2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Tablo falan yapmayı bilen hevesli biri hamile haberini alsa da gelse her yazan acaba kaç haftalık diye eski yazılara bakıyorum

hesap detayları kısmından aktif ediyorsun bende var ama aktif değilse göremezsin benimkini

Ayyy kaç haftalıktı kaçırmışım

Merhabaaa. Ben de bugün pozitifi gördüm. Allah izin verirse herşey yolunda giderse Eylül doğumlu biri olarak Eylül bebeğim olacak.
Merhaba hoşgeldin bende Eylül doğumluyum bebeğim de öyle olacak kısmetse bakalım tabi ilerleyen zamanlar ne gösterecek canım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Allah

Merhaba nasipse ben de eylül annesi olacağım. 9 yaşında bir kızım var 6 buçuk yıldır ikinci bebeği istiyorduk ama ne eşimde ne bende hiçbir sorun olmamasına rağmen hamile kalamıyordum. Devlet hastanesindeki doktorum klomen verdi ama yumurta takibi yapmadıklarını söyledi. Ben de bu ay kullandım başka şeylerle beraber. Sat 6 aralık bat 2 ocaktı. İki üç gündür devamlı bi karın ağrısı ve mide bulantısı vardı sonra ishal de oldum. Bu gece artık sabahı bekleyemeyip test yaptım çok silik çıktı ikinci çizgi ama 6 yıldır ilk defa çıktı. Sabah hemen sağlık ocağına gidip kan verdim 81 çıktı sonucum. Hâlâ inanamıyorum çok sevinçliyim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Hoşgeldin canım maşallah

Kimyasalı nasıl anladınız peki battan önce mi test yapmıştınız
Hayır canım geçen ay ki kimyasal da 5 gün gecikmistim 2 gün e bir ardışık 185 245 221 değerleri oldu
Bunda da ne zaman regl olacağımı bilmiyordum ama eski adet düzenime göre yine 6 gün gecikmistim 31 inde kan verdim 466 2 ocakta verdim 724 oldu tam 2 katı olmadı bugün bir daha verdim

İyi de kimyasalda düşmesi lazım kanamanız var mı ben de kimyasal yaşadım bianda kanama be hcg bianda düşüyor kim dedi size
Evet canım geçen ay kanamam oldu 22 kasımda başladı işte 12 gün sürdü sonra bir daha adet olmadım 30 aralıkta hamile oldugumu öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…