Çok teşekkür ederim inşallah söylediğin gibi olur insan işte biraz tedirgin oluyoCanım 1000-3000 arası diyorlar ama ultrason cihazı çok önemliymiş içini sıkma bir daha ki kontrolde görürsün, bugün beni Ebe aradı sağlık ocağından haftaya kese ondan sonraki hafta kalp atışını duyarsınız dedi
Benim ptesi 100dü. Yarın tekrar vercem galiba karar veremiyorum ama.Sizin kaç cıktı ne zaman benim cuma 300 cıktı ona göre düşündm cuma fln gitsem daha iyiydi ama bakalım
Benim doktora mesajla sordum ben bugün. 2 günde 1 baktır. 10 gün sonra gel dedi. 2 binin üstünde olsun rahatla görürüz dedi canm bilgin olsun.Ben bugün gittim ama görünmedi doktor kan da hcg istedi sonuç 1600cikti görünmemesi normalmi acaba
Sabah erken gidersen randevuya gerek yok diye biliyorum kan sabah saatlerinde alınıyor aile hekimindeKızlar aile hekiminde nasıl yapılıyor hcg testi? Ben 2 kere verdim ikisinde de özele gittim de., yarın yine vermem lazım aile hekiminden randevu şart mı?
Canım aynı laboratuvardan olsun diyorlar ama sen bilirsin benim aile hekimimde randevu şart değil gidince sıramatikten sıra alıyorsun ama ilk verdiğimde sonuç 3 günde çıktı 2.gün dayanamadım acilden verdim gidip çok ateşim vardı ilaç içicem ama gebeyim bilmiyorum dedimKızlar aile hekiminde nasıl yapılıyor hcg testi? Ben 2 kere verdim ikisinde de özele gittim de., yarın yine vermem lazım aile hekiminden randevu şart mı?
Evet erken 10 yada 10:30 a kadar sadece kan alıyorlarSabah erken gidersen randevuya gerek yok diye biliyorum kan sabah saatlerinde alınıyor aile hekiminde
Bizim ozelde 75 tl idi beta hcg testiCanım aynı laboratuvardan olsun diyorlar ama sen bilirsin benim aile hekimimde randevu şart değil gidince sıramatikten sıra alıyorsun ama ilk verdiğimde sonuç 3 günde çıktı 2.gün dayanamadım acilden verdim gidip çok ateşim vardı ilaç içicem ama gebeyim bilmiyorum dedim
Benim de regl olacakmış gibi kasık ağrım oldu dr rahmin genişliyor endişe etme dedi içini rahat tut canim normal o agriKızlar bende adete 2 gün kala 7.16 ile öğrendim adet günümde 66 oldu 2 gü gecikince 225 oldu 1 haftan gecikiyor sizce ne zaman gitmeliyim doktora keseye değilde direkt kalp atışını duymaya gitmek istiyorum birde kasık ağrısı bazen kramp fazlasıyla giriyor en fazla 40 saniye kadar sürüyor normal mi ilk gebeliğim pek bilmiyorum aşırı heyecanlıyım korkumdan evde temizliği bile azalttım
TeşekkürlerBenim de regl olacakmış gibi kasık ağrım oldu dr rahmin genişliyor endişe etme dedi içini rahat tut canim normal o agri
Hayirli uğurlu olsunMerhaba arkadaşlar umarım sağlıkla güzellikle hepbirlikte tamamlarız bu süreci.
Benim iki kaybım var olumsuz şeyleri düşünüp anlatıp sizlerin de moralini bozmak istemiyorum
26 sinda 200
28 inde 558
31inde 3651 geldi kese gözüktü karından
Cuma kontrolüm var bakalım hayırlısı
Hepimize çok keyifli sağlıklı hayırlı bir süreç diliyorum
Amin hepimize inşallahHayirli uğurlu olsunRabbım saglikla kucağına almayı nasip etsin
Hayırlı olsunn çok güzel yükselmiş değerlerMerhaba arkadaşlar umarım sağlıkla güzellikle hepbirlikte tamamlarız bu süreci.
Benim iki kaybım var olumsuz şeyleri düşünüp anlatıp sizlerin de moralini bozmak istemiyorum
26 sinda 200
28 inde 558
31inde 3651 geldi kese gözüktü karından
Cuma kontrolüm var bakalım hayırlısı
Hepimize çok keyifli sağlıklı hayırlı bir süreç diliyorum
Teşekkür ediyorumHayırlı olsunn çok güzel yükselmiş değerler
98di dün. Bir daha ne zaman
İki gün sonra karından görünür canım.Herkese selamlar, evlendiğimizden bu yana adetlerim hep düzensizdi. En son adetimi 02.12 tarihinde oldum, 07.12 tarihinde adetim bitti. Ben de 3 kere hcg testi verdim, aşağıdaki sonuçlar çıktı.
25.12 - 18
26.12 - 63
03.01 - 2.207
03.01.2023 tarihinde doktora gittim kese karın ultrasonunda görünmedi. Doktor yarin gelin alttan ultrason ile bakalım dedi. Şimdi benim sorularım;
1. Hcg seviyesi normal mi, bebeğim kaç haftalık oluyor?
2. Alttan ultrasonla baktırmaya gerek var mı, kaç gün sonra gitsem karın ultrosunda gözükür? Herkese şimdiden çok teşekkür ederim.
Teşekkürlerİki gün sonra karından görünür canım.
Sabah erken gidersen randevuya gerek yok diye biliyorum kan sabah saatlerinde alınıyor aile hekiminde
Cevaplar için teşekkür ederiz kızlar.. Ben yine özele gittim valla aynı hastaneye gidiyorum hep. 195 tl ama ne yapalım. Bugün tam regl günüm. Haftaya çarşambaya randevu aldım kontrole o zaman gideceğiz.Canım aynı laboratuvardan olsun diyorlar ama sen bilirsin benim aile hekimimde randevu şart değil gidince sıramatikten sıra alıyorsun ama ilk verdiğimde sonuç 3 günde çıktı 2.gün dayanamadım acilden verdim gidip çok ateşim vardı ilaç içicem ama gebeyim bilmiyorum dedim