2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Kaç haftalık olduğunu son regl tarihinden hesaplayacaksın canım.

Kızlar benim kafamı karıştıran bir durum vardı. Banu Çiftçi'nin kitabını okumaya başladım. Orada açıklık getirmiş size de paylaşayım dedim. Belki kafası karışan varsa:) 4 hafta 1 günlükse = 5 haftadayız demekmiş:)

Eklentiler

• 20230104_114629.jpg
    95,6 KB · Görüntüleme: 84
Benim kese boyutuna bakıp 4 bucuk haftalık dedi fakat bu hamile takip uygulamasına girip sat i yazdığımda 5 haftalık gösteriyor onun gibi bisey sanırım
Bu arada midesi bulanan var mi bende hala koku hassasiyeti yok sadece artik akşam 10 da uykum gelmeye basladi

Benimde kasık ağrım vardı 4 5 gündür. Birde yemek yedikten sonra midem biraz rahatsız oluypr gibi midemden gaz çıkarma hissi geliyor. Bulantı henüz yok. 6. 7 Haftada oluyormuş galiba o.. inşallah olmaz :)Ben de 2 gündür akşamları uyukluyorum sizin gibi :)

Benim henüz bulantı yok sadece bir kere türk kahvesinden tiksindim bir daha içmedim, bir de diş fırçalarken midem kalkıyor, akşamüstü eve gelince kestiriyorum 30-60 dk kadar şimdilik bu kadar bir de göğüslerim dolgunlaştı ve hassaslaştı

Benim goguslerim dolgunlastikca yer cekimi kuvvetine karşı koyamiyor

Benim de bulantım başlamadı ama benim daha bat yeni geçti erken olabilir. Sadece adet olacak gibi ağrılarım oluyor bazen uykudan uyandırıyor bir de çok bel ağrım var maalesef

Benimkiler küçük diye galiba hala ne ağrı var ne sızı

herkese merhaba eylül ayının güzel anneler nasip olursa bende eylül annesi olacağım. 03.01 batımdı 02.01 de kan testi yaptırdım 191 çıktı yarın tekrar yaptıracağım. aslında dört günde düşünüyordum malum cuma yaptırınca pazartesine sonuç çıkıyor.

bişey sorcam oturduğunuz zaman karnınıza batma oluyor mu ? sürekli işte oturduğumuz için rahatsız ediyor iki gündür sağ tarafımda batma oluyor daha öğreneli üç gün oldu:)

Merhaba! Bugun kese görmeye gittim haber verecektim keseyi gördü cok kücük dedi devlete gitmiştim cok yorum yapmadı folik asit kullan iki hafta sonra gel dedi. Karından baktı gördü cuma beta 300 dü 5+0 görünüyordu bugun ona göre kendinize göre hesaplayabilirsniz

Merhaba! Bugun kese görmeye gittim haber verecektim keseyi gördü cok kücük dedi devlete gitmiştim cok yorum yapmadı folik asit kullan iki hafta sonra gel dedi. Karından baktı gördü cuma beta 300 dü 5+0 görünüyordu bugun ona göre kendinize göre hesaplayabilirsniz

bişey sorcam oturduğunuz zaman karnınıza batma oluyor mu ? sürekli işte oturduğumuz için rahatsız ediyor iki gündür sağ tarafımda batma oluyor daha öğreneli üç gün oldu:)
Evet ben de sürekli dolanıyorum yoksa hem sağ kasık hem de belin ağrıyor. Daha minicikken neden acaba

Evet ben de sürekli dolanıyorum yoksa hem sağ kasık hem de belin ağrıyor. Daha minicikken neden acaba
Rahim büyüdüğü için o ağrılar bekleniyor ve dediğiniz gibi sabit kalınca kalktığımda oluyor bende de bugün ilk öğürtümü yaşadım bende ama kusmadım midem ağzıma geldi resmen

Rahim büyüdüğü için o ağrılar bekleniyor ve dediğiniz gibi sabit kalınca kalktığımda oluyor bende de bugün ilk öğürtümü yaşadım bende ama kusmadım midem ağzıma geldi resmen
Ayy haftaya beni de bekliyor o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…