Kaç haftalık olduğunu son regl tarihinden hesaplayacaksın canım.Herkese selamlar, evlendiğimizden bu yana adetlerim hep düzensizdi. En son adetimi 02.12 tarihinde oldum, 07.12 tarihinde adetim bitti. Ben de 3 kere hcg testi verdim, aşağıdaki sonuçlar çıktı.
25.12 - 18
26.12 - 63
03.01 - 2.207
03.01.2023 tarihinde doktora gittim kese karın ultrasonunda görünmedi. Doktor yarin gelin alttan ultrason ile bakalım dedi. Şimdi benim sorularım;
1. Hcg seviyesi normal mi, bebeğim kaç haftalık oluyor?
2. Alttan ultrasonla baktırmaya gerek var mı, kaç gün sonra gitsem karın ultrosunda gözükür? Herkese şimdiden çok teşekkür ederim.
Çok teşekkür ederim..Kaç haftalık olduğunu son regl tarihinden hesaplayacaksın canım.
Benim kese boyutuna bakıp 4 bucuk haftalık dedi fakat bu hamile takip uygulamasına girip sat i yazdığımda 5 haftalık gösteriyor onun gibi bisey sanırımKızlar benim kafamı karıştıran bir durum vardı. Banu Çiftçi'nin kitabını okumaya başladım. Orada açıklık getirmiş size de paylaşayım dedim. Belki kafası karışan varsa:) 4 hafta 1 günlükse = 5 haftadayız demekmiş:)
Benimde kasık ağrım vardı 4 5 gündür. Birde yemek yedikten sonra midem biraz rahatsız oluypr gibi midemden gaz çıkarma hissi geliyor. Bulantı henüz yok. 6. 7 Haftada oluyormuş galiba o.. inşallah olmaz :)Ben de 2 gündür akşamları uyukluyorum sizin gibi :)Benim kese boyutuna bakıp 4 bucuk haftalık dedi fakat bu hamile takip uygulamasına girip sat i yazdığımda 5 haftalık gösteriyor onun gibi bisey sanırım
Bu arada midesi bulanan var mi bende hala koku hassasiyeti yok sadece artik akşam 10 da uykum gelmeye basladi
Benim kese boyutuna bakıp 4 bucuk haftalık dedi fakat bu hamile takip uygulamasına girip sat i yazdığımda 5 haftalık gösteriyor onun gibi bisey sanırım
Bu arada midesi bulanan var mi bende hala koku hassasiyeti yok sadece artik akşam 10 da uykum gelmeye basladi
Benim henüz bulantı yok sadece bir kere türk kahvesinden tiksindim bir daha içmedim, bir de diş fırçalarken midem kalkıyor, akşamüstü eve gelince kestiriyorum 30-60 dk kadar şimdilik bu kadar bir de göğüslerim dolgunlaştı ve hassaslaştıBenimde kasık ağrım vardı 4 5 gündür. Birde yemek yedikten sonra midem biraz rahatsız oluypr gibi midemden gaz çıkarma hissi geliyor. Bulantı henüz yok. 6. 7 Haftada oluyormuş galiba o.. inşallah olmaz :)Ben de 2 gündür akşamları uyukluyorum sizin gibi :)
Benim goguslerim dolgunlastikca yer cekimi kuvvetine karşı koyamiyorBenim henüz bulantı yok sadece bir kere türk kahvesinden tiksindim bir daha içmedim, bir de diş fırçalarken midem kalkıyor, akşamüstü eve gelince kestiriyorum 30-60 dk kadar şimdilik bu kadar bir de göğüslerim dolgunlaştı ve hassaslaştı
Benim de bulantım başlamadı ama benim daha bat yeni geçti erken olabilir. Sadece adet olacak gibi ağrılarım oluyor bazen uykudan uyandırıyor bir de çok bel ağrım var maalesefBenim kese boyutuna bakıp 4 bucuk haftalık dedi fakat bu hamile takip uygulamasına girip sat i yazdığımda 5 haftalık gösteriyor onun gibi bisey sanırım
Benimkiler küçük diye galiba hala ne ağrı var ne sızıBenim henüz bulantı yok sadece bir kere türk kahvesinden tiksindim bir daha içmedim, bir de diş fırçalarken midem kalkıyor, akşamüstü eve gelince kestiriyorum 30-60 dk kadar şimdilik bu kadar bir de göğüslerim dolgunlaştı ve hassaslaştı
Yok canim benim sıkışık degildimlidyadgn kese için gittiğinde idrara sıkışık mı gitmiştin
aile hekimini ara yarın kan alıyorlarmı sor bazı günler kan almıyorlarKızlar aile hekiminde nasıl yapılıyor hcg testi? Ben 2 kere verdim ikisinde de özele gittim de., yarın yine vermem lazım aile hekiminden randevu şa
Evet ben de sürekli dolanıyorum yoksa hem sağ kasık hem de belin ağrıyor. Daha minicikken neden acababişey sorcam oturduğunuz zaman karnınıza batma oluyor mu ? sürekli işte oturduğumuz için rahatsız ediyor iki gündür sağ tarafımda batma oluyor daha öğreneli üç gün oldu:)
Rahim büyüdüğü için o ağrılar bekleniyor ve dediğiniz gibi sabit kalınca kalktığımda oluyor bende de bugün ilk öğürtümü yaşadım bende ama kusmadım midem ağzıma geldi resmenEvet ben de sürekli dolanıyorum yoksa hem sağ kasık hem de belin ağrıyor. Daha minicikken neden acaba
Ayy haftaya beni de bekliyor o zamanRahim büyüdüğü için o ağrılar bekleniyor ve dediğiniz gibi sabit kalınca kalktığımda oluyor bende de bugün ilk öğürtümü yaşadım bende ama kusmadım midem ağzıma geldi resmen