- 18 Mart 2015
- 2.642
- 4.874
-
- Konu Sahibi ananasmango
Aaa çok ani olmuş sanki şuan mı transfer olacaksın canımDoktor kontrolümü oldum. 2 doz bir ay aralıklarla Lucrin depot yapılmıştım.Regl olmuyorum
Rahim duvarım gayet kalınmış.Transfer hazırlığına giriyoruz
Hemşireleri bekliyorum.Allahım sen hayırlısını kolaylıkla nasip et amin
Hadi hayırlı haberler inşaallahDoktor kontrolümü oldum. 2 doz bir ay aralıklarla Lucrin depot yapılmıştım.Regl olmuyorum
cok şükür canım bu ay olursun transfer simdi estorfem baslatir doktorun❤Doktor kontrolümü oldum. 2 doz bir ay aralıklarla Lucrin depot yapılmıştım.Regl olmuyorum
Bende kullandim canım reglimin 16.Gununde vuruldum ama yaninda cyclo progynova kullandirdi doktorum ve regl oldum sonra transfer hazirligina basladim reglimin 2.gunu ama benim lekelenmem olmadi doktorunu bilgilendirkızlar merhaba 20 eylül adetin 2. günü lucrin iğne olup 14 gün sonrasına kontrol dedi doktorum iğne tek doz vuruldum hemşire o gün hastahanede vurdu 1 haftadır lekelenmelerim var sizde de oldumu 4 ekim kontrol bu sefer farklı bir süreç sanırım anlamadım bu benim 3. denemem olucak ikincisinde estrofermle direk başlamıştık bu arada donrurulmuş çift embiriyo transferi olacağım
Sonrada ignelere baslatir aa yoksa bugunmu olcaksin transfericok şükür canım bu ay olursun transfer simdi estorfem baslatir doktorun❤
Evett cizgi varrrKızlar dayanamadım 3 tane test almıştım birini yaptım.
Çok net de çekemeden ama hayal gücüm bana oyun oynamıyorsa çizgi var
Var kuzum var inşallah koyulasarak devam etsin kacinci gun bugünBu daha netmiş
4. Gün canımVar kuzum var inşallah koyulasarak devam etsin kacinci gun bugün
Kesinlikle var canım cift embriyomuydu4. Gün canım
Evet canım çift ve 5. Gün embriyosuKesinlikle var canım cift embriyomuydu
Kesinlikle var canım hayirli olsun sağlıkla kucagina almayi nasip etsin rabbimEvet canım çift ve 5. Gün embriyosu
Amin hepimize nasip olsun inşallahKesinlikle var canım hayirli olsun sağlıkla kucagina almayi nasip etsin rabbim
Amin hepimize nasip olsun inşallah