Geçmiş olsun, geçen sene gebeliğimin 8. Ayında tam da doğum günümde kovid sebepli karanTinaya girmiştim ve çok ağır bi dönem geçirmiştim. Hem de 3 doz aşılı olmama rağmen hatta 3. Dozu vurdurduktan 10 gün kadar sonra kovid oldum. Sadece redoxon muydu supradyn miydi hatırlayamadım şimdi, ondan içmiştim c vitamini takviyesi olsun diye. Kahrolmuştum ya bebeğe bi şey olursa filan gibilerinden ama Toplum bağışıklığı arttığı için artık daha kolay atlatuluyor diye biliyorum. içini ferah tut. Allah’ın izniyle hiçbir şey olmax. Bak benim oğlum doğdu da 11 aylık oldu bile.Merhaba kızlar nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir ve herşey yolundadır fakat ben çok kötüyüm covid oldum galiba 3 gündür eşim bakıyor çorba dışında bişey yiyemiyorum covid olup herhangi bir sorun yaşayamadan bebeğini kucağına alan var mı korkuyorum çünkü bişey yiyip içemiyorum su çorba dışında midem bulandı iyice acile gittim sadece parol veriyorlar ne yapmam lazımişin kötüsü öksürükten uyuyamamıyorumda ne diyim Allah yardımcımız olsun
Ben folbiol kullanıyordum ama mg olarak fazla geldiği için mide bulantısı yaparmış. benim folat değerim 20’den yüksek çıktı. Folbiol’ü bırakayım dedim doktora ama Hiç kullanmadan olmazmış, bebek bizden düzenli besleniyor ya mutlaka takviye almamız gerekiyormuş. O sebeple doktor folbiolü bırak dedi, başka bi folik asit verdi içinde İyot da var Ama daha almadım.Aranızda folbiol kullanan var mı ya da hangi folik asidi kullaniyorsunuz
Ben ben ben. Eşim tshirtle geziyor ben lahana gibi kat kat giyiniyorum. Kansızlık var sanıyodum ama değerlerimde normal çıktıİyi akşamlar kızlar bende 5. Haftamın içindeyim ama ben inanılmaz üşüyorum sizde bu durumu yaşayan var mı
folidays diye bi folik asit kullaniyorum canimAranızda folbiol kullanan var mı ya da hangi folik asidi kullaniyorsunuz
Ben de çok üşüyorum, özellikle geceleri uyuyana kadar içim titriyor. Sonra gece ateş gibi yanıyorum filan. Bi değişikİyi akşamlar kızlar bende 5. Haftamın içindeyim ama ben inanılmaz üşüyorum sizde bu durumu yaşayan var mı
Korkmayın hergün aynı seviye olmuyormuş bizzat yaşadım gördüm yarın tablo değişir merak etmeyinYa kızlar 2 haftadır ciddi bulantım ve kusmam vardı bugün sabah uyandım sanki kaybolmuş gibi çok hafif hissediyorum ve korkuyorum 8+2 oldum
Baya yüksek çıkmış çoğul gebelik olabilr miGunaydin benimde dunden beri belim agriyor 18 aralik son adetim. Benide eklermiwiniz. Ayrica betam 4+6 da 24 bin cikti sizce normal mi aranızda yuksek betayla öğrenen varmi
canım elbette vardır düşük amh ile kendiliğinden gebe kalan ama bu oran çok düşük, yumurta sayısı azaldığı gibi kalitesi de düşüyor maalesef , hiç çoçuğunuz var mı? , tüp bebek önermediler mi ki düşük amk ta tek söyledikleri şey tüp bebek, çünkü zaman geçtikçe amh değeri daha da düşüyor 1 yumurta bulabilmek bile çok zorlaşıyorKizlar merhaba bende mfk 3 aylik eş paketi aldım yumrtaligimda kist vardı bundan 3 ay önce doktora gittim kist olduğunu ögrendimde 3 aylik eş paketi aldım yarım kutu kaldı ocak 1de kanamam geldi dün bitti pazartesi doktoruma gittim kistimjn patladığını söyledi kist ve miyom görmedi yumurtalıklarin güzel gorunuyor dedi benim amh 0.28 idi 3 ay öncesi kıstı öğrendiğimde pazartesi kanaman kesilmesini için doktora gittiğimde amh yaptırdı bugün sonuç cikmia 0.22 cikmis sonuç düşmüş yani yükselme olmamış şirketinde sipariş ettim gelir akşam sabah sizinde böyle olup hamile kan varmi
Bende yaptırcam kuzum Allah nasip ederse ben 12 haftada yapcam sen kaçıncı hafta hangi firma ve fiyat nedir bide hangi genlere bakacak paket paket değişiyor içeriği ve fiyatıKizlar uzun suredir yoktum nasilsiniz ben cok iyiyim mide bulantisi vs yok cok sukur bu arada fetal dna yaptırmaya karar verdik bebegin kesin %99 saglikli olup olmadigi belli oluyormuş hatta 10. Haftada cinsiyet belli oluyormuş yaptırmayı düşünen var mı baska
Can bir kızım var 2 yasinda o tüp bebek zaten kızımdan önce 1 kimyasal bir kese gorunul düşük yaptim sonra kızım tup bebekle oldu kızım 10 aylik iken kendiliğinden hamile kaldım kalp atışlarını duydum 11 haftalikken kalbi durdu kurtaj oldum 2 ay sonra yine hamile kaldım keseyi gördüğüm gün akşamı düşük yaptim o gündür bugündür hamile kalamıyorum mfk yöntemiyle bende daha düşük amh si olan bayanlar hamile kalmış bir mucize bekliyorum bendecanım elbette vardır düşük amh ile kendiliğinden gebe kalan ama bu oran çok düşük, yumurta sayısı azaldığı gibi kalitesi de düşüyor maalesef , hiç çoçuğunuz var mı? , tüp bebek önermediler mi ki düşük amk ta tek söyledikleri şey tüp bebek, çünkü zaman geçtikçe amh değeri daha da düşüyor 1 yumurta bulabilmek bile çok zorlaşıyor
Canim 16 şubatta dr randevum var bize dr umuz bi kac firma ismi vermişti ikisinden fiyat aldik biri invitae 325 eur klasik paket dedi diğeri de panorama firmasi 7000 tl dedi biz dr umuza sorucaz hangisini yaptir derse o firmayla anlaşıcazBende yaptırcam kuzum Allah nasip ederse ben 12 haftada yapcam sen kaçıncı hafta hangi firma ve fiyat nedir bide hangi genlere bakacak paket paket değişiyor içeriği ve fiyatı
Ben de yaptıracağım Allah izin verirseKizlar uzun suredir yoktum nasilsiniz ben cok iyiyim mide bulantisi vs yok cok sukur bu arada fetal dna yaptırmaya karar verdik bebegin kesin %99 saglikli olup olmadigi belli oluyormuş hatta 10. Haftada cinsiyet belli oluyormuş yaptırmayı düşünen var mı baska
Bende tanıdık bi firma var ordan 5000 e yapcam genetix diye bir firma bakalım nasip olursa hayırlısı ile. Peki sizin bu testi yaptırmanızdaki neden nedir benim daha önceki düşükler ve yaşımCanim 16 şubatta dr randevum var bize dr umuz bi kac firma ismi vermişti ikisinden fiyat aldik biri invitae 325 eur klasik paket dedi diğeri de panorama firmasi 7000 tl dedi biz dr umuza sorucaz hangisini yaptir derse o firmayla anlaşıcaz
Benim cok yakin arkadaşım ikili uclu testleri temiz demelerine rağmen 7. Ayında tamamen genetik bozukluğu olan kalbi durmuş bebek dünyaya getirdi biz o testlere guvenilirligi pek olmadigini dr umuzdan da dinledik aklımızda hic soru işareti kalmasın diye yaptırmak istiyoruz benim yaşım 30 riskli değil ama yinede bebeğimiz için zaten bir birikim yapmıştık o yüzden yaptırmak istiyoruzBende tanıdık bi firma var ordan 5000 e yapcam genetix diye bir firma bakalım nasip olursa hayırlısı ile. Peki sizin bu testi yaptırmanızdaki neden nedir benim daha önceki düşükler ve yaşım
En doğru karar Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallahBenim cok yakin arkadaşım ikili uclu testleri temiz demelerine rağmen 7. Ayında tamamen genetik bozukluğu olan kalbi durmuş bebek dünyaya getirdi biz o testlere guvenilirligi pek olmadigini dr umuzdan da dinledik aklımızda hic soru işareti kalmasın diye yaptırmak istiyoruz benim yaşım 30 riskli değil ama yinede bebeğimiz için zaten bir birikim yapmıştık o yüzden yaptırmak istiyoruz