin icinde olunca insanin düşünceleri değişiyor
Merhaba hoş geldiniz. Sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın inş. Sizi ekledimYaşım 27
1. Çocuk
15 Aralık son adet tarihim
20 Eylül 2023
Balıkesir
Merhaba hoş geldiniz. Sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın inş. Sizi ekledimCanım bebeği gördüğümüze göre beni de ekleyebilirsin inşallah sağlıkla ilerleriz
Yaş:24 İlk bebeğimiz olacak Allahın izniyle Sat 7 Aralık ancak haftasıyla uyumlu olmadığı için Tahmini doğum tarihi geç gösteriyor 26.09.2023 İstanbul
Ben de düşünüyorum aslında ama sağolsun doktor daha 12. haftada çağırdı normal kontrole.. Bu konuları da hiç konuşmadık.Kizlar uzun suredir yoktum nasilsiniz ben cok iyiyim mide bulantisi vs yok cok sukur bu arada fetal dna yaptırmaya karar verdik bebegin kesin %99 saglikli olup olmadigi belli oluyormuş hatta 10. Haftada cinsiyet belli oluyormuş yaptırmayı düşünen var mı baska
yaa bir de öyle paketleri mi varmış. Benim doktorum henüz hiiiç bir bilgi vermedi. En son kalp atışı duyduk 12. haftada gelin dediBende yaptırcam kuzum Allah nasip ederse ben 12 haftada yapcam sen kaçıncı hafta hangi firma ve fiyat nedir bide hangi genlere bakacak paket paket değişiyor içeriği ve fiyatı
Canım bunları ne zaman konuştunuz doktorla. Ya benimki hiç birşey demedi yaCanim 16 şubatta dr randevum var bize dr umuz bi kac firma ismi vermişti ikisinden fiyat aldik biri invitae 325 eur klasik paket dedi diğeri de panorama firmasi 7000 tl dedi biz dr umuza sorucaz hangisini yaptir derse o firmayla anlaşıcaz
Benim doktorum daha bişey demedi sadece benim düşüncem bu şimdi 12. Hafta doktor bana ikili tarama veya nift testi önericek bende zaten orda ikili yapmak istemediğimi belirticem çünkü zaten yaşımdan dolayı ikili ve üçlü testlerim yüksek gelicek bu nedenle sitrese girmek istemiyorum. Şuan yapıcağımız tek şey beklemek hayırlısı ile o haftalara ulaşırsak doktorla konuşuruzyaa bir de öyle paketleri mi varmış. Benim doktorum henüz hiiiç bir bilgi vermedi. En son kalp atışı duyduk 12. haftada gelin dedi
Merhaba dideral sunum oncesi kullaniyordum c grubunda sanirim , 4,5 aylik bebegim yarim kullanmak cok riskli olur mu bildiginiz kullanan var miydiİlaçlarda kategoriler var kızlar a kategorisi rahatlıkla kullanılır b yi de veriyorlar C yi doktor kararı ile cok mecburi ise d ve x i kesinlikle vermiyorlar.
C kategorisinde mesela insanda değilde hayvanlarda çalışma yapılmış su oranda zarar vermiş yada vermemiş gibi istatistikler oluyor ilaçlar icin.
Ben sağlıkçıyım radyoloji teknikeriyim eşim doktor takıldığınız bir şey olursa sorabilirsiniz
Ben ben ama doktorum bana 12. Haftada yaptırırsın dediiKizlar uzun suredir yoktum nasilsiniz ben cok iyiyim mide bulantisi vs yok cok sukur bu arada fetal dna yaptırmaya karar verdik bebegin kesin %99 saglikli olup olmadigi belli oluyormuş hatta 10. Haftada cinsiyet belli oluyormuş yaptırmayı düşünen var mı baska
Ben dr a gittiğimde 11. Haftamda olucam ne zaman derse o zaman yaptiricamBen ben ama doktorum bana 12. Haftada yaptırırsın dedii
12. Haftada konuşuluyor kuzum bana bi sonraki geldiginde 2 li uclu konuşuruz dedi ben fetali sorunca yanıtladı drumuzda kendi hamileliğinde yaptirmisBen de düşünüyorum aslında ama sağolsun doktor daha 12. haftada çağırdı normal kontrole.. Bu konuları da hiç konuşmadık.
Aminnn canım çok amin inşallah her isteyen gebe kalım sağlıklı bebek ku ağına alirinşallah olursun, rabbim gönlüne göre versin
Benim doktorum daha bişey demedi sadece benim düşüncem bu şimdi 12. Hafta doktor bana ikili tarama veya nift testi önericek bende zaten orda ikili yapmak istemediğimi belirticem çünkü zaten yaşımdan dolayı ikili ve üçlü testlerim yüksek gelicek bu nedenle sitrese girmek istemiyorum. Şuan yapıcağımız tek şey beklemek hayırlısı ile o haftalara ulaşırsak doktorla konuşuruz
Ayy bende korktum. Sizin doktorlar söyledi planladınız gibi anladım bir anda :) Tamam herkesin aynı o zaman. 12. hafta civarı doktora gidince bize doktor açıklayacak biz de hangisini yaptırmak istiyorsak yönlendirecek.12. Haftada konuşuluyor kuzum bana bi sonraki geldiginde 2 li uclu konuşuruz dedi ben fetali sorunca yanıtladı drumuzda kendi hamileliğinde yaptirmis
Maşallah kuzum güzel haberlerle gelmek bizede nasip olsun inşallahbiz geldiiiik bebisim gayet iyi kan testleri falan yapildi bi sorun yok 1 ay sonra tekrar kontrole cagirdi
insallah canimMaşallah kuzum güzel haberlerle gelmek bizede nasip olsun inşallah